Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 11 Oktobar 2026, 09:47

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6384, 6385, 6386, 6387, 6388, 6389, 6390 ... 7036  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 08:56 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
:lol: Crna Jack, ne podsećaj nas na školu, ako boga znaš. Meni jeste bilo lepo, ali samo da se igram sa drugarima, a ostalo manje-više. :doh:

IvanBP je napisao:
Dobar dan.
Gledam sad na Instagramu, ima jedna devojka iz mog mesta, znam joj strica, radi organizaciju jeftinih putovanja. Recimo Rim 3 dana, avionom iz Beograda, smeštaj, avion, takse 120 evra. Nije prevara, nekako (da ne objašnjavam) sam rodbinski povezan sa tom familijom. Evo da je malo izreklamiram vama 5-6 koji još svraćate u kafanče. Ko ima Instagram neka kuca "pakujkofer" i to je to.

Nemam Instagram, znači ništa! Nemam interesovanja ni da ga aktiviram. Prijavljena sam na twitter, ali ni tamo mi nije interesantno. :snooty: Ne znam šta ih košta da otvore stranu na FB?!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 11:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
1. pa mi smo drugari, i treba da nam ispričaš kako ti je bilo i da nam pokažeš koju fotku.
A ako ti ne budeš pričala, neće narod znati (recimo) zašto si pošla u Rumuniju, a vrnula se iz Mađarske... ;)

2. Ima ona i viber i whatsapp, a na insta može da se vidi šta je do sad radila (Larnaka, 5 dana sa doručkom, direkt iz bgd, 197e / Budva, 5 dana direkt iz bgd, 169e / Krit, 8dana, iz bgd, 199e, Solun, 5d 99e / Diznilend, 3d, 119e / Rim 3d iz bgd, 114e) I tako. Let i smeštaj jeftiniji nego aranžmani busom preko agencije...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 11:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
jack je napisao:
1. pa mi smo drugari, i treba da nam ispričaš kako ti je bilo i da nam pokažeš koju fotku.
A ako ti ne budeš pričala, neće narod znati (recimo) zašto si pošla u Rumuniju, a vrnula se iz Mađarske... ;)

2. Ima ona i viber i whatsapp, a na insta može da se vidi šta je do sad radila (Larnaka, 5 dana sa doručkom, direkt iz bgd, 197e / Budva, 5 dana direkt iz bgd, 169e / Krit, 8dana, iz bgd, 199e, Solun, 5d 99e / Diznilend, 3d, 119e / Rim 3d iz bgd, 114e) I tako. Let i smeštaj jeftiniji nego aranžmani busom preko agencije...
Videla i ja. Ali to je za one koji mogu sa rucnim prtljagom, Pefka i ja to ne bi uspele

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 12:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Crna Tedi, pa zar i za jedno noćenje mora toliko da se nosiš?! Probaj to da smanjiš, čovek se menja dok je živ i tako to! :D Za Pef već ne bih mogla da tvrdim da može manje da ponese! :think:

jack je napisao:

1. hoću da ispričam, samo da stignem... :lol: čini mi se da si ti nešto od toga znala, pa nam ništa ne reče... :think:
2. (kao da ja ne znam da svi imaju viebr, jesi li to htela da mi kažeš!? :lol: :think: ) Ne bih htela odmah direktno da kontaktiram nju, nego da vidim šta ta agencija nudi.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 12:25 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Da li i kod vas na Google mapi na kompu je naziv Beograd napisan manjim slovima od Temišvara!? :o :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 12:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Ja mislim da to promeniti ne mogu. Dobro, mogu za jedno nocenje. Al gledah ovo po 5 i 8 dana. Inace trazim povoljan avion od Soluna do Podgorice ili Tivta, ako ga nadjem moracu sa rucnim a veeeeliki kofer da saljem nekim busem muzu u Bgd

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 12:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ako poneseš samo gaće i čarape, može sve da stane u ručni prtljag i za 8 dana, a tamo nosiš svakog dana isto. :think: Za posao moram malo da promenim, ali u sportskoj varijanti isto nosim cele nedelje i baš me briga, stvarno. :mrgreen: Tedi, kada ćeš to ići od Soluna do Tivta?

