Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 25 Septembar 2026, 08:43

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6858, 6859, 6860, 6861, 6862, 6863, 6864 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 13:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka
milenaidaki je napisao:
jack je napisao:
:mrgreen:
Halo Bing?
Kako brat?
Cijena? Prava sitnica...

Platiš sve mnooogo ranije unapred, dođeš na stanicu, a oni otkažu voz iz tehničkih razloga, bar se tako desilo kumu i mom mužu u "organizovanj" Jevropi, u Nemačkoj tokom fudbalskom prvenstvu, a pare ne vraćaju, a moraš da se snalaziš na licu mesta, platiš ponovo kartu... i tako... Onda su se takođe gurali sa ostalim nardomo i stajali na jednoj nozi, kakvo crno sedenje! :lol:
Jevropa vam je "izvikana", nije baš sve tako savršeno organizovano kako mi mislimo, a skupooo, deru li deru! :D

Kako da ti kažem... viša sila? :lol:
Nzm da li za voz ima ona mogućnost osiguranja u slučaju otkaza kao što ima za avione? Treba da pitam kineza :haha:
Za avion ja uvek doplatim tu kintu, zlu ne trebalo, da se ne preganjam lično sa aviokompanijama.
Inače, kao putnici imamo pravo i na novčanu naknadu ako je let kasnio više od 4h, samo ti to niko ne kaže i važi ona muška-šovinistička: ko ne traži neće ni da dobije...

A kad smo već kod vozova, i sanjarenja o ekskluzivnim putovanjima, možebiti da sam već kačila ovaj link Scenic trains in Europe, al evo ga opet:
https://www.happyrail.com/en/corsican-railway-network

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 13:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
petronije je napisao:
Мачка је, а зовемо је Луна :D .
Пре ње смо имали једног жутог мачора који није претекао кастрацију, а дете је то трачично примило, па смо после два дана добили њу. Није мазна како је био он, али трпи сва мажења, читај гњављења од стране детета :mrgreen: . Неће да гребе нити уједа.
Pametnica maca Luna :romance-heartbeating: , a žao mi mačora žuće. Kastrirala sam sigurno 30tak mačaka u životu, nikada im se nije ništa loše desilo. :(
Čudno je to da su mačori obično veće maze i nežniji od ženki, ne znam zašto je to tako?

Isto je i kod ljudi :lol:
A za Pekijevu cicu: zar nisu sve trobojne mačke uvek ženke? (bela štrafta na nosu, crno-oranž krzno)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 15:24 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Eh, sto mi milo sto se pise ovih dana! :ljubac:

Kad smo kod macaka, imala sam 2 "ulicarske"...macora je tata izbacio jednog jutra, jer je ostrio kandze o namestaj, a zube o njegove omiljene papuce..kad nismo sestra i ja umrEle! A Zoca i ja nasli mace i bilo je kod njegovih u stanu, dok nije pobeglo...tesko podnosim te gubitke...

Pre 2 noci, sanjam neki polublesav san..u jednom delu, sedim na klupi u skolskom dvoristu...ispod stola- maca, crveno-bela, prugasta...umiljava se i skoci mi u krilo da se mazi...pruge na njoj uske, kao da je nacrtana, a ne prava...ima li tu neko "da mi pogleda"...? :shifty:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 15:36 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Posle terapije odskakutala do malih prodavnica u kraju, da pazarim potrepstine... :D
Bas mi prija! :op-op:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 15:53 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:

Kad smo kod macaka, imala sam 2 "ulicarske"...macora je tata izbacio jednog jutra, jer je ostrio kandze o namestaj, a zube o njegove omiljene papuce..kad nismo sestra i ja umrEle! A Zoca i ja nasli mace i bilo je kod njegovih u stanu, dok nije pobeglo...tesko podnosim te gubitke...

