Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 08:25

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6881, 6882, 6883, 6884, 6885, 6886, 6887 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Četvrtak, 08 Maj 2025, 15:52 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka
milenaidaki je napisao:
Ja ne volim ništa da planiram unapred, sem smeštaja i obožavam taj osećaj iznenađenja i oduševljenja kada nešto vidim prvi put u životu.

Šta da ti kažem, ti voliš spontanost, a mi neki smo kontrol frikovi... u menadžmentu vremena i finansijskih resursa ;)
Moja Šmi je kao ti, al sa filozofijom: "ono što treba da me nađe, naći će me i kad ga ja ne tražim" :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 08 Maj 2025, 15:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
:romance-heartbeating: Za ŠMI!

Mada, mora da se organizuje, tj. traži, ali ne tako u detalje kao vi. Šta mi vredi da idem negde da vidim nešto, ako sam ga videla već na slikama. Mada (moram opet tu reč), nisam mogla ni u ludila da zamislim da je Venecija iako sam je videla na slikama, da je krivi toranj u Pizi tako masivan i da je tamo najlepša atmosfera, lepa Parga me je oduševila, ima još, ali da ne nabrajam....

:lol: :ljubac: Slobodni dani ostaju onima koji imaju duže odmore...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 09 Maj 2025, 08:48 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobro jutro :romance-grouphug:
milenaidaki je napisao:
Zanima me da li ste kroz Vintgar išli sa vodičem?
Tura sa vodičem je jednom dnevno (mislim u 16h) što mi nije odgovaralo niti sam želeo da me neko požuruje, usporava, ometa prilikom fotografisanja. Ovo je tura uživanja u prirodi, čistom vazduhu, mada ima i nekih legendi koje bi možda vodič i ispričao.
milenaidaki je napisao:
:lol: A gde su računi od restorana gde ste ručali/večerali?! ;) Ja ne volim ništa da planiram unapred, sem smeštaja i obožavam taj osećaj iznenađenja i oduševljenja kada nešto vidim prvi put u životu.
milenaidaki je napisao:
Mada, mora da se organizuje, tj. traži, ali ne tako u detalje kao vi. Šta mi vredi da idem negde da vidim nešto, ako sam ga videla već na slikama.
Ja sam tu potpuno drugačiji, video sam i sarmu na slikama ali mi uopšte nije isti utisak kao kada je probam :lol:
Prvo ne bih znao na koju stranu treba da idem, koje je radno vreme neke atrakcije, kako se kupuju karte, a na primer meni se desilo da nisam ušao u Julijinu kuću u Veroni, vama da niste ušli u Sagradu u Barseloni jer nije bilo karata u tom terminu. A nije baš da ću svaki vikend skočiti do Verone.
Plan ne služi da mora sve po njemu da se vidi, zapravo ako čitate moje izveštaje nijedan nije 100% ostvaren jer mi se neka lokacija mnogo dopala da sam ostao duže, na nekoj je bila velika gužva pa nisam želeo da ulazim itd. Ali mi daje predstavu šta može u jednom mestu za vreme koje imam da se vidi.
Što se tiče restorana ja tu imam princip da se uglavnom hranim u apartmanu, spremim ili naručim klopu, piće i salatu kupim u marketu, a samo povremeno odem u restoran ali u tom slučaju biram neki sa ekstra pogledom ili sa odličnim ocenama na tripadvisor-u ili neki koji je poznat po lokalnom specijalitetu. Više volim da novac potrošim na ulaznice ili izlete.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 09 Maj 2025, 10:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Dobro jutro :romance-grouphug:
Tura sa vodičem je jednom dnevno (mislim u 16h) što mi nije odgovaralo niti sam želeo da me neko požuruje, usporava, ometa prilikom fotografisanja. Ovo je tura uživanja u prirodi, čistom vazduhu, mada ima i nekih legendi koje bi možda vodič i ispričao.

Ako može solo, tj. ima nekih putokaza, onda još bolje! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 09 Maj 2025, 10:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Ja sam tu potpuno drugačiji, video sam i sarmu na slikama ali mi uopšte nije isti utisak kao kada je probam :lol:
Prvo ne bih znao na koju stranu treba da idem, koje je radno vreme neke atrakcije, kako se kupuju karte, a na primer meni se desilo da nisam ušao u Julijinu kuću u Veroni, vama da niste ušli u Sagradu u Barseloni jer nije bilo karata u tom terminu. A nije baš da ću svaki vikend skočiti do Verone.
Plan ne služi da mora sve po njemu da se vidi, zapravo ako čitate moje izveštaje nijedan nije 100% ostvaren jer mi se neka lokacija mnogo dopala da sam ostao duže, na nekoj je bila velika gužva pa nisam želeo da ulazim itd. Ali mi daje predstavu šta može u jednom mestu za vreme koje imam da se vidi.

