Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 22 Septembar 2026, 05:50

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 26 Januar 2016, 22:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Swony najpre veliki kamperski pozdrav za tebe. :greetings-waveyellow: Vidim da ste reseni da ovog leta debitujete na kampovanju u cemu vam ja cestitam i pozdravljam vasu porodicnu odluku. Verujem da je to pocetak jos jedne divne kamperske price. :clap:

Kako ti je Ivka vec napisala najbolje ti je, pored gore predstavljenih kampova,videti preko neta ponude kampova olimpijske regije i sama se odluciti sta bi vama bilo po volji.Ovde takve informacije iz prve ruke nemamo jer niko iz naseg kamperskog pokreta ne ljubi bas preterano ovu regiju. Znam da ima veliki broj jako lepih i sredjenih kampova ali su dobar deo njih jaci sa cenama. U prilog ovome saljem ti adrese kampova u Grckoj ujedno te pozivam da se prikljucis nasoj kamperskoj temi,malo iscitas savete i ostale teme,mogu ti biti od pomoci. :think:

Evo ti adrese kampova obuhvacena je cela Grcka http://www.e-camping.gr/. :dance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 Januar 2016, 08:45 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Januar 2016, 15:37
Pol: Seka
Hvala drustvo, mi smo mislili Sitoniju ovr godine ali sam naletela na ovaj razgovor o olimpijskoj regiji sto me zainteresovalo pre svega zbog nize cene ako sam dobro shvatila. Inace ne volim ovaj deo Grcke bar na slikama (Paralija, Olimpik, Leptokarija...), nisam nikad letovala.
Ove sajtove sam proucila ali sam zelela preporuku iz prve ruke.
Gde vi kampujete ljudi?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 Januar 2016, 10:38 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Ne odustajte tako lako od Sitonije, plaze su mnogo lepse nego u Olimpijskoj regiji. U kampovima ispod Olimpa cesto zna da padne kisa, lepi su to kampovi, ima sta okolo i da se vidi ali ako vam je vazno da na letovanju imate i mnogobrojne lepe plaze onda Sitonija. Kampova ima dosta i za svaciji dzep, mi smo bili u Melisi kampu cena ok, pogledajte i kamp Valti isto, pored Melisi je i Pitsoni. Na Sitoniji mozda ima i vise kampova nego u Olimpijskoj regiji, svi imaju skoro svoje sajtove na kojima je cenovnik pa izdvojte par koji vam odgovaraju. Ako ste pak vise za Kasandru pogledajte sajt kampa Ouzouni beach nisam boravila ali sam cula da je ok.
Ukoliko se pak odlucite za Olimpijsku regiju voljna sam da napisem sta sve mozete da vidite u okolini, jer smo jedno leto zaglavili u Olympic beacu.
I za kraj dobro nam dosli :sator: druzina se polako siri.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 Januar 2016, 11:41 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Januar 2016, 15:37
Ja sam letovala pet godina na Halkidikiju a prosle godine sam obisla kamp Kalamitsi jer sam bila blizu smestena. Odusevili smo se i prvo smo mislili da idemo tamo ali sam pocela da istrazujem i druge kampove. U Talati se mora rezervisati sto mi ne odgovara jer ne znam tacno kad cemo krenuti.
Zanima me prevashodno kamp, plaza, atmosfera, da je kamp na mirnom mestu na plazi, ne trebaju mi zurke i gungula, jer bas zelim da se odmorimo i s detetom smo. O Melisiju sam citala tvoje komentare a skoro svi kampovi na Sitoniji imaju dobre sajtove.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 27 Januar 2016, 12:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
swony je napisao:
zbog nize cene ... Inace ne volim ovaj deo Grcke. Gde vi kampujete ljudi?

Cene su po kampovima šarenolike (ako se izuzmu ekstremni, zbog nečeg baš skupi ili jeftini, razlika je 20tak% ; ugrubo 50e za 15tak dana, mislim da nisu presudni da prevagne jeftinija u odnosu na željenu lokaciju).
Savet - opušteno tražiti adekvatan kamp baš tamo gde vam se najviše dopada. :)

Većina nas na forumu je kampovala prvi put na Tasosu, Pefkari kamp, pa sad i ostale kampove gledamo kroz tu prizmu.
Klincima se (dok nisu prosetali Talatom) podrazumevalo da je kampovanje=Pefkari kamp, dok je po mom mišljenju Sitonija kamperski raj.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 29 Januar 2016, 00:55 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
swony je napisao:
Hvala drustvo, mi smo mislili Sitoniju ovr godine ali sam naletela na ovaj razgovor o olimpijskoj regiji sto me zainteresovalo pre svega zbog nize cene ako sam dobro shvatila. Inace ne volim ovaj deo Grcke bar na slikama (Paralija, Olimpik, Leptokarija...), nisam nikad letovala.
Ove sajtove sam proucila ali sam zelela preporuku iz prve ruke.
Gde vi kampujete ljudi?

