Sanjice upucujem ti jos jednu srdacnu i toplu ostrvsku dobrododlicu. Da,na pravom si mestu nisi pogresila,tu smo i cekamo bas takve kao sto si ti.

Zdrave ljude na zdravom ostrvu. Lako je proniknuti nas moto, svi sa pozitivnim nabojem i dobrom energijom su dobrodosli u ovu oazu zdravog razuma i pozitivnih vibracija. Ima vremena putovaces to je manje bitno,vazno je da se osecas kao deo ove grupe kao i mi tebe.Neka ova ljubav bude zdrava i dugovecna a za putovanja po ostrvu cemo se vec lako dogovoriti.
Iwy tebi ne treba posebna pozivnica ti si stari clan ove grupe.Nadam se da ce te na ovom novom ostrvu biti makar malo vise,tj da ce to obaveze dozvoliti.
VlaMar sjajan putopis za pocetak tacnije nastavak divnog druzenja.Rekoh ti vec bio si sa nama kada je bilo najteze bices i u buduce. Ovo je grupa zdravorazumskih ljudi voljnih za svaki vid druzenja,sale i doskocice. Ti si nas dokazano hvala jos jednom za dosadasnja dela. Znacemo da cenimo budi siguran.
Dext ma opusti se makar ti kao clan komisije znas kako ce kandidatkinja izgledati na slobodnijim fotkama. Zato se opusti jedna trecina problema je resena.Ostaju samo jos ona dva kuma da daju pristanak.
Pef namerno sam te ostavio, van svih dosadasnjih navika, na kraju obracanja. Ovakvu te volim,vracas se u top formu sto si mogla da cujes i od Vla Mara. Vec sam poceo da se brinem da je ono stanje ostavilo trajne posledice.Zato sam te intenzivno cackao kako bi napokon proradila,i hvala Bogu to se i desilo. Ovo mesto je vec zazivelo i tu lavinu vise nista ne moze zaustaviti.Napokon cemo biti sa ljudima koje volimo bez straha da ce nas neko drugi daviti i proterivati. Zato uzivajmo zajedno vratili smo se sebi i nama dragim ljudima.