Poslednji put menjao milenaidaki dana Sreda, 27 April 2022, 13:06, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 13:06 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Elem, kada smo prelazili granicu kod Jaše Tomića ka Rumuniji (a znamo da nije potrebno ništa od papira vezano za COVID), pita nas graničar da li imamo sertifikat da smo vakcinisani. Mi to nemamo, a ono što je suprug imao (primio 2 kom) je odavno isteklo, pa mu to i kažemo. Kaže on nama da ćemo morati po povratku u izolaciju 7 dana, tj. dok ne uradimo PCR test (i samo taj, ne može brzi). Tu se ja blago šlogiram, jer sam naivno mislila da je kao kod Mađarske, kada je slobodno da se izađe ka Rumuniji, isto tako je i da se iz iste uđe, jer ta informacija piše na drugoj nekoj stranici. To što sam ja koristila "logiku", gde iste nema, jeste moj problem... Pošto smo sazanali da PCR u Rumuniji košta 70evra po osobi, odlučimo da se vratimo preko Mađarske, te tako potrošimo +190km i tako nismo imali problema. Jeste da nam je graničar dodao i "da se dogovorimo" sa kolegom, ali nismo hteli da rizikujemo da nas on zeza u zavisnosti na koju nogu je tog jutra ustao i koliko mu je prazan džep. :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 13:40 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Elem, kada smo prelazili granicu kod Jaše Tomića ka Rumuniji (a znamo da nije potrebno ništa od papira vezano za COVID), pita nas graničar da li imamo sertifikat da smo vakcinisani. Mi to nemamo, a ono što je suprug imao (primio 2 kom) je odavno isteklo, pa mu to i kažemo. Kaže on nama da ćemo morati po povratku u izolaciju 7 dana, tj. dok ne uradimo PCR test (i samo taj, ne može brzi). Tu se ja blago šlogiram, jer sam naivno mislila da je kao kod Mađarske, kada je slobodno da se izađe ka Rumuniji, isto tako je i da se iz iste uđe, jer ta informacija piše na drugoj nekoj stranici. To što sam ja koristila "logiku", gde iste nema, jeste moj problem... Pošto smo sazanali da PCR u Rumuniji košta 70evra po osobi, odlučimo da se vratimo preko Mađarske, te tako potrošimo +190km i tako nismo imali problema. Jeste da nam je graničar dodao i "da se dogovorimo" sa kolegom, ali nismo hteli da rizikujemo da nas on zeza u zavisnosti na koju nogu je tog jutra ustao i koliko mu je prazan džep. :snooty:
E bre Milenice kako nisi znala, cini mi se da sam vam postavljala ovde da se za povratak trazi certifikat, ono kad su oni neki nasi nadrljali na povratku iz Italije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 13:46 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Ako poneseš samo gaće i čarape, može sve da stane u ručni prtljag i za 8 dana, a tamo nosiš svakog dana isto. :think: Za posao moram malo da promenim, ali u sportskoj varijanti isto nosim cele nedelje i baš me briga, stvarno. :mrgreen: Tedi, kada ćeš to ići od Soluna do Tivta?
Trebalo bi 12.6.da se vracam sa Tasosa, a potom 16.6 iz Bgd za crnogorsku obalu. E sad, posto mrzim, mrzim, mrzim voznju kolima, planirah Bgd Tivat aviinom, sto je 160 do 170 e. Tako probah avanturisticki da trazim brod, to nema naravno, a onda videh neke avione da su povoljniji pa dobih ideju da se bacim na trazenje kombinacije. Fleksibilna, sam sa datumima osim sto 14.i 15.moram da budem stacioniirana u mesru, sa internetom jer imam kongres na kome drzim predavanje, u Izraelu, na zalost virtuelno, nedostizno mi uzivo.
A sto pitas? Hoces dodjes malo na T pa vozis preko Albanine do Budve? Smestaj svuda gratis, obezbedjujem ja

