pefkari je napisao:
Eh, sto mi milo sto se pise ovih dana!
Kad smo kod macaka, imala sam 2 "ulicarske"...macora je tata izbacio jednog jutra, jer je ostrio kandze o namestaj, a zube o njegove omiljene papuce..kad nismo sestra i ja umrEle! A Zoca i ja nasli mace i bilo je kod njegovih u stanu, dok nije pobeglo...tesko podnosim te gubitke...
Pre 2 noci, sanjam neki polublesav san..u jednom delu, sedim na klupi u skolskom dvoristu...ispod stola- maca, crveno-bela, prugasta...umiljava se i skoci mi u krilo da se mazi...pruge na njoj uske, kao da je nacrtana, a ne prava...ima li tu neko "da mi pogleda"...?

Deepseek:
Tumačenje snova je subjektivno i može varirati ovisno o kontekstu i osobnim iskustvima. Međutim, ovaj san može imati nekoliko mogućih interpretacija:
1. Maca kao simbol neovisnosti i intuicije: Maca u snovima često simbolizira neovisnost, misterioznost i intuiciju. Činjenica da se mačka umiljava i skače u krilo može ukazivati na potrebu za toplinom, pažnjom ili emocionalnom povezanošću. Možda tražite utjehu ili podršku u stvarnom životu.
2. Školsko dvorište kao simbol prošlosti: Sjedenje na klupi u školskom dvorištu može simbolizirati sjećanja na prošlost, posebno na vrijeme djetinjstva ili adolescencije. To može ukazivati na potrebu za ponovnim povezivanjem s nekim aspektima sebe iz tog razdoblja.
3. Crveno-bela prugasta mačka: Boje i uzorci na mački mogu imati posebno značenje. Crvena boja često simbolizira strast, energiju ili emocionalnu intenzivnost, dok bijela može predstavljati čistoću ili novi početak. Prugasti uzorak može ukazivati na ritam, red ili čak neku vrstu "maskiranja" ili prikrivanja.
4. Mačka koja izgleda "nacrtana": Činjenica da mačka izgleda kao da je nacrtana, a ne stvarna, može ukazivati na osjećaj nestvarnosti ili idealizacije. Možda nešto u vašem životu izgleda savršeno ili "kao iz snova", ali nije potpuno stvarno ili dostižno.
5. Potreba za pažnjom i brigom: Činjenica da mačka skače u krilo i traži maženje može simbolizirati vašu potrebu za pažnjom, brigom ili emocionalnom povezanošću. Možda se osjećate usamljeno ili tražite utjehu u nekom aspektu svog života.
Ukupno, ovaj san može ukazivati na vašu potrebu za emocionalnom povezanošću, pažnjom ili čak ponovnim povezivanjem s nekim aspektima prošlosti. Također može biti poziv da obratite pažnju na svoju intuiciju i emocionalne potrebe. Kako biste dobili preciznije tumačenje, važno je razmotriti svoje trenutne životne okolnosti i emocije koje ste doživjeli tijekom sna.