VlaMar je napisao:
Dobro veče
Urbi baš je bezveze iskustvo. Da li su vam vlasnici apartmana u Kavali slali neko upozorenje pre dolaska ili su tražili da otkažete smeštaj? Da li ste išli da proverite da li imaju goste sa kojima su verovatno ugovorili bolju cenu?
Ja imam čudnu situaciju za Krajovu u decembru. Rezervisao sam smeštaj pre 15-ak dana za decembar. Svestan da sam ulovio odličnu cenu, stan u centru sa parkingom, duplo jeftiniji od sličnih ponuda. Odmah mi je poslao poruku da otkažem smeštaj, navodno nije ažurirao na Booking-u da je rezervisan tog vikenda. Ja nisam želeo već ga uputio da to reši sa Booking-om i da ako je tako on otkaže rezervaciju. I sada se ništa ne dešava, ja sam rezervisan i imam do početka decembra pravo da besplatno otkažem ako uspem nešto drugo da nađem. Drugar koji izdaje stan u Bgd kaže da obično vlasnici ne žele da otkažu jer imaju negativnu ocenu od Booking-a i ako se ponavlja da ih skinu sa listinga.
Čekamo sličice

Miki kako li se sećaš kako je bilo u Parizu
Lepo je videti vas ponovo na ovim stranicama. Toliko ružnih vesti poslednjih meseci da se obradujem kada vidim da se javljaju forumaši koji su nekada bili redovni.
Dva sata pre nego je trebalo da udjemo u apartman agentica mi se javila, mi smo jos bili u putu. Ja sam odmah kontaktirala booking ali mi je chat bot napisao da ce mi se neko javiti u roku od 48h.
Insistirala sam na tome da se nadjemo u rezervisanom apartmanu i da vidimo sta dalje. Havarija je zapravo postojala. I to je visa sila na koju niko nije mogao da racuna. Ali, ono što se nama nije dopalo je to havarija nije izgledala kao sveza. Ponudila nam je alternativni smeštaj i bila sigurna da cemo prihvatiti, ali to nama nije odgovaralo. E tu nastaje dodatni problem jer ona trazi da ja otkažem smeštaj na sta ja ne pristajem dok mi booking ne odgovori. Na kraju je ona morala da otkaze. Bilo je tu jos prepirki sa njom ali da ne dužim priču.