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 14:00 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
[E bre Milenice kako nisi znala, cini mi se da sam vam postavljala ovde da se za povratak trazi certifikat, ono kad su oni neki nasi nadrljali na povratku iz Italije.
Čitala sam to kada su se vraćali avionom iz Italije, ali mi smo se vraćali kolima iz Rumunije! Ne sećam se da si spominjala Rumuniju, a i da jesi, tada taj put mi nije bio u planu, pa se nisam "mučila" da zapamtim! :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 14:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
A sto pitas? Hoces dodjes malo na T pa vozis preko Albanine do Budve? Smestaj svuda gratis, obezbedjujem ja
:ljubac: Hvala ti što me zoveš, eh kada bih bar malo bila drugačija, pa da idem gde god me dragi ljudi pozovu... :( Ne mogu ti opisati koliko u poslednje vreme ne volim dugo da putujem, ne znam, napustio me je onaj moj nekadašnji avanturističi duh... :lol: Gde god da pomislim da idem, setim se gužvi, tegljenja prtljaga, preduge vožnje i odmah mi se tamo ne ide... Čak sam se i za Temišvar dvoumila malo, ali kada ono tamo MEĐUTIM, LEPO, PRIJATNO I BEZ GUŽVE. :D :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 14:53 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:

:lol:
"ručni prtljag" je koferče, dimenzije zavise od avio prevoznika
Air Srbija je koferče 40 × 23 × 55 cm, 8kg + tašna ili laptop torba + jakna
Wizz je samo 1 stvar: 40 x 30 x 20 cm, 10kg (može biti koferče ili ranac onaj sa pregradom za laptop). Uz doplatu može još 1 sa sobom, dimenzija 55 x 40 x 23 cm, 10kg
Aegean isto 1: 56cm X 45cm X 25cm, 8kg. Uz doplatu, još 1 - ženska tašna, rančić ili torba za laptop

Naravoučenije - tablet umesto full laptopa (što lakši), 3 autfita i smeštaj sa veš-mašinom :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 15:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Crna Tedi, pa zar i za jedno noćenje mora toliko da se nosiš?! Probaj to da smanjiš, čovek se menja dok je živ i tako to! :D Za Pef već ne bih mogla da tvrdim da može manje da ponese! :think:

jack je napisao:

1. hoću da ispričam, samo da stignem... :lol: čini mi se da si ti nešto od toga znala, pa nam ništa ne reče... :think:
2. (kao da ja ne znam da svi imaju viebr, jesi li to htela da mi kažeš!? :lol: :think: ) Ne bih htela odmah direktno da kontaktiram nju, nego da vidim šta ta agencija nudi.

:ljubac: Nekad (totalno pogrešno) pretpostavim da svi ljudi znaju ono što ja znam...
Na mfa.gov.rs ima 2 stranice sa informacijama za k-vid uslove za putovanja: jedna o ulasku naših građana u druge zemlje, druga o ulasku nazad u Srbiju.
Nema full reciprociteta.
Stranice se ažuriraju u različitim momentima, na svu sreću piše datum poslednjeg ažuriranja.
Kao i upozorenje da "info može da zastari, informiši se pred sam put ponovo"...

Tako daaa... ako ideš, recimo, u Ljubljanu na koncert, onda ti je bolje da ideš kopnenim prevozom jer ti za tranzit kroz Hrv ne treba ništa, Slo nemaju nikakva uslovljavanja, a za povratak u Srb iz Hrv takođe ne treba nikakav test...
I tako... kombinatorika :confusion-shrug:

2. ne, htedoh da ti kažem da možemo da ti damo brojke da napraviš upit za varijantu koja te zanima. Koliko razumem, to nije klasična agencija, već radi uslugu traženja povoljnog transporta i/ili smeštaja za destinaciju koja ti treba. Npr kao ovo Tedino putešestvije. Ili šta već...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 April 2022, 15:46 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
DEXT je napisao:
Kakvo je ovo ludilo da ne smeš da napišeš Z ili V ?

Uskoro nećemo smeti ni da dišemo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105538 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6384, 6385, 6386, 6387, 6388, 6389, 6390 ... 7036  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.