Pre 2 noci, sanjam neki polublesav san..u jednom delu, sedim na klupi u skolskom dvoristu...ispod stola- maca, crveno-bela, prugasta...umiljava se i skoci mi u krilo da se mazi...pruge na njoj uske, kao da je nacrtana, a ne prava...ima li tu neko "da mi pogleda"...? :shifty:

Deepseek:
Tumačenje snova je subjektivno i može varirati ovisno o kontekstu i osobnim iskustvima. Međutim, ovaj san može imati nekoliko mogućih interpretacija:

1. Maca kao simbol neovisnosti i intuicije: Maca u snovima često simbolizira neovisnost, misterioznost i intuiciju. Činjenica da se mačka umiljava i skače u krilo može ukazivati na potrebu za toplinom, pažnjom ili emocionalnom povezanošću. Možda tražite utjehu ili podršku u stvarnom životu.

2. Školsko dvorište kao simbol prošlosti: Sjedenje na klupi u školskom dvorištu može simbolizirati sjećanja na prošlost, posebno na vrijeme djetinjstva ili adolescencije. To može ukazivati na potrebu za ponovnim povezivanjem s nekim aspektima sebe iz tog razdoblja.

3. Crveno-bela prugasta mačka: Boje i uzorci na mački mogu imati posebno značenje. Crvena boja često simbolizira strast, energiju ili emocionalnu intenzivnost, dok bijela može predstavljati čistoću ili novi početak. Prugasti uzorak može ukazivati na ritam, red ili čak neku vrstu "maskiranja" ili prikrivanja.

4. Mačka koja izgleda "nacrtana": Činjenica da mačka izgleda kao da je nacrtana, a ne stvarna, može ukazivati na osjećaj nestvarnosti ili idealizacije. Možda nešto u vašem životu izgleda savršeno ili "kao iz snova", ali nije potpuno stvarno ili dostižno.

5. Potreba za pažnjom i brigom: Činjenica da mačka skače u krilo i traži maženje može simbolizirati vašu potrebu za pažnjom, brigom ili emocionalnom povezanošću. Možda se osjećate usamljeno ili tražite utjehu u nekom aspektu svog života.

Ukupno, ovaj san može ukazivati na vašu potrebu za emocionalnom povezanošću, pažnjom ili čak ponovnim povezivanjem s nekim aspektima prošlosti. Također može biti poziv da obratite pažnju na svoju intuiciju i emocionalne potrebe. Kako biste dobili preciznije tumačenje, važno je razmotriti svoje trenutne životne okolnosti i emocije koje ste doživjeli tijekom sna.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 15:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Dobar dan :romance-grouphug:
Što je lepo kada se napiše po par stranica za dan :D
milenaidaki je napisao:
VlaMar je napisao:
Dobar dan :romance-grouphug:
1.Na primer sledeće godine ne bih mogao na putovanje sa ovoliko noćenja.
2. Na plaži sam sada upoznao Šveđanina koji je 24ti put na Kubi, dok je radio dolazio je na 2 nedelje, a sada kao penzioner ostaje 6 nedelja. Izgleda da mi preostaje ili da menjam poslodavca ili da čekam penziju.

1. Zašto?
2. Da li i to tako želiš, da ideš na Kubu svako godine po 6 nedelja? Baš na Kubu? Ono jeste, nema ničeg boljeg nego pobeći u tople krajeve, ali bez velikih vrućina dok je ovde zima! :dance:

1. Zašto?
Miki čista matematika (2 sam već potrošio, 1 dan za produženi 1.maj, 1 za slavu, 12 za more, 1 za produženi vikend i ostaje mi u najboljem slučaju 3 dana pa ne mogu na putovanje od 14 noćenja sledećeg proleća).
2. Da li i to tako želiš, da ideš na Kubu svako godine po 6 nedelja? Baš na Kubu? Ono jeste, nema ničeg boljeg nego pobeći u tople krajeve, ali bez velikih vrućina dok je ovde zima!
Želim da mi ostane zdravlja u tim godinama i volje za putovanjima. Znaš da ja ne volim da ponavljam destinacije ali voleo bih da otputujem u toplije krajeve, npr Domnikana, Kostarika, Jamajska, Tajland itd, a tamo bi prema današnjim cenama i za naša primanja boravak bio komforan

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:26 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

jack je napisao:
pefkari je napisao:

Deepseek:
Tumačenje snova je subjektivno i može varirati ovisno o kontekstu i osobnim iskustvima. Međutim, ovaj san može imati nekoliko mogućih interpretacija:

1. Maca kao simbol neovisnosti i intuicije: Maca u snovima često simbolizira neovisnost, misterioznost i intuiciju. Činjenica da se mačka umiljava i skače u krilo može ukazivati na potrebu za toplinom, pažnjom ili emocionalnom povezanošću. Možda tražite utjehu ili podršku u stvarnom životu.

