Pa ovakva dobrodoslica nema nigde

Drago mi je sto sam pronasla ovaj forum a jos draze sto ima kamperasa, tesko je na zalost u Srbiji, naci ljude koji dele ljubav prema kampovanju.
E sad da napisem koju zasto smo odustali od prikolice. Proslog leta u naseg Sandera jedva stade kamp oprema, posto nemamo jak auto standardna kamp prikolica nije dolazila u obzir a za novu masinu ne dozvoljavaju finansije. Imali smo zato ideju da kupimo satorsku Trigano. I tako se ja bacih u trazenje po netu, ponuda nikakva, medjutim pojavio se oglas za jednu u Srbiji iz Holandije, otisli smo da je pogledamo, extra prikolica maksimalno ocuvana ali ne lezi vraze ispada da nema nista od papira. Razocarenje veliko ali ideja i zelja je ostala. Potraga se i dalje nastavlja, kod nas nista od ponude samo Brako koje nam se ne dopadaju, zaduzila neke da pogledaju u Svajcarskoj, gledala u Sloveniji ispadne po koja ali nije to ta koju smo mi zamislili. Najveca je ponuda u Holandiji ali kako kupiti, ko da ocarini i sl. Medjutim u konsultaciji sa nekim kamperasima shvatamo da je u nasoj zamlji napravljena prava pometnja oko registracije tih lakih prikolica. Tako da smo na kraju definitivno odustali. E onda smo krenuli da planiramo kako da nam u autu ostane vise mesta. Shvatili smo da nam je pola opreme kabasto i tesko za pakovanje pogotovo stolice, nosimo i tendu onu iz Metroa i gomilu tako nekih gluposti koje zauzimaju dosta mesta. Opet listanje neta i nadjem ponudu Quecha kamp opreme u Dechaltonu, stvarno je to prava kamp oprema kompaktna kad se sklopi tako da je odluka pala idemo u Sofiju da ispazarimo. Plan je da uzmemo stocic, tri one kisobran stolice, jedan poljski krevet mozda i dva

i onu njihovu sator tendu na kojoj moze da se podesava visina. A i sator smo odlucili uzecemo Easy Camp Wilmington 500 isto u Sofiji