ivkabg je napisao:
Ne odustajte tako lako od Sitonije, plaze su mnogo lepse nego u Olimpijskoj regiji. U kampovima ispod Olimpa cesto zna da padne kisa, lepi su to kampovi, ima sta okolo i da se vidi ali ako vam je vazno da na letovanju imate i mnogobrojne lepe plaze onda Sitonija. Kampova ima dosta i za svaciji dzep, mi smo bili u Melisi kampu cena ok, pogledajte i kamp Valti isto, pored Melisi je i Pitsoni. Na Sitoniji mozda ima i vise kampova nego u Olimpijskoj regiji, svi imaju skoro svoje sajtove na kojima je cenovnik pa izdvojte par koji vam odgovaraju. Ako ste pak vise za Kasandru pogledajte sajt kampa Ouzouni beach nisam boravila ali sam cula da je ok.
Ukoliko se pak odlucite za Olimpijsku regiju voljna sam da napisem sta sve mozete da vidite u okolini, jer smo jedno leto zaglavili u Olympic beacu.
I za kraj dobro nam dosli :sator: druzina se polako siri.

Swony ovaj Ivkin citat ispod tvog je i moje misljenje,pa da se ne ponavljamo. Ivka ti je odgovorila bas po mom ukusu. :D Dodao bih jos da je Olimpijska regija jeftinija sa smestajem koji se odnosi na aprtmane i sobe,tvrdu gradnju,jer u nekoliko novijih mesta ove regije ponuda ogromna. Ali sto se tice kampova,koji su doduse jako lepo sredjeni,i nije bas realna sa cenama. Verovatno na manju cenu smestaja u zidovima ima znacaja sto je ovo ujedno i najmanje atraktivna lokacija u Grckoj,bar po mom skromnom sudu. :confusion-shrug:
Pomenuti Ouzouni kamp je jako lepo sredjen nalazi se na pocetku prvog prsta i gleda ka otvorenom moru (ovo mu moze biti mala mana). Jako lepa i velika plaza. Ovaj kamp sa svojom infrastrukturom nudi veliki komfor za porodicno letovanje. Njegovi vlasnici su dva brata i cene nisu iste u obe polovine kampa,na to treba obratiti paznju. U jednom delu (ne znam tacno kom) cene su povisoke po meni neopravdano ali je tako. :snooty: Inace Halkidiki je kudi kamo bolja opcija od Olimpijske regije,prvi prst ti je na izvol'te,Solun blizu,ni Sitonija nije predaleko makar za obilazak onog severnog dela. :handgestures-thumbup: Ipak ako vec idete poslusajte vecinsko misljenje i spustite se na Sitoniju.Veliki izbor kampova raznih kategorija i cenovnog ranga. Gledajte po adresama svaki kamp koji ima internet prezentaciju ima i cenovnik,pa se spram svojih afiniteta i mogucnosti opredelite. :clap:
Ako ste ljubitelji ostrva bez razmisljanja zapucajte na Tasos u nasu bazu kamp Pefkari. O njemu necu mnogo trositi reci imas na temi detaljan opis kako moj tako i ostalih clanova. :greetings-clappingyellow:
U svakom slucaju moj savet ti je da izbegavas Olimpijsku regiju,Halkidiki moze (kopneni deo i Kasandra) a Sitonija i Tasos su ti moja topla preporuka. :romance-heartbeating:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 15 Jul 2016, 01:09 
Nije prisutan
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 10 Maj 2016, 14:21
Olympos Beach ,ukratko : prelep kamp,ali može biti nepraktičan

Sve u beloj i plavoj boji,sve u cveću,sve slatko skockano,terasica pored mora dušu dalo za ispijanje kafe i čitanje novina ali sve to samo za ljude bez dece.Stepenište do plaže,dugačko i strmo,plaže skoro da i nema kada su malo jači talasi,svuda neke ograde,sa mlađom decom bi to bio jedan vrlo neopušten odmor (to se odnosi na deo pored plaže,površina kampa je ravna).
Hladovina je fina,uglavnom su prikolice(samo jedan šator sam videla)-ispred su tende,ukrašeno školjkama i kamenčićima koji vise,garniture za sedenje bez ikakvih cirada i čudesa kao u Evridikiju.Sanitarni čvor isto ok sa svim potrepštinama.Postoje bungalovčići kao kućice za pse (pogledala kroz prozor-francuski i singl krevet) za koje mislim da nisu više u funkciji i malo lepši koje sam uslikala (njih nude preko bookinga).Pored restoran i kafića imaju i prodavnicu u kampu.

Che_guevara,dragu tamo za srebrnu svadbu da vodiš ;)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.