Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 25 Septembar 2026, 05:31

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6887, 6888, 6889, 6890, 6891, 6892, 6893 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 11:26 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
urbi je napisao:
Pomisli samo da će naredna tri meseca biti vrelo i odmah će ti biti bolje! :D Već od ponedeljka najavljuju leto :roll:
Rešili smo dilemu letovanja :op-op: idemo tamo odakle imamo samo jedan izveštaj na forumu tako da će u julu biti svežih sličica ;)

:op-op: Jedva čekam da saznamo! :clap:

Za vrućinu si u pravu, ali kako je krenula godina, možda, možda neće biti baš koliko vrela kao prošla... :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 11:37 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
urbi je napisao:
Kaži mi molim te šta znači "povoljna varijanta"?
Nisam mogla da verujem kakve su cene agencijskih aranžmana za hotele koje su ispod svakog proseka. Nažalost, ove godine smo osuđeni da idemo preko agencije. MM nema živaca da se cima sa presedanjem a da čekam poslednji trenutak za neki čarter ja nemam živaca :D Napraviću skandal budem li dobila skrnavu sobu. Već sam im u agenciji najavila :whistle:

:lol: Neka si naglasila da nećeš krš od sobe i da ćeš napraviti skandal, jedino tako možeš da dobiješ ono što je bolje u nekom hotelu.
Rekla bih da će to da bude neko ostrvo! Da nije Rodos, Kos..? :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 11:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
urbi je napisao:
Kaži mi molim te šta znači "povoljna varijanta"?

Nisam mogla da verujem kakve su cene agencijskih aranžmana za hotele koje su ispod svakog proseka. Nažalost, ove godine smo osuđeni da idemo preko agencije. MM nema živaca da se cima sa presedanjem a da čekam poslednji trenutak za neki čarter ja nemam živaca :D Napraviću skandal budem li dobila skrnavu sobu. Već sam im u agenciji najavila :whistle:

povoljna varijanta je povratna avionska karta 50-100 e po glavi :lol: Agencijski aranžmani kao takvi mi dolaze u obzir uglavnom za eventualne solo obilaske europejskih gradova (saĆe u junu neki Torino :mrgreen: )
Kod mene ti je sledeći princip:
imam instalirane aplikacije nekoliko različitih "provajdera putovanja", i svi oni reklamiraju neke popuste, snižene cene, "poslednja mesta" i sl.
Najaktivniji je eSky, moram reći, i oni su odgovorni direktno za putovanje na Maltu i u Porto... Za Porto je bio i nenormalan popust na smeštaj (apartman) u samom centru grada u varijanti: pretplati se na Prime subscription za 69e godinu dana i uzmi 230e popusta za smeštaj... no brainer :lol: Tako mi je izašlo 600e putovanje i 4 noći za nas troje sa sve cenom taksija od-do aerodroma na oba kraja, dok je agencijska ponuda (snižena!) bila 580 za 3 noći PO OSOBI...
Elem: iskrsne tako povoljna karta za neku destinaciju, i ja onda provirim i na onaj lastminuteponude.com, čisto da vidim ima li nekih hotela koji su ostali nepopunjeni, čisto da i njih uvrstim u pretragu
Hoteli nekad jaaaako snize svoje cene za neprodate sobe u terminu kad se tako približi...
Ali smo uglavnom uzimali smeštaj u apartmanima, bude veći prostor u sobi, i više imaš kontrolu nad svime.. (kontrol freak ;) ) U smislu - frižider bude normalan a ne ona mikro hotelska varijanta, klimu možeš da podešavaš kako ti treba, a ne da se nadaš da ti radi dugme za podešavanje hotelske ventilacije... i tako.
I to je lutrija takođe, ali eto, meni tako više odgovara

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 12:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Sad me recimo smara Ryan za Niš-Krf (imaju i letove za Maltu :lol: ) „Don’t regret it – book it“
Wizz „New perks, just 4 you“, ali popust je mali za destinacije koje ja gledam, tipa: o! 5e po karti samo za vas :lol:
eSky gura Krf, Atinu i Solun (uz neke Nemačke, Engleske i Turske varijante)
skyScraper nudi neke 3 destinacije koje sam guglala čisto „nako“ da steknem dojam za cene, i obaška još za Korziku za koju ne mogu da prežalim što nisam uzela karte u februaru...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 12:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Kad smo išli za Karpatos bila je agencijska varijanta, pisala sam to, a na Kos smo išli u svojoj režiji, u odlasku dugi overlay u Atini, pa smo dremnuli u nekom obližnjem hotelu, u povratku 1,5h između čletova, to mi je bilo ok.
Sve u svemu, ako nemaš živaca/volje/vremena/sklonosti da sama smišljaš kombinuješ i organizuješ, agencija jeste pomoćnik u tome.
A osim toga... ima i agencija koje rade uslugu organizovanja putovanja koja nisu deo aranžmana, pa možda i to vredi proveriti...

