urbi je napisao:
Kaži mi molim te šta znači "povoljna varijanta"?
Nisam mogla da verujem kakve su cene agencijskih aranžmana za hotele koje su ispod svakog proseka. Nažalost, ove godine smo osuđeni da idemo preko agencije. MM nema živaca da se cima sa presedanjem a da čekam poslednji trenutak za neki čarter ja nemam živaca

Napraviću skandal budem li dobila skrnavu sobu. Već sam im u agenciji najavila

povoljna varijanta je povratna avionska karta 50-100 e po glavi

Agencijski aranžmani kao takvi mi dolaze u obzir uglavnom za eventualne solo obilaske europejskih gradova (saĆe u junu neki Torino

)
Kod mene ti je sledeći princip:
imam instalirane aplikacije nekoliko različitih "provajdera putovanja", i svi oni reklamiraju neke popuste, snižene cene, "poslednja mesta" i sl.
Najaktivniji je eSky, moram reći, i oni su odgovorni direktno za putovanje na Maltu i u Porto... Za Porto je bio i nenormalan popust na smeštaj (apartman) u samom centru grada u varijanti: pretplati se na Prime subscription za 69e godinu dana i uzmi 230e popusta za smeštaj... no brainer

Tako mi je izašlo 600e putovanje i 4 noći za nas troje sa sve cenom taksija od-do aerodroma na oba kraja, dok je agencijska ponuda (snižena!) bila 580 za 3 noći PO OSOBI...
Elem: iskrsne tako povoljna karta za neku destinaciju, i ja onda provirim i na onaj lastminuteponude.com, čisto da vidim ima li nekih hotela koji su ostali nepopunjeni, čisto da i njih uvrstim u pretragu
Hoteli nekad jaaaako snize svoje cene za neprodate sobe u terminu kad se tako približi...
Ali smo uglavnom uzimali smeštaj u apartmanima, bude veći prostor u sobi, i više imaš kontrolu nad svime.. (kontrol freak

) U smislu - frižider bude normalan a ne ona mikro hotelska varijanta, klimu možeš da podešavaš kako ti treba, a ne da se nadaš da ti radi dugme za podešavanje hotelske ventilacije... i tako.
I to je lutrija takođe, ali eto, meni tako više odgovara