Dobro jutro
milenaidaki je napisao:
Zanima me da li ste kroz Vintgar išli sa vodičem?
Tura sa vodičem je jednom dnevno (mislim u 16h) što mi nije odgovaralo niti sam želeo da me neko požuruje, usporava, ometa prilikom fotografisanja. Ovo je tura uživanja u prirodi, čistom vazduhu, mada ima i nekih legendi koje bi možda vodič i ispričao.
milenaidaki je napisao:

A gde su računi od restorana gde ste ručali/večerali?!

Ja ne volim ništa da planiram unapred, sem smeštaja i obožavam taj osećaj iznenađenja i oduševljenja kada nešto vidim prvi put u životu.
milenaidaki je napisao:
Mada, mora da se organizuje, tj. traži, ali ne tako u detalje kao vi. Šta mi vredi da idem negde da vidim nešto, ako sam ga videla već na slikama.
Ja sam tu potpuno drugačiji, video sam i sarmu na slikama ali mi uopšte nije isti utisak kao kada je probam

Prvo ne bih znao na koju stranu treba da idem, koje je radno vreme neke atrakcije, kako se kupuju karte, a na primer meni se desilo da nisam ušao u Julijinu kuću u Veroni, vama da niste ušli u Sagradu u Barseloni jer nije bilo karata u tom terminu. A nije baš da ću svaki vikend skočiti do Verone.
Plan ne služi da mora sve po njemu da se vidi, zapravo ako čitate moje izveštaje nijedan nije 100% ostvaren jer mi se neka lokacija mnogo dopala da sam ostao duže, na nekoj je bila velika gužva pa nisam želeo da ulazim itd. Ali mi daje predstavu šta može u jednom mestu za vreme koje imam da se vidi.
Što se tiče restorana ja tu imam princip da se uglavnom hranim u apartmanu, spremim ili naručim klopu, piće i salatu kupim u marketu, a samo povremeno odem u restoran ali u tom slučaju biram neki sa ekstra pogledom ili sa odličnim ocenama na tripadvisor-u ili neki koji je poznat po lokalnom specijalitetu. Više volim da novac potrošim na ulaznice ili izlete.