milenaidaki je napisao:
Crna Tedi, pa zar i za jedno noćenje mora toliko da se nosiš?! Probaj to da smanjiš, čovek se menja dok je živ i tako to!

Za Pef već ne bih mogla da tvrdim da može manje da ponese!
jack je napisao:
1. pa mi smo drugari, i treba da nam ispričaš kako ti je bilo i da nam pokažeš koju fotku.
A ako ti ne budeš pričala, neće narod znati (recimo) zašto si pošla u Rumuniju, a vrnula se iz Mađarske...

2. Ima ona i viber i whatsapp, a na insta može da se vidi šta je do sad radila (Larnaka, 5 dana sa doručkom, direkt iz bgd, 197e / Budva, 5 dana direkt iz bgd, 169e / Krit, 8dana, iz bgd, 199e, Solun, 5d 99e / Diznilend, 3d, 119e / Rim 3d iz bgd, 114e) I tako. Let i smeštaj jeftiniji nego aranžmani busom preko agencije...
1. hoću da ispričam, samo da stignem...

čini mi se da si ti nešto od toga znala, pa nam ništa ne reče...
2. (kao da ja ne znam da svi imaju viebr, jesi li to htela da mi kažeš!?

) Ne bih htela odmah direktno da kontaktiram nju, nego da vidim šta ta agencija nudi.

Nekad (totalno pogrešno) pretpostavim da svi ljudi znaju ono što ja znam...
Na mfa.gov.rs ima 2 stranice sa informacijama za k-vid uslove za putovanja: jedna o ulasku naših građana u druge zemlje, druga o ulasku nazad u Srbiju.
Nema full reciprociteta.
Stranice se ažuriraju u različitim momentima, na svu sreću piše datum poslednjeg ažuriranja.
Kao i upozorenje da "info može da zastari, informiši se pred sam put ponovo"...
Tako daaa... ako ideš, recimo, u Ljubljanu na koncert, onda ti je bolje da ideš kopnenim prevozom jer ti za tranzit kroz Hrv ne treba ništa, Slo nemaju nikakva uslovljavanja, a za povratak u Srb iz Hrv takođe ne treba nikakav test...
I tako... kombinatorika
2. ne, htedoh da ti kažem da možemo da ti damo brojke da napraviš upit za varijantu koja te zanima. Koliko razumem, to nije klasična agencija, već radi uslugu traženja povoljnog transporta i/ili smeštaja za destinaciju koja ti treba. Npr kao ovo Tedino putešestvije. Ili šta već...