:ljubac: :lol: Da, nismo ušli u Sagradu, ali mi nije žao, znaš da mi je nekako odbojna. Svakako, da sam išla organizovano, pa da mi neko malo nešto ispriča na licu mesta, to je već drugačije. Više mi je krivo za Monžuik. :snooty: Znam, to je samo primer, ali ne vredi, generalno više volim taj faktor iznenađenja, nego da detaljno planira.
Da dodam, ulazila sam u Veroni u tu kuću, pa ništa posebno, tu je fora slikati se ispod "Julijine" terase. Što se plana tiče, pravim ga i ja, okvirno.

Poslednji put menjao milenaidaki dana Petak, 09 Maj 2025, 11:10, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 09 Maj 2025, 10:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Što se tiče restorana ja tu imam princip da se uglavnom hranim u apartmanu, spremim ili naručim klopu, piće i salatu kupim u marketu, a samo povremeno odem u restoran ali u tom slučaju biram neki sa ekstra pogledom ili sa odličnim ocenama na tripadvisor-u ili neki koji je poznat po lokalnom specijalitetu. Više volim da novac potrošim na ulaznice ili izlete.

Da ja odlučujem, verovatno bih jela s' nogu, ali moji saputnici obožavaju da jedu po restoranima. Nekom je to važan i čak primarni deo putovanja. Smaranje je sedeti po kavićima i restoranima, bar meni. :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 08:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
VlaMar je napisao:
Dobro jutro :romance-grouphug: Ja sam tu potpuno drugačiji, video sam i sarmu na slikama ali mi uopšte nije isti utisak kao kada je probam :lol:

Ima nas koji baš volimo što si ti takav kakav jesi tako da samo nastavi da nas detaljno izveštavaš! I hvala ti na tome :ljubac:
A Milenica neka istražuje :D Lepo je što smo različiti :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 09:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tako je Urbi! :ljubac:

Jeste da ne izgleda tako, hladnoća nas stisla (posebno ujutru i uveče) ovih dana, ali uskoro počinje sezona letovanja. Kakvi su vam planovi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 09:58 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Draga nasa Urbice, srecan ti rodjendan! Neka ti se ostvari sve sto zelis! :ljubac: :poklon: :zurka:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 10:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Draga Urbi, srećan ti rođendan! :zurka: :poklon: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 13:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
:romance-kisscheek: :romance-heartbeating: :occasion-birthday: [b]SREĆAN ROĐENDAN[/b] :ljubac: :ljubac: :ljubac:

p.s. Ne znam šta će ovo "b" tu... Ignoriši ga , ne mogu više da uređujem ...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 13:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Mene sada interesuje, da li će more da "stigne" da se ugreje na vreme, kada je ovako hladno! :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 14:11 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Jack, ja sam slab u planiranju, tako da nikako ne bih išao recimo u Japan na 10 ili 7 dana bez agencije koja bi me vodala okolo i pokazala najbitnije. Nemam živaca da sedim i istražujem šta sve može da se vidi i kako tu doći. Lenjivac sam i gotovan, priznajem. Ja sam kao oni ameri što idu za vodičem i slikaju. Sa pola mozga i sigurica. Moja žena sve to x 10.
Mi smo Pariz uplatili preko agencije baš zato da ne mislimo o transferu, izletima i kartama. Otišao sam nepripremljen. Pročitao samo ono što ima na našem forumu. Onda sam došao u situaciju da se sam organizujem, šta, kuda. Opet trk na forum. Vlamar mi je puno pomogao sa njegovim pisanjem. Znam ja da je bolje ići spreman ali....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 14:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
E da, ja sam jedan od onih koji mlogo voledu da jedu. Hrana mi je bitna na putovanju. Volim da imam jedan obrok nešto kuvano-pečeno. Na žalost uglavnom se to svede na neki italijanski restoran pošto tu deca sigurno mogu naći šta će jesti (još su veći probirači od mene) mada ja slabo jedem tu hranu osim pice.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 12 Maj 2025, 15:02 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
milenaidaki je napisao:
Draga Urbi, srećan ti rođendan! :zurka: :poklon: :ljubac:

Jeluska je napisao:
:romance-kisscheek: :romance-heartbeating: :occasion-birthday: SREĆAN ROĐENDAN[/b] :ljubac: :ljubac: :ljubac:

pefkari je napisao:
Draga nasa Urbice, srecan ti rodjendan! Neka ti se ostvari sve sto zelis! :ljubac: :poklon: :zurka:

Hvala drage devojke!!!! :ljubac: :romance-grouphug:

Milena, planiram neko grčko ostrvo ali koji tačno još ne znam :?

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6881, 6882, 6883, 6884, 6885, 6886, 6887 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.