Slažem se sa oba mišljenja

Miki jeste putovanje noću, ali možda ti polaziš iz iskustva putovanja autom. Da ne idem avionom morao bih da putujem busom što je uglavnom takođe noću, a boravak na aerodromu, avionu i trajektu je meni neuporedivo komforniji nego u busu.
Jack i ja smo sličniji u doživljaju putovanja. Kada pravim plan letovanja odlučujući faktor mi je dužina boravka na plaži. Možda ću ranije u krevet prvog dana boravka ali u izboru komforniji put / plaža ja nemam dilemu.
Cene su za smeštaj. Na Sifnosu je to bio klasičan studio (sve u jednoj prostoriji), a na Serifosu prostrani apartman sa više prostorija.
Lepo kaže Jack da je lepo što su ljudi različiti

Ja smeštaj biram pre svega po lokaciji (dostupnost prevoza, marketa, parkinga...), prostranoj terasi i dobrim recenzijama (čisto, uvek topla voda, normalni domaćini...). Veoma prosečni smeštaji, ponekad imam sreće da su fensi sređeni ili da imaju dobar pogled. Moj stil letovanja je da sam celog dana na plažama koje često nisu u istom mestu kao i smeštaj.
Zato i veoma iskreno pišem ove postove, oko cena ili vremenskih itinerera makar nema subjektivnih osećaja. Nekome će se to dopasti ili će im biti neprihvatljivo.