Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 28 Septembar 2026, 01:18

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6720, 6721, 6722, 6723, 6724, 6725, 6726 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 15 Maj 2024, 14:42 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Pol: Seka
petronije je napisao:
...
:mrgreen:

Оматорио сам па не могу пронаћи тему, или је ни немамо. Imamo, i to ne jednu... al od viška glava ne boli :lol:

Како било, ово је пар нако слика са фона, оне лепше, са фотића, чувам за тему :D. Za ovo imaš :romance-grouphug:

ПС. Свраћа ли неко некад на старе теме? Jakako. I svraćamo, i čitamo, kad god nam ćeIf

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 15 Maj 2024, 16:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:

Dosla, odspavala..i od jutros radi punom parom...majka "trcka" oko nje...donosi, prinosi i- raduje se! :smesko-gore-dole: :smesko-levo-desno: :ljubac:

:ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 15 Maj 2024, 19:02 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
milenaidaki je napisao:
Tedi je napisao:
Ja ne postizavam da se družim. Neki baš zahtevan period,ocu da padnem negde! Al drži me pomisao da je uskoro ceo mesec GO
:clap: Ja ne znam kako se držim, s obzirom da nikada nisam imala ceo mesec za GO. :D :ljubac: Tebi je ipak mnogo stresnije! :doh: Koje puotvanjce planiraš?
Dal da pričam unapred? Ajde dobro.bilo je planirano ceo mesec u Gr,nisu neka mesta baš zanimljiva,al poklonu se u zube ne gleda! A onda se desilo ono što nikad nije i nisam mislila da će se desiti! Šalju me na službeni put u Pariz! Al tako da ne znam ni fotki da li će biti, jer to je 3 dana,sve sastanci ! Tako je namešten datum da mi uzeše iz džepa jednu nedelju mora,ostaje 3 ako se sve kockice slože.
A možda vas već ovog vikenda iznenadnim nekim fotkama od negde,na brzaka!

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 15 Maj 2024, 19:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
milenaidaki je napisao:
petronije je napisao:
Оматорио сам па не могу пронаћи тему, или је ни немамо.
Како било, ово је пар нако слика са фона, оне лепше, са фотића, чувам за тему :D.
ПС. Свраћа ли неко некад на старе теме?

Ima ovde nekoliko otvorenih tema o Meteorima, a možeš da otovriš i svoju novu.

https://www.forum.putovanjausrcu.rs/viewforum.php?f=23

Тражих и директно у Грчкој и у Осталим дестинацијама Грчке, али се не сетих да тражим у Олимпској регији. Тенкју ти :D !

О карактеризацији питања, не бих реплицирО.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 09:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Tedi je napisao:
Ja ne postizavam da se družim. Neki baš zahtevan period,ocu da padnem negde! Al drži me pomisao da je uskoro ceo mesec GO
:clap: Ja ne znam kako se držim, s obzirom da nikada nisam imala ceo mesec za GO. :D :ljubac:

:romance-grouphug: :ljubac:
Ne slušaj ti nju Miki, mi imamo godišnje odmore, Tedi ima raspust :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 09:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
milenaidaki je napisao:
Tedi je napisao:
:clap: Ja ne znam kako se držim, s obzirom da nikada nisam imala ceo mesec za GO. :D :ljubac: Tebi je ipak mnogo stresnije! :doh: Koje puotvanjce planiraš?
Dal da pričam unapred? Ajde dobro.bilo je planirano ceo mesec u Gr,nisu neka mesta baš zanimljiva,al poklonu se u zube ne gleda! A onda se desilo ono što nikad nije i nisam mislila da će se desiti! Šalju me na službeni put u Pariz! Al tako da ne znam ni fotki da li će biti, jer to je 3 dana,sve sastanci ! Tako je namešten datum da mi uzeše iz džepa jednu nedelju mora,ostaje 3 ako se sve kockice slože.

Samo ti putuj, igumanijo!
I šalji nam fotke, da i mi malo živimo makar i preko delegata :D

Doduše, ja bolje da ćutim... :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 09:08 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
milenaidaki je napisao:
petronije je napisao:
Оматорио сам па не могу пронаћи тему, или је ни немамо.
Како било, ово је пар нако слика са фона, оне лепше, са фотића, чувам за тему :D.
ПС. Свраћа ли неко некад на старе теме?

Ima ovde nekoliko otvorenih tema o Meteorima, a možeš da otovriš i svoju novu.

viewforum.php?f=23

Тражих и директно у Грчкој и у Осталим дестинацијама Грчке, али се не сетих да тражим у Олимпској регији. Тенкју ти :D !

Da, da omatorio si... :haha:
(ovde zamisli sliku ona dva dedice iz Mapeta)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 09:23 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ima onaj jedan vic:

Stvori Bog psa i kaže mu: Tvoj zadatak u životu je da sediš ispred kuće i režiš i laješ na svakoga ko priđe. Za taj posao, dajem ti da živiš 20 godina.
Pas se zahvali i kaže: Mnogo je to lajanja, Bože. Mogu li da uzmem 10 godina, a 10 da vratim tebi? Bog pristane.

