Ostadoh sinoć dužna da pokažem Apela plažu izbliza...
Ovo je baš velika plaža, i do nje ide i solidan put, ali što reče Miki - na plažama nigde nije gužva, tek uveče u gradu vidiš da ima naroda...
Da ne shvatite pogrešno, ni u gradu nije onaj nesnosni gužvanjac, nego se vidi ta živost.
Apela:
Mi smo pristali sa dublje strane plaže, na kojoj su na polovini ležaljke - na onoj bliže putu. I taverna je gore do puta.
Divlji deo ima boriće u zaleđu, pa je sredina skroz prazna

Malo sam se popela uz tu stenicu u zaleđu, i tu ima nečija ograda, tako da je vrlo moguće da jednog dana nikne neki fensi objekat...

Ok, kao nepristrasan izveštač, moram da pokažem da ipak ima ljudi na plaži, ali smo to uglavnom mi sa broda. Rekoh već da nas je bilo stotinak (došla poveća grupa Slovenaca u 2 busa. Lepo smo se družili sa njima, sjajni ljudi. Poseban pozdrav za njihovog vodiča Matea koji danas slavi rođendan). Pre nas je možda bilo pedesetak ljudi tu, što pod borovima, što pod stenama.

DakleM, plaža je šljunkovita pri obali, ispod ovih borića je pesak pomešan sa kamenčićima.
'Pa stavi nešto kao reper, otkud ljudi da znaju kolika ti je ta šišarka...?'

Evo repera, iako ne znate ni koliko je moje stopalo

, ali vidim da je trend, pa k'o velim...

Mi smo tu bili od 13 do 15h, i nivo mora je takav da su sitni kamenčići ostali van vode, a na ulazu je krupnije kamenje, ono bezvezno, pa se preporučuju patikice svima čija su stopala osetljivija.
I ako jurite hlad, ima, kao i sve istočne plaže, kako odmiče dan, hlada sve više... Znači - popodnevna plaža