2. Školsko dvorište kao simbol prošlosti: Sjedenje na klupi u školskom dvorištu može simbolizirati sjećanja na prošlost, posebno na vrijeme djetinjstva ili adolescencije. To može ukazivati na potrebu za ponovnim povezivanjem s nekim aspektima sebe iz tog razdoblja.

3. Crveno-bela prugasta mačka: Boje i uzorci na mački mogu imati posebno značenje. Crvena boja često simbolizira strast, energiju ili emocionalnu intenzivnost, dok bijela može predstavljati čistoću ili novi početak. Prugasti uzorak može ukazivati na ritam, red ili čak neku vrstu "maskiranja" ili prikrivanja.

4. Mačka koja izgleda "nacrtana": Činjenica da mačka izgleda kao da je nacrtana, a ne stvarna, može ukazivati na osjećaj nestvarnosti ili idealizacije. Možda nešto u vašem životu izgleda savršeno ili "kao iz snova", ali nije potpuno stvarno ili dostižno.

5. Potreba za pažnjom i brigom: Činjenica da mačka skače u krilo i traži maženje može simbolizirati vašu potrebu za pažnjom, brigom ili emocionalnom povezanošću. Možda se osjećate usamljeno ili tražite utjehu u nekom aspektu svog života.

Ukupno, ovaj san može ukazivati na vašu potrebu za emocionalnom povezanošću, pažnjom ili čak ponovnim povezivanjem s nekim aspektima prošlosti. Također može biti poziv da obratite pažnju na svoju intuiciju i emocionalne potrebe. Kako biste dobili preciznije tumačenje, važno je razmotriti svoje trenutne životne okolnosti i emocije koje ste doživjeli tijekom sna.

Necu te menjati! :mrgreen: :ljubac: :romance-grouphug:

Trazila ja po netu..ali nigde ne videh za crvenu boju..ni "k'o nacrtano"...posalji mi 'to" gde ti gledas!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:32 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:
Posle terapije odskakutala do malih prodavnica u kraju, da pazarim potrepstine... :D

Divno je napouju, kiša sprala svu prljavštinu! :op: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Lepo ti rekoh pitaj kineza, svašta zna, kopi-pejstovala tvoj post i tražila tumačenje značenja sna
evo adrese https://chat.deepseek.com/
registruj broj tel ili mejl, i sita se ispričaj s njim na bilo koju temu. Priča i srpski, i bosanski i 'rvacki :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:36 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:

Sve moje mačke, koje su nestale ili uginule su zauvek u mom srcu i u mojim mislima, to su moji mali nedužni pilići i uvek se pitam, zašto je život tako surov?!

Što se tiče tvog sna: prvo, navijaš za zvezdu, a drugo, iz sna bih rekla da ti jako prijaju te masaže, dobro rešava tvoj problem, kao što si rekla. Eto tumačenja! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
pefkari je napisao:

Прије једно мјесец и нешто си ме питала за савјет куда се упутити, а да није тамо, ал би Тито морао дуже...

Како ти зри та идеја?
Мсм, знам да то неће бити, ал питам :) :D :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:46 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Miki- ni tebe necu menjati! :ljubac: :romance-grouphug:

Masaze prijaju- bez daljnjeg...vec mi je 3 prsljena vratio na mesto...a ja ne bih imala onoliko strpljenja ni sebe da masiram!

Dodatak: nocas sam sanjala da sam na tretmanu/terapiji! :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:

Ау!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:47 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Februar 2025, 16:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Miki- ni tebe necu menjati! :ljubac: :romance-grouphug:

Masaze prijaju- bez daljnjeg...vec mi je 3 prsljena vratio na mesto...a ja ne bih imala onoliko strpljenja ni sebe da masiram!

Dodatak: nocas sam sanjala da sam na tretmanu/terapiji! :mrgreen:

Реко ја, Костнер, намештач костију :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105497 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6858, 6859, 6860, 6861, 6862, 6863, 6864 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.