Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 00:41

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105488 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7012, 7013, 7014, 7015, 7016, 7017, 7018 ... 7033  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 02 Avgust 2026, 21:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Da, zaboravih cenu. Preko 2000 denara kg što je preko 4000 dinara. Sukplje nego u SRB.
Milena, bio sam par puta u Ivanović MB u Mladenovcu. Odlični su. U Daščari nisam bio. Ipak đeni je do sad najbolja jaga u pečenjri Lako ćemo, u Sopotu. Nikad me nisu razočarali. Kad bi Dext nailazio ovde u kafanče, verujem da bi potvrdio.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 03 Avgust 2026, 12:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
:ljubac: Hvala ti, moraćemo i u Sopotu da overimo tu dobru jagnjetinu!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 04 Avgust 2026, 09:26 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 19 Avgust 2014, 00:10
Dobar dan, dobri ljudi! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 04 Avgust 2026, 09:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Od svih letnjih aktivnosti, ostala mi samo setnja po kraju..ovih dana sve ranije izlazim..jutros u 6 je bilo pristojno..vec oko 7 je pocelo da biva toplo! :?

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 04 Avgust 2026, 11:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

B_A_N_E je napisao:
Dobar dan, dobri ljudi! :ljubac:

:ljubac: Zdravo Bane! :D Daj neku sliku sa Tasosa, pretpostavljam da si sa preCednikom

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 04 Avgust 2026, 11:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Od svih letnjih aktivnosti, ostala mi samo setnja po kraju..ovih dana sve ranije izlazim..jutros u 6 je bilo pristojno..vec oko 7 je pocelo da biva toplo! :?

:( Jes vala, čekamo da prođe, nema nam druge....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Avgust 2026, 12:37 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Evo konačno da vam i ja prozborim koju reč. Bili smo na odmoru a bolje da nismo. Takva tura ovaj put...

Prvi peh smo imali sa smeštajem. Dva sata pre ulaska u apartman stiže mi poruka da u smeštaj ne možemo ući jer je pukla neka cev. Do kraja dana nalazimo smeštaj ali na samo 4 noći. I ako smo smeštaj rezervisali preko Bookinga on nam nije ponudio nikakvu alternativu jer je sve puno. Dao nam je opciju doplate od 60e po danu, ali džaba. Sve što je od smeštaja ostalo slobodno bilo je mnogo skuplje.
Nakon toga, videvši da je Precednik provetrio rezidenciju krećemo put Tasosa. Nalazimo smeštaj u Limenariji za narednih 7 dana. Pri povratku, 3,5h čekamo na ukrcavanje za trajekt. Po ulasku u Bugarsku, crkava nam klima u autu. Napolju paklenih 37 stepeni. Na granici čekamo oko 2h. Putovali smo do Ns-a skoro 17h. Istorijsko putovanje.
O tome da su mi se kod kuće razboleli prvo jedan pa onda i drugi sin i da sam se ja razbolela na Tasosu neću ni da vam pričam. Jedva čekam da ugrabim koji slobodan dan pa da odemo na istinski odmor makar on trajao i 3-4 dana.

Što se tiče Limenarije Brzi je već napisao, gužva i haos i za moj ukus. Našim prijateljima to npr. nije smetalo.
O Kavali i plažama i tamo i na Tasosu ću vam posebno pisati i okačiti još koju sličicu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Avgust 2026, 22:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Dobro veče :romance-grouphug:
Urbi baš je bezveze iskustvo. Da li su vam vlasnici apartmana u Kavali slali neko upozorenje pre dolaska ili su tražili da otkažete smeštaj? Da li ste išli da proverite da li imaju goste sa kojima su verovatno ugovorili bolju cenu?
Ja imam čudnu situaciju za Krajovu u decembru. Rezervisao sam smeštaj pre 15-ak dana za decembar. Svestan da sam ulovio odličnu cenu, stan u centru sa parkingom, duplo jeftiniji od sličnih ponuda. Odmah mi je poslao poruku da otkažem smeštaj, navodno nije ažurirao na Booking-u da je rezervisan tog vikenda. Ja nisam želeo već ga uputio da to reši sa Booking-om i da ako je tako on otkaže rezervaciju. I sada se ništa ne dešava, ja sam rezervisan i imam do početka decembra pravo da besplatno otkažem ako uspem nešto drugo da nađem. Drugar koji izdaje stan u Bgd kaže da obično vlasnici ne žele da otkažu jer imaju negativnu ocenu od Booking-a i ako se ponavlja da ih skinu sa listinga.
Čekamo sličice :D
Miki kako li se sećaš kako je bilo u Parizu :lol:
Lepo je videti vas ponovo na ovim stranicama. Toliko ružnih vesti poslednjih meseci da se obradujem kada vidim da se javljaju forumaši koji su nekada bili redovni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 06 Avgust 2026, 23:16 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Urbi, baš mi je krivo što vsm je tako prošao odmor. Definitivno morate na neki produženi vikend da skinete maler.
Znači i preko Bugarske kolaps.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Avgust 2026, 12:43 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Urbi :( , žao mi je što vam se sve poremetila, ali se nadam da si koliko toliko mogla da uživaš dok ste bili na Tasosu, da li ste našli neki fini ćošak za vas, kako ti voliš. Da li si ti ono pre volela da ideš na Kekes plažu, nešto se prisećam da si pisala.... :think:
Jedva čekam slike.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Avgust 2026, 12:50 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:

Miki kako li se sećaš kako je bilo u Parizu
Lepo je videti vas ponovo na ovim stranicama. Toliko ružnih vesti poslednjih meseci da se obradujem kada vidim da se javljaju forumaši koji su nekada bili redovni.

