Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Subota, 26 Septembar 2026, 01:32

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6780, 6781, 6782, 6783, 6784, 6785, 6786 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 20:26 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka
Jelo :ljubac:

Prođe vreme pa kreneš deci da šalješ slike i da se javljaš :romance-grouphug:
Nije neka uteha, al tako to biva
Držim palčeve za tatu da sve bude ok

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 21:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Hvala drugari :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 23:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Jelo, pokušaj ipak da odmaraš i uživaš. Uzmi jedan timeout od briga i stresa, biće vremena za to kad se vratiš u realnost. Znam da nije lako ali pokušaj. Mora čovek nekad da se resetuje i isključi od onoga što ga tišti.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 14 Avgust 2024, 23:41 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Što je dece tiče, moja starija već gunđa i kaže da bi ona radije ostala kući. Žen ana to dobija ospice i napad panike. Ja mislim da je prerano. Ja po tom pitanju zavidim (u pozitivnom smislu ako ova reč ima taj smisao ali ne znam drugu reč) mojoj sestri od tetke. Ima dva sina jedan završio srednju, drugi ove godine završio faks. Obojica idu sa njima na svako putovanje. Doduše ona ide u skupe hotele sa 4 ili 5 * ali ooet, hoće da idu. Ovaj stariji ode sa devojkom na more pa posle sa mamom i tatom. Meni je to baš super i to mi je baš prava porodica. Na žalost, moje cure nemaju tu nameru čini mi se. Samo čekaju dan da dovoljno odrastu da mogu da kažu istorijsko NE.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 00:27 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
IvanBP je napisao:
Što je dece tiče, moja starija već gunđa i kaže da bi ona radije ostala kući. Žen ana to dobija ospice i napad panike. Ja mislim da je prerano. Ja po tom pitanju zavidim (u pozitivnom smislu ako ova reč ima taj smisao ali ne znam drugu reč) mojoj sestri od tetke. Ima dva sina jedan završio srednju, drugi ove godine završio faks. Obojica idu sa njima na svako putovanje. Doduše ona ide u skupe hotele sa 4 ili 5 * ali ooet, hoće da idu. Ovaj stariji ode sa devojkom na more pa posle sa mamom i tatom. Meni je to baš super i to mi je baš prava porodica. Na žalost, moje cure nemaju tu nameru čini mi se. Samo čekaju dan da dovoljno odrastu da mogu da kažu istorijsko NE.
Jao druže sad si me podsetio kad sam bila adolescent,kad god moji roditelji nisu bili zadovoljni sa mnom,tata bi rekao mami : "Svi naši problemi su počeli kad si je pustila da ne ide s nama vikendom u vikendicu kod tetke (gde smo uvek išli). Doduše živo mogu da evociram osećaj koliko sam tada kao klinka želela da ne idem tamo već da izadjem s društvom na školsko igralište.cinilo mi se da jedan propušteni dan ,to jest taj izlazak znači tragediju,kao da ću propustiti bogznasta!

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 08:52 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
urbi je napisao:
Ja se već duže vreme sama lečim jer od lekara neke velike vajde nisam imala, nažalost.

Upravo tako, čovek ode kod njih i krene da uzima propisanu terapiju , koja donekle pomogne i posle mora sebi da nađe rešenje. Ja sam počela pre negde da imam problem suvih očiju, upaljenih kapaka i čestih čmičaka. Često su mi prepisivali atibijotike za oči, neke maramice za kapke koje peku isl. Jeste osnov buljenje u kompjuter i telefon i morala sam da stavljam i one veštačke suze. Međutim, lekari opet i kod mene nisu mogli skroz da me izleče, jer je meni od toga svega bilo sve gore. Kada sam na kraju završila na "ceđenju čmička" što užasno boli, morala sam da uzmem "stavr u svoje ruke". Na kraju sam čitajući sama sebi našla rešenje. Shvatila sam da moram ujutru i uveče jednim skupljim klinserom (CeraVe, sa ćeramidama, koje su odlične za negu i ne peku) za suvu kožu da dobro izmasiram i operem moje kaple, da skinem sve što se skupilo na njima u toku dana, i moje oči više nisu suve. U stvari, meni su se kanalići začepljivali, još mi je od silne hemije bilo gore. Kapi i dalje stavljam dva puta dnevno, čisto kao deo nege, ali i tu sam morala dobro da razmislim i odaberem, te se istopstavilo da su mi najbolje upravo one bez hijalurona (svi lekari će da vam prepišu sa tim) i zovu se Systane Ultra. Sve ostale mi prave problem.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 09:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jeluska je napisao:
Tu sam.
Meni je ovaj odmor emocionalno težak jer nema više moje mame kojoj sam se javljala, slala slike, sve mi je to sveže i izgleda da me stiže.
Na sve to je tata završio u bolnici sa upalom levog plućnog krila ali nadam se da će za par dana kući.
Deca više nisu za letovanje sa nama, treba ih pustiti sledeće godine da idu sami ...

