ivkabg je napisao:
Sad videh da nam je Petronije čest posetilac Soluna. Mi se spremamo za februar ako se sve kockice slože i bude ok vreme. Zbog cele situacije gde sam ja sva kilava moram o svemu da razmislim. Imam samo par pitanja da li Perea zivi i van sezone? Ako se smestimo tamo da li rade restorani, marketi, da li ima da se kupi neki giros? I ako znate za neku garazu u centru Soluna sa pristojnom cenom pišite.
Ех, чест. Било некад, сад се приповеда. Нисмо били у пролеће већ две године

...
Ел ем, Переа је практично спојена са Солуном, има маркета, раде ресторани, видео сам и један Гудис, гирос ресторан на улазу и све то у марту и априлу. Тако да, ту нема зиме.
Што се тиче паркинга у граду, до сад сам паркирао на Тргу Слободе (Plateia Elefterias) на почетку Никис улице код луке. Само пређеш улицу и већ си на шеталишту. Бела кула је на 10ак минута лагане шетње, Аристотелов трг на 3 минута

. Цена је 2.10 евра на сат, ако нису мењали. Јесте да има и јефтиније, али је ово згодно јер је све близу. Улаз је из улице Јонос Драгуми (Ionos Dragoumi).
У самом граду нисмо одседали, али ми се свиђа хотел Орестиас Касториас што Теди препоручи. У Переи препоручујем хотел Авра, на минут од мора. Чист, уредан, паркинг на улици где убодеш место, не плаћа се...
ПС. Држим палцове да одете и да и сама додаш нешто овој теми из свог угла

.
Ако имаш још питања,...