Stvori Bog kravu i kaže joj: Tvoj zadatak je da pomažeš čoveku, da mu daješ mleko, telad i da radiš sve što mu treba da prehrani porodicu. Za to ti dajem da živiš 60 godina.
Hvala, kaže krava, ali mnogo je to rada Bože. Mogu li ja da uzmem 20 godina, a 40 da ti vratim, kao što je uradio pas? Može, kaže Bog, i tako i bi.

Stvori Bog majmuna i kaže mu: Tvoj je zadatak da skakućeš okolo, da se blesaviš i uveseljavaš sve oko sebe. Za to ti dajem da živiš 30 godina.
Mnogo mi je to, kaže majmun, dosadiće mi. Mogu li da uzmem 20, a 10 da ti vratim? Dogovoreno, kaže Bog.

Stvori Bog čoveka i kaže mu: Tvoj zadatak je da uživaš na Zemlji, i da se raduješ. Za to ti dajem da živiš 20 godina.
Uh, kaže čovek... malo je to, Bože... Mogu li možda ja da dobijem one godine što su ti ostali vratili? Bog dozvoli.

I tako sad čovek 20 godina uživa na Zemlji, 40 godina rmba da prehrani porodicu, 10 godina se blesavi i uveseljava unučiće i 10 godina sedi ispred kuće i reži na svakoga.

Ne znam što sam vam ovo ispričala, al ne može da škodi. A ako ne škodi...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 10:18 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:

:op-op: :op: :clap: Jedva čekam slike iz Gr, a sva mesta su tamo divna, nema nezanimljivih! :naughty:

Ajd već kada ideš, pošalji neku i iz Pariza! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 10:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Тражих и директно у Грчкој и у Осталим дестинацијама Грчке, али се не сетих да тражим у Олимпској регији. Тенкју ти :D

:ljubac:

"Karakterizacija", tj. ispalo je tako, ali je u stvari pokrenula moj glasni monolog, upućen svima, ali pre će biti nikome (ili onome ko se zainteresuje). :lol:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Četvrtak, 16 Maj 2024, 10:25, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 10:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Ne slušaj ti nju Miki, mi imamo godišnje odmore, Tedi ima raspust :lol:

Tačno! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 10:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Ima onaj jedan vic:
I tako sad čovek 20 godina uživa na Zemlji, 40 godina rmba da prehrani porodicu, 10 godina se blesavi i uveseljava unučiće i 10 godina sedi ispred kuće i reži na svakoga.

:haha: :clap: Femonalan vic, ali i je u stvari živa istina, posebno ovo rmbačenje i režanje, jer ostale faze mnogi preskoče!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 16 Maj 2024, 14:09 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
jack je napisao:
Ima onaj jedan vic:

Stvori Bog psa i kaže mu: Tvoj zadatak u životu je da sediš ispred kuće i režiš i laješ na svakoga ko priđe. Za taj posao, dajem ti da živiš 20 godina.
Pas se zahvali i kaže: Mnogo je to lajanja, Bože. Mogu li da uzmem 10 godina, a 10 da vratim tebi? Bog pristane.

Stvori Bog kravu i kaže joj: Tvoj zadatak je da pomažeš čoveku, da mu daješ mleko, telad i da radiš sve što mu treba da prehrani porodicu. Za to ti dajem da živiš 60 godina.
Hvala, kaže krava, ali mnogo je to rada Bože. Mogu li ja da uzmem 20 godina, a 40 da ti vratim, kao što je uradio pas? Može, kaže Bog, i tako i bi.

Stvori Bog majmuna i kaže mu: Tvoj je zadatak da skakućeš okolo, da se blesaviš i uveseljavaš sve oko sebe. Za to ti dajem da živiš 30 godina.
Mnogo mi je to, kaže majmun, dosadiće mi. Mogu li da uzmem 20, a 10 da ti vratim? Dogovoreno, kaže Bog.

Stvori Bog čoveka i kaže mu: Tvoj zadatak je da uživaš na Zemlji, i da se raduješ. Za to ti dajem da živiš 20 godina.
Uh, kaže čovek... malo je to, Bože... Mogu li možda ja da dobijem one godine što su ti ostali vratili? Bog dozvoli.

Pazi sta zelis! :mrgreen:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 17 Maj 2024, 00:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Ovaj forum ima dve osnovne vrednosti. Prva je puno divnih ljudi, punih duha, pametnih, načitanij, svetskih putnika. Ljudi za koje znam da ukoliko bilo ko od nas zatraži pomoć, učiniće sve da mu pomognu (ne samo vezano za putovanja).
Drugo je riznica dobrih putopisa. Ja kad negde planiram da idem prvi put, ja prvo pretražim forum i čitam sve vezano za to mesto. Tako da, pišimo i turajmo slike i informacije i dalje, kad tad će nekome biti korisno.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 17 Maj 2024, 10:55 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Sve je tako kako si rekao! :ljubac: :romance-grouphug:
U nekim teskim trenucima, ljudi "odavde" su mi bili veca podrska nego neki sa kojima sam provela ceo zivot...delili smo i predivne trenutke...ljudi se okumili...
A kad smo kod prica vezanih za putovanja, mislim da si rekao da tvoju dragu zanimaju informacije o zamak-muzeju u Djuli..pa da prijavim da sam postavila to...ako nisi video... :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6720, 6721, 6722, 6723, 6724, 6725, 6726 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.