Valjda kada rezervišeš neki smeštaj preko Bookinga sve ide atuomtatski, kako su bre oni to "zaboravili" da postave da je zauzeto?! :think: Ja ne bih ništa čekala, otkazala bih. Ako te neko jedanput zezene, opet će. :D

Kako misliš "kako se sećam kako je bilo u Parizu?" Ne pamtim datume i brojeve, već šta se sve dešavalo u kratkim filmovima, kao da je juče bilo i takođe kako sam se osećala, šta sam mislila tada.... :D :ljubac:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Petak, 07 Avgust 2026, 12:53, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Avgust 2026, 12:52 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Urbi, baš mi je krivo što vsm je tako prošao odmor. Definitivno morate na neki produženi vikend da skinete maler.
Znači i preko Bugarske kolaps.

Ivane, vi se još niste vratili?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Avgust 2026, 12:37 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
VlaMar je napisao:
Urbi baš je bezveze iskustvo. Da li su vam vlasnici apartmana u Kavali slali neko upozorenje pre dolaska ili su tražili da otkažete smeštaj? Da li ste išli da proverite da li imaju goste sa kojima su verovatno ugovorili bolju cenu?
Ja imam čudnu situaciju za Krajovu u decembru. Rezervisao sam smeštaj pre 15-ak dana za decembar. Svestan da sam ulovio odličnu cenu, stan u centru sa parkingom, duplo jeftiniji od sličnih ponuda. Odmah mi je poslao poruku da otkažem smeštaj, navodno nije ažurirao na Booking-u da je rezervisan tog vikenda. Ja nisam želeo već ga uputio da to reši sa Booking-om i da ako je tako on otkaže rezervaciju. I sada se ništa ne dešava, ja sam rezervisan i imam do početka decembra pravo da besplatno otkažem ako uspem nešto drugo da nađem. Drugar koji izdaje stan u Bgd kaže da obično vlasnici ne žele da otkažu jer imaju negativnu ocenu od Booking-a i ako se ponavlja da ih skinu sa listinga.
Miki kako li se sećaš kako je bilo u Parizu [emoji38]
Mogu samo da ti ispričam sledece: nedavno kad smo otišli na more u Hrvatsku pri dolasku gazda predložio da otkazemo Bookingu i daje nam 50 eura popust!Mi smo I pristali,nisam ni razmisljala onako preumorna od puta jer nam je omogućio i ranojutarnji ulazak. S tim da je to bila opcija da se ne plaća unapred vec na licu mesta i u cashu

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Poslednji put menjao Tedi dana Nedelja, 09 Avgust 2026, 00:42, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Avgust 2026, 22:38 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
VlaMar je napisao:
Miki kako li se sećaš kako je bilo u Parizu :lol:

Dva sata pre nego je trebalo da udjemo u apartman agentica mi se javila, mi smo jos bili u putu. Ja sam odmah kontaktirala booking ali mi je chat bot napisao da ce mi se neko javiti u roku od 48h.
Insistirala sam na tome da se nadjemo u rezervisanom apartmanu i da vidimo sta dalje. Havarija je zapravo postojala. I to je visa sila na koju niko nije mogao da racuna. Ali, ono što se nama nije dopalo je to havarija nije izgledala kao sveza. Ponudila nam je alternativni smeštaj i bila sigurna da cemo prihvatiti, ali to nama nije odgovaralo. E tu nastaje dodatni problem jer ona trazi da ja otkažem smeštaj na sta ja ne pristajem dok mi booking ne odgovori. Na kraju je ona morala da otkaze. Bilo je tu jos prepirki sa njom ali da ne dužim priču.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 08 Avgust 2026, 23:21 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
VlaMar je napisao:
...Ja imam čudnu situaciju za Krajovu u decembru. Rezervisao sam smeštaj pre 15-ak dana za decembar. Svestan da sam ulovio odličnu cenu, stan u centru sa parkingom, duplo jeftiniji od sličnih ponuda. Odmah mi je poslao poruku da otkažem smeštaj, navodno nije ažurirao na Booking-u da je rezervisan tog vikenda. Ja nisam želeo već ga uputio da to reši sa Booking-om i da ako je tako on otkaže rezervaciju. I sada se ništa ne dešava, ja sam rezervisan i imam do početka decembra pravo da besplatno otkažem ako uspem nešto drugo da nađem. Drugar koji izdaje stan u Bgd kaže da obično vlasnici ne žele da otkažu jer imaju negativnu ocenu od Booking-a i ako se ponavlja da ih skinu sa listinga.

Vlado, treba znati da preko booking-a postoje i rezervacije koje vlasnik objekta mora da potvrdi... to sam uočio prošle godine prilikom jednog pokušaja da rezervišem smeštaj u Beču - dobio sam odgovor da će rezervacija biti validna tek kada je vlasnik objekta potvrdi, što se nije desilo, tj odgovoreno mi je da je već sve rezervisano. Najpre sam se začudio, a posle pretraživanjem video da ima i takvih rezervacija, samo treba obratiti pažnju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105488 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7012, 7013, 7014, 7015, 7016, 7017, 7018 ... 7033  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.