Šaljem najveći poljubac! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 10:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
IvanBP je napisao:
Jao druže sad si me podsetio kad sam bila adolescent,kad god moji roditelji nisu bili zadovoljni sa mnom,tata bi rekao mami : "Svi naši problemi su počeli kad si je pustila da ne ide s nama vikendom u vikendicu kod tetke (gde smo uvek išli). Doduše živo mogu da evociram osećaj koliko sam tada kao klinka želela da ne idem tamo već da izadjem s društvom na školsko igralište.cinilo mi se da jedan propušteni dan ,to jest taj izlazak znači tragediju,kao da ću propustiti bogznasta!

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Prirodna je želja da se odlepiš od roditelja, čim krene pubertet
A to je i momenat početka "problema" :lol:

Ali ako ti je cilj da ih osamostališ, onda nađeš neki način, makar to bilo da su deca u odvojenoj sobi i ne kontrolišeš ih ni kad su legli/ustali, ni jesu li stigli na doručak/plažu/štagod...
Daš im džeparac za ceo period i pustiš da se oprobaju "sami"
Il već šta god smisliš...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 10:33 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tri palme na otoku sreće...
Slika

Danas je Gospojina.
Umesto u Novom Bečeju, nas je miris tamjana pronašao na Maderi...
Nisam ni gledala lokalne običaje o ovom prezniku, al odosmo da se muvamo po gradu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 11:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:

:think: Naš sinak samo par godina nije hteo da ide sa nama ili je išao uz gunđanje i evo ga, opet rado idemo zajedno. :D Shvatio je u stvari da durgari samo vole lud provod (preterano za njegove pojmove), a njemu je to dosadilo. Nekako nam se poklapaju interesovanja, čak je i on sada bio jezičak odluke da idemo u Italiju, a ne u Grčku, pošto smo se dvoumili. Kada počne da priča zašto želi da vidi Bolonju i Modenu i sama se iznenadim kako on to zna. :think: Čak je na moj predlog da ipak preskočimo odlazak vozom u Rim (iz Firence ili iz Bolonje) primio sa negodovanjem. Tačno, Rim treba videti opet i opet, ali videćemo... Nije uopšte jeftino, za one povoljnije karte (20e po osobi u jednom pravcu) odmah ti skinu pare čak i mesec dana unapred, ne možeš ništa da menjaš i jako se brzo rasprodaju, što znači i da je gužva. :think: Ako iko želi da ode u Rim sam ja, ali ne znam šta da radim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 11:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Tri palme na otoku sreće...
Slika
Danas je Gospojina.
Umesto u Novom Bečeju, nas je miris tamjana pronašao na Maderi...
Nisam ni gledala lokalne običaje o ovom prezniku, al odosmo da se muvamo po gradu

Tri palme na otoku sreće! :smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 15:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Lokalni običaji za Gospojinu...
Slika

Slika

:mrgreen:

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 21:20 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Moram da mahnem Jeluški :ljubac:

A vi neki uživajte...

A vi drugi neki duvajte ili nemojte da duvate :haha: Šalim se, nemam šta pametno da kažem. U poslednje vreme, nažalost, imam neka pozitivna iskustva sa lekarima. Naišao sam neke koji znaju šta rade, koje zapravo interesuje pacijent. Samo ih treba naći...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 15 Avgust 2024, 22:18 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Msm... nemo se prozivamo, ovdI je legalno...
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 16 Avgust 2024, 15:31 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 14:25
Brzi , mašem i ja :ljubac:
Pozdravi porodicu :D

Ja ću pisati kad se vratim u normalu malo više...
Sutra krećemo, rezervisali su mi trajekt tek za 12:30h.
Znala sam da će biti neko zezanje.
Nacrtaćemo se ranije da probamo da se ubacimo... To ti je kad izabereš put kojim se ređe ide :D

Svima :romance-grouphug:

Oni koji tek putuju lepo da se provedu :auto-camptrailer:
Oni koji još letuju: lep provod do kraja

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6780, 6781, 6782, 6783, 6784, 6785, 6786 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.