Poslednji put menjao jack dana Sreda, 28 Maj 2025, 14:02, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 13:47 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
jack je napisao:
Sad me recimo smara Ryan za Niš-Krf (imaju i letove za Maltu :lol: ) „Don’t regret it – book it“
Wizz „New perks, just 4 you“, ali popust je mali za destinacije koje ja gledam, tipa: o! 5e po karti samo za vas :lol:
skyScraper nudi neke 3 destinacije koje sam guglala čisto „nako“ da steknem dojam za cene, i obaška još za Korziku za koju ne mogu da prežalim što nisam uzela karte u februaru...

Тешке муке Танталове имаш, ццц :mrgreen: ...

После Кипра у јануару, више Софија на блиц и Крфа за 1. мај, ми ћемо на Пелопонезу крајем јуна и прве две недеље јула. Ондак ћемо дијете и моа за Њемачку код њене школске другарице на 5 дана крајем јула, а за август ћемо видјети... Иде ми се у Еладу, а и у Бечу :shock:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 13:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Иначе, мој добар друг Металика свира и пјева у Атини 09.05.2026 (субота) :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 14:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Metalika je Metalika, al mislim da mi je ona RHCP varijanta bila poslednji turistički hepening tog tipa...
Nama se kondicije :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 14:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
jack je napisao:

Тешке муке Танталове имаш, ццц :mrgreen: ...

После Кипра у јануару, више Софија на блиц и Крфа за 1. мај, ми ћемо на Пелопонезу крајем јуна и прве две недеље јула. Ондак ћемо дијете и моа за Њемачку код њене школске другарице на 5 дана крајем јула, а за август ћемо видјети... Иде ми се у Еладу, а и у Бечу :shock:

:clap: za putrešestvije, i do sad i za dalje ambicije

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 28 Maj 2025, 14:47 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:shock:
https://topsmestaj.com/putovanja/srpska-kapadokija-letenje-balonom/

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 29 Maj 2025, 08:42 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
milenaidaki je napisao:
Rekla bih da će to da bude neko ostrvo! Da nije Rodos, Kos..? :think:

:bravo: pogodak iz prve!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 29 Maj 2025, 08:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

jack je napisao:

Ovo je bilo i prošle godine. Meni je skroz dobra varijanta! :dance:

jack je napisao:
Sve u svemu, ako nemaš živaca/volje/vremena/sklonosti da sama smišljaš kombinuješ i organizuješ, agencija jeste pomoćnik u tome. A osim toga... ima i agencija koje rade uslugu organizovanja putovanja koja nisu deo aranžmana, pa možda i to vredi proveriti...

Sve ja to volim da radim i do sada sam radila ali mi je sada malo zamršena situacija. Na nekoj kafi, jednog dana, ću ti ispričati. Da ne davim ovde... :D

I dalje čekam da nam se PEF obrati :whistle:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 29 Maj 2025, 09:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
jack je napisao:

Ovo je bilo i prošle godine. Meni je skroz dobra varijanta! :dance:

Ma varijanta bi bila još bolja da za tih 50 komaTa daju bar pola sata letenja. Ovako...
Kapadokija Kapadokija: 60 min za 150e
Srpska Kapadokija: 10 min za 50e + još se plaća i čamac 500 kinti, zar nisu mogli bar to da uračunaju?

Nije RoI u većoj ceni, nego u većem broju letova... al ok, njima vrv ima logike (i profita)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 29 Maj 2025, 09:20 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Ti si :shock: zbog cene. Pa dobro, mi smo ekonomski tigar i podrazumeva se da je kod nas sve skuplje :angry-cussing:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 29 Maj 2025, 10:18 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:lol: tigar...

Enivej, svima je poznato da sam ja manijak po istraživanju informacija za svakojake blesave irelevntnoće,
al pošto je Kapadokijsko letenje balonom jedna od stvari sa one moje baket liste....
Elem, uzlet balona do visine (reklamiranih) 60m traje 2-3 min, dok sletanje (da bi bilo postepeno i "mekano") traje 3-5, zavisi od vetra, veštine pilota i tako to
šta onda ostane od tih plaćenih 10 min? :lol: Ofc, moguće je da ipak ima 10 min stvarnog letenja, a uzletanje i sletanje su dodatno vreme.
Kako god, bolje bi bilo da su montirali panoramski točak...

al ne slušajte mene, ja sam gunđalo :mrgreen:
uglavnom zato što pročitam nasalov i oduševim se, a kad krenem da bistrim sitna slovca... :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6887, 6888, 6889, 6890, 6891, 6892, 6893 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.