swony je napisao:
Hvala drustvo, mi smo mislili Sitoniju ovr godine ali sam naletela na ovaj razgovor o olimpijskoj regiji sto me zainteresovalo pre svega zbog nize cene ako sam dobro shvatila. Inace ne volim ovaj deo Grcke bar na slikama (Paralija, Olimpik, Leptokarija...), nisam nikad letovala.
Ove sajtove sam proucila ali sam zelela preporuku iz prve ruke.
Gde vi kampujete ljudi?
ivkabg je napisao:
Ne odustajte tako lako od Sitonije, plaze su mnogo lepse nego u Olimpijskoj regiji. U kampovima ispod Olimpa cesto zna da padne kisa, lepi su to kampovi, ima sta okolo i da se vidi ali ako vam je vazno da na letovanju imate i mnogobrojne lepe plaze onda Sitonija. Kampova ima dosta i za svaciji dzep, mi smo bili u Melisi kampu cena ok, pogledajte i kamp Valti isto, pored Melisi je i Pitsoni. Na Sitoniji mozda ima i vise kampova nego u Olimpijskoj regiji, svi imaju skoro svoje sajtove na kojima je cenovnik pa izdvojte par koji vam odgovaraju. Ako ste pak vise za Kasandru pogledajte sajt kampa Ouzouni beach nisam boravila ali sam cula da je ok.
Ukoliko se pak odlucite za Olimpijsku regiju voljna sam da napisem sta sve mozete da vidite u okolini, jer smo jedno leto zaglavili u Olympic beacu.
I za kraj dobro nam dosli

druzina se polako siri.
Swony ovaj
Ivkin citat ispod tvog je i moje misljenje,pa da se ne ponavljamo.
Ivka ti je odgovorila bas po mom ukusu.

Dodao bih jos da je Olimpijska regija jeftinija sa smestajem koji se odnosi na aprtmane i sobe,tvrdu gradnju,jer u nekoliko novijih mesta ove regije ponuda ogromna. Ali sto se tice kampova,koji su doduse jako lepo sredjeni,i nije bas realna sa cenama. Verovatno na manju cenu smestaja u zidovima ima znacaja sto je ovo ujedno i najmanje atraktivna lokacija u Grckoj,bar po mom skromnom sudu.

Pomenuti Ouzouni kamp je jako lepo sredjen nalazi se na pocetku prvog prsta i gleda ka otvorenom moru (ovo mu moze biti mala mana). Jako lepa i velika plaza. Ovaj kamp sa svojom infrastrukturom nudi veliki komfor za porodicno letovanje. Njegovi vlasnici su dva brata i cene nisu iste u obe polovine kampa,na to treba obratiti paznju. U jednom delu (ne znam tacno kom) cene su povisoke po meni neopravdano ali je tako.

Inace Halkidiki je kudi kamo bolja opcija od Olimpijske regije,prvi prst ti je na izvol'te,Solun blizu,ni Sitonija nije predaleko makar za obilazak onog severnog dela.

Ipak ako vec idete poslusajte vecinsko misljenje i spustite se na Sitoniju.Veliki izbor kampova raznih kategorija i cenovnog ranga. Gledajte po adresama svaki kamp koji ima internet prezentaciju ima i cenovnik,pa se spram svojih afiniteta i mogucnosti opredelite.
Ako ste ljubitelji ostrva bez razmisljanja zapucajte na Tasos u nasu bazu kamp Pefkari. O njemu necu mnogo trositi reci imas na temi detaljan opis kako moj tako i ostalih clanova.
U svakom slucaju moj savet ti je da izbegavas Olimpijsku regiju,Halkidiki moze (kopneni deo i Kasandra) a Sitonija i Tasos su ti moja topla preporuka.