Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 15:23

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 13 Januar 2016, 23:21 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
ivkabg dobro nam dosla u nas mali kamperski raj na forumu. :sator: Drago mi je da si nas nasla i prikljucila se ovoj simpaticnoj grupi. Kako vidim imate iskustva s'one strane Elade pa ce nam vasa iskustva obogatiti temu. :clap: Slobodno se opusti osecaj se kao kod kuce,da ne kazem kao u kampu,i pisi sve sta god ti padne na pamet a vezano je za kampovanje. :P Na ovim stranama su dobrodosli ljudi koji vole druzenje i zivot pod vedrim nebom. Ti si jedna od nas pa s'toga ti zelim da se ovde osecas prijatno i uzivas u citanju i pisanju sa nama. :romance-grouphug:

Uz topluu dobrodoslicu u ime naseg ostrvsko - kamperskog pokreta popijmo pice dobrodoslice kako vec nazale kamperski red,ziveli. :obscene-drinkingcheers:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:14 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Pol: Seka
Pa ovakva dobrodoslica nema nigde :op-op: Drago mi je sto sam pronasla ovaj forum a jos draze sto ima kamperasa, tesko je na zalost u Srbiji, naci ljude koji dele ljubav prema kampovanju.
E sad da napisem koju zasto smo odustali od prikolice. Proslog leta u naseg Sandera jedva stade kamp oprema, posto nemamo jak auto standardna kamp prikolica nije dolazila u obzir a za novu masinu ne dozvoljavaju finansije. Imali smo zato ideju da kupimo satorsku Trigano. I tako se ja bacih u trazenje po netu, ponuda nikakva, medjutim pojavio se oglas za jednu u Srbiji iz Holandije, otisli smo da je pogledamo, extra prikolica maksimalno ocuvana ali ne lezi vraze ispada da nema nista od papira. Razocarenje veliko ali ideja i zelja je ostala. Potraga se i dalje nastavlja, kod nas nista od ponude samo Brako koje nam se ne dopadaju, zaduzila neke da pogledaju u Svajcarskoj, gledala u Sloveniji ispadne po koja ali nije to ta koju smo mi zamislili. Najveca je ponuda u Holandiji ali kako kupiti, ko da ocarini i sl. Medjutim u konsultaciji sa nekim kamperasima shvatamo da je u nasoj zamlji napravljena prava pometnja oko registracije tih lakih prikolica. Tako da smo na kraju definitivno odustali. E onda smo krenuli da planiramo kako da nam u autu ostane vise mesta. Shvatili smo da nam je pola opreme kabasto i tesko za pakovanje pogotovo stolice, nosimo i tendu onu iz Metroa i gomilu tako nekih gluposti koje zauzimaju dosta mesta. Opet listanje neta i nadjem ponudu Quecha kamp opreme u Dechaltonu, stvarno je to prava kamp oprema kompaktna kad se sklopi tako da je odluka pala idemo u Sofiju da ispazarimo. Plan je da uzmemo stocic, tri one kisobran stolice, jedan poljski krevet mozda i dva :) i onu njihovu sator tendu na kojoj moze da se podesava visina. A i sator smo odlucili uzecemo Easy Camp Wilmington 500 isto u Sofiji :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:43 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Slika
Nasa postavka ovog leta, ne pitajte sta ce frizider muz je zapeo da ga kupi pa to ti je ali smo ga koristili za sve pare :) nema veze sto pola gepeka zauzme ali dobro napunimo ga unutra pa nije toliko strasno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Daj nam neke informacije o Melisi kampu na Sitoniji, jer, to nam je ovogodišnja destinacija.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:53 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Ivka stolice te kisobran odlicnog kvaliteta imas pred sezonu da kupis i kod nas u JYSK-u. cisto da znas. U Merkuru zna da bude Brunnerovih stolova na rasklapanje odlicni su. I Metro zna da ima ponesto od opreme tako da ukoliko u Sofiji ne nadjes sto si planirala da ti nije po volji nemoras kupovati na silu. Sator je najvazniji a ovaj mode W - 500 je sasvim ok. Za vas taman komforan koliko treba,cak i nesto preko toga. :clap:

Ne moras odmah naravno ali kada se setis vise podataka o kampu Melissi ti nam daj informacije kakav je na vas ovaj kamp ostavio utisak. Mozes i na temi sitonski kampovi da sacinis ceo putopis sa fotkama koje zelis da postavis i napravis svoj debi ovde na kampovanju. :greetings-clappingyellow: Isto vazi i za druge kampove koje ste pohodili,one sa Jonske strane. :P

