lukinvir ovo sto ti je
Brzi savetovao je i moje misljenje. Plin je apsolutno najbolja opcija za kampove u Grckoj.

Struja ti je potrebna samo u slucaju da imas sopstveni frizider koji moras prikljuciti na struju.Za sve ostalo ti je apsolutno nepotrebna. Osim ako nisi neki japi pa ne mozes bez lap topa npr onda si strogo vezan za zicu.

Ali posto smo na odmoru onda necemo trositi reci na tu sajber plastiku koje nam je tokom godine preko glave.

Mobilne punis na recepciiji ili "krades" struju kao i mi tako sto ih stavis u ormarice kojih ima po celom kampu i oni snabdevaju kampere koji uzimaju istu regularno.Za punjenje mobilnog u tim razvodnim ormaricima niko ti nista nece zameriti sigurno.

Struja je u vecini kampova 4 evra po danu sto na 10 dana izadje 40 e,logicno jel, a te pare mozes iskoristiti kudi kamo bolje na nesto sto ti je zaista potrebno.
Mi posedujemo bocu od 3 kg sa gorionikom i nismo uspeli da je potrosimo ni blizu u kampu. Trajala je jos dugo i po povratku,cak smo na zajednickom rostiljanju po povratku sa odmora pekli neke slane palacinke (clan
Dejevla je bio glavni majstor kao i za jela iz kotlica) i bez gasenja vatre to je trajalo preko 3 sata. I jos je nakon rostiljanja sluzilo.Ne mozes ga potrositi sve da ga ne gasis 15 dana.
Osvetljenje takodje nemoj da te opterecuje. Sam kap ima sasvim solidno osvetljenje a za ono preciznije u samom satoru odlican posao zavrsavaju diodne lampe.

Fotkacu pa cu okaciti nasu diodnu lampu koja nam je i vise nego dovoljna za nocni ulazak u sator i eventualno neke potrebstine po mraku. Kupljene su kod Kineza i vrede za sve pare. Malo trose nama ce cini mi se posluziti bar za tri letovanja,a mi ostajemo po 20 dana u kampu.
Samo ti pitaj
lukinvir valja nam malo oziveti temu posto dugo nismo imali gostiju ovde.
Brzi sjajna retro knjizica i kao sto sam pretpostavio u originalu je italijansko izdanje.Od njih nema vecih kampera na svetu tako da je to sasvim normalno da su od kad jos izdavali takve knjizice i brosure.