Poslednji put menjao Deki r-4 dana Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:57, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:56 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Evo koliko mogu da se setim. Tog leta 2010 smo boravili u kampu. po prvi put smo letovali pocetkom avgusta dolazimo u kamp i skoro je bio pun bukvalno smo se na poslednje mesto uglavili. Kamp je izuzetno uredan sto se tice mokrih cvorova, sve je besprekorno cisto. Gosti su uglavnom bili Grci, svugde u kampu je bilo zemljanog puta malo se noge uprasnjave ali nista strasno. Market pristojno snabdeven. Mana je sto do plaze ima malo da se pesaci, ali je plaza po nama bila bas lepa, prostrana, nikad guzve pristojan plicak. Tacnije ide ulaz u kamp pa ne tako prometan put pa bas siroka plaza pa more. Cena je bila stvarno ok cini mi se za nas dvoje sa strujom 20e. Na glavnom putu postoji odlicna pekara sa prelepim slatkisima. U okolini kampa gotovo da niceg nema cini mi se da je kamp pored Melisi imao restoran. Sarti je blizu ko voli malo civilizacije. Znam samo da smo tog leta prosli nesto extra jeftino tako da na kraju kupismo u Solun svim ukucanima poklon. Za snabdevanje smo odlazili u Sarti a jedno dva puta i u Lidl cini mi se kod Nikitija.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 00:58 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Ivka secas li se da li je u Melisiju bilo zajednickih frizidera ?? :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 14 Januar 2016, 01:05 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Jeste bilo je frizidera i onih standardnih kao rashladne vitrine vertikalnih a bilo je i sanducara kao za sladoled. Nadam se da se od tad nije nesto promenilo.
Ja sam bila bas zadovljna higijenom sve je uvek bilo cisto bas se vidi da o tome vode racuna. Jedino je bilo previse ljudi za nas ukus, mada tad smo prvi i poslednji put otisli u avgustu na more, jul je nas mesec za letovanje :)
Inace McKinley sator se pokazao bas lose, nije nas, nego pozajmljen prve godine upotrebe je pukla konstrukcija, satore kojima se konstrukcija ukrsta izbegavati kao i one kojima je kontrukcija mi ih zovemo sateliti unutra mnogo su bolji oni kojima je konstrukcija spolja, jer u suprotnom moze da se desi da se pocepa platno, to nam se desilo ovog leta jer je opet satelit puko.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 16 Januar 2016, 02:13 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Nedelja, 29 Novembar 2015, 01:46
Dobrodosla Ivkabg,

Nasa mala cetvoroclana ekipa takodje ima kamperske ambicije. Pre nekih 20 dana smo kupili u Dechatlonu u Temisvaru Quechua Arpenaz 5.2.

Ove godine nam je na umu Sikijski zaliv, i treba nam pomoc oko izbora kampa (imamo dvoje maleckih). Vidim da pored Melisi i Pitsoni kampova postoje i Katerina i Valti.

Jel imas info o Katerini i Valtiu? I koja je preporuka?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 16 Januar 2016, 10:45 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

U Sikijskom zalivu imaš više kampova
- Katerina
- Pitsoni
- Melissi
- Linaraki
- Valti
- Christina
- Philippos
- Mili beach
- Anamour

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 16 Januar 2016, 10:47 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ми ове године, највероватније, походимо Мелиси камп од 08. јула :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 16 Januar 2016, 23:23 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mi cemo negde sredinom Avgusta u neki od Sikijskih kampova.

Imam dilemu obzirom da je u tom periodu guzva, dali da bez rezervacije odemo u zaliv da obidjemo kampove i izaberemo sta nam se svidja, ili je sigurnije da rezervisemo nesto pre nego sto krenemo?

Ivkabg, koliko vam je litara ovaj frizider sto se nazire u satoru? Hocemo i mi da uzmemo neki sa komorom za led...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Januar 2016, 10:13 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Kaze Alexakis, vlasnik Valti Kampa, rentiranje frizidera 2eur/dan.

Postoje i oni zajednicki, oni su besplatni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 22 Januar 2016, 15:20 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Kakvo li je stanje sa friziderima u Melisiju zivo me zanima ?? :think: Znam za one zajednicke vitrine koje je Dejevla kacio na sitonsko - kamperskoj temi ali su oni jako malog kapaciteta. :snooty: Da li i u Melisiju postoji varijanta iznajmljivanja ne znam ali cu pokusati da saznam putem mejla direktno od vlasnika. Dejevla je pisao da su vlasnici kampa dva brata i da su jako fini i predusretljivi,nadam se da cu dobiti precizan odgovor i objaviti ga na temi kampovi na Sitoniji. :confusion-shrug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Januar 2016, 14:26 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Da ne upadnem u zamku ponavljanja pokusacu sto krace o kampovima u Sikijskom zalivu,. Melisi je ok, ali je stvarno guzva, pogotovu u avgustu.Mislim da necu pogresiti u proceni da, Nagib, tebi vise odgovara Valti o kojem sam pisao i sigurno su ti sanse vece da u tom periodu avgusta nadjes dobro mesto.Par km dalji je od Melisija, ali blizi Sartiju i znatno mirniji, a tek blizina plaze, bukvalno iz kampa izlazis na plazu. Katerini po mom misljenju moze biti izbor, ako nema mesta u prethodnim kampovima.
Srdacan pozdrav i dobrodoslica za ivkabg i molba da napise PREVENTIVNE MERE,sta raditi u cilju sprecavanja ostecenja konstrukcije za McKinley sator. Malo sam se razocarao, jos nije podizan u kampu,a vec zent. Ajd da ne baksuziram. Jos samo informacija za Baneta, Anamour, mali kamp na plazi Destenika ili kako je Grci zovu Tristinikula, mala Tristinika,na lepom mestu, zapadni kraj plaze , tako da sunca nema vrlo rano, mislim pre 19h. Sem fantasticne plaze nista za preporuku,a tek gazda, neljubazan, nekulturan do zla boga.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 262 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.