Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 16:59

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Solun
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 09:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 22 Novembar 2014, 17:18
Pol: Seka
Petronije, baš ovakva priča o Solunu nedostaje! Solun okupan suncem, prazničnig dana. Divno! :clap:
Jedino je tašta ostala praznih rukava, ali je zato tast ostao sa punim džepovima! :lol: (Barem tog dana!)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 10:21 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
petronije je napisao:
На Аристотеловом тргу затичемо концерт војних и полицијских дувачких оркестара. Парадирају у строју прецизно изводећи кореографије. Нижу се нумере познатих грчких песама. Неке препознајемо, неке не. На реду је и модерна грчка музика. Онда се прешло на рок. Дим на води од Парпла, Битлси, Стонси и то све у труба и бубањ изведби... Било је ту и свирања ногама, игре, плеса. Али, на д... сам пао кад зачух звуке Месечине. Још кад ударише Рамо, Рамо, било ми је дошло да гурнем педесетицу у трубу, али се у последњем тренутку сетих да нисам на свадби већ у Солуну крај мора.

:lol: :clap: :clap: Divno! Grčka je moja omiljena destinacija, ali poseban mi je užitak kada se podesi da je i neka svetkovina.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 12:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 25 Avgust 2014, 12:48
Pol: Bata
Похвалио сам Урби на почетку, али нисам имао појма да Петроније од ове теме прави право ремек дело. Свака част мајсторе. Очекујем ускоро и причу број 7. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 12:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 22:00
bravo petronije, svaka cast!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 12:43 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 03 Oktobar 2014, 11:59
Petronije :bow-yellow: !
Svaka čast - ne znam da li i ostali imaju takav utisak, ali ja dok čitam većinu putopisa na ovom forumu - imam osećak kao i da sam ja bila tamo. To je tako kad pišu pravi ljubitelji putovanja, a medju njima si i ti!
Još jednom, svaka čast :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Decembar 2015, 23:29 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Petronije svaka ti je na mestu. :handgestures-thumbup: Mislim za ono obecano pivo to je jedino novo u ovim tvojim pisanijama. :confusion-shrug: Ono sto je staro i vec vidjeno jeste maestralno odradjen po ko zna koji putopis,prica,fotka ili klip. :dance: Na to si nas vec navikao i podigao lestvicu standarda za izradu putopisa jako visoko. :bow-blue: Tako da me taj deo vise ne iznenadjuje sada me vec pomalo brine umes li ti ponekad da omanes. :clap: Usput cu ovde na tvojoj temi pohvaliti VlaMara za kolegijalnost a pomenucu i Duju. I za njih dvoje vazi sve isto kao i za tebe gore napisano, pa eto cisto da se ne uobrazis i pomislis da si usamljen u mojim hvalospevima. ;) :obscene-drinkingcheers:
Sjajno stivo nema sta posebno sto na ovom forumu grad Solun izaziva posebne emocije. :romance-heartbeating:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 09:25 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Jelena je napisao:
Petronije :bow-yellow: !
Svaka čast - ne znam da li i ostali imaju takav utisak, ali ja dok čitam većinu putopisa na ovom forumu - imam osećak kao i da sam ja bila tamo. To je tako kad pišu pravi ljubitelji putovanja, a medju njima si i ti!
Još jednom, svaka čast :clap:

Takav osećaj i ja imam, sa svakim putopisom naših drugara, ja uživam kao da sa m i sama bila tamo! Sigurno je to zato što smo svi mi ovde na sajtu pravi ljubitelji putovanja, da nismo, ne bi se ni učlanili na ovaj forum. :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 17:25 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
dujaspasa je napisao:
Petronije, baš ovakva priča o Solunu nedostaje! Solun okupan suncem, prazničnig dana. Divno! :clap:
Jedino je tašta ostala praznih rukava, ali je zato tast ostao sa punim džepovima! :lol: (Barem tog dana!)

Да, тако је испало што се тиче шопинга, али као што рекох, провели смо их кроз места где су летовали срећних 80-тих година, пре но што је наступила криза. Причао ми је како је изгледао Платамон, где је била марина и како је изгледала, колико се променила кућа где су летовали, нашли су и Попину кућу у Лептокарији, подсетио се како су ишли до плаже, причао разне анегдоте са летовања и како су спавали у парку у колима једну ноћ са гомилом других људи јер је Лептокарија била пуна :D .

Успомене...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 17:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Хвала вам свима и немојте пуно да ме хвалите да се не уобразим :mrgreen: . Драго ми је што вам се свиђају ова моја писанија и сликанија.

Ускоро ћемо и седму причу да причамо, а за осму чекамо пролеће. Како наш народ каже, Боже здравља и пара...

И морам да поновим ову мисао:

milenaidaki je napisao:
Sigurno je to zato što smo svi mi ovde na sajtu pravi ljubitelji putovanja, da nismo, ne bi se ni učlanili na ovaj forum.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 17:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Кад видим олеандере, знам да смо стигли, иако некад нисмо прешли ни трећину пута ако путујемо на Пелопонез или Атину, али знам да смо ту.

Мало је чудно да цитирам сам себе, али ми се током писања упалила лампица и написах ову реченицу. Као љубитељ Грчке, морао сам да се самоцитирам и самопохвалим како ово срочих...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 18:44 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 10:02
Pošto kroz Solun protrčim (dobro sad, Ikeu i Džambo ne računam) hvala na pokazanom i opisanom šta godinama zaobilazim.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 20:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Ispišeš pet priča i tek par komentara, spomeneš pivo i svi čitaju :D

Petronije ti si se već dokazao kao majstor putopisa i prenošenja atmosfere. Kada uzmem u obzir činjenicu da uz obaveze oko bebe, kuće, posla ti imaš želje i vremena da nama pišeš putopis moja pomoć je zanemarljiva i uvek na raspolaganju. Nadam se da je društvo zadovoljno kako su pojedinačni klipovi spojeni u jedan i malo prečišćeni. A imam isti osećaj kada vidim oleandere.

Jelena i Milena su potpuno u pravu, na forumu sam jer volim da putujem i sa svakim novim putopisom imam utisak da sam tamo sa vama. A prijatno sam iznenađen koliko lepo svi umete da pišete.

A Solun mi nakon ovog pisanja deluje privlačnije. Priznajem da sam uvek bio u prolazu, onako usput video većinu ovih znamenitosti, ali nikada prespavao ili obišao neki muzej.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Decembar 2015, 20:12 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
petronije je napisao:
И морам да поновим ову мисао:

milenaidaki je napisao:
Sigurno je to zato što smo svi mi ovde na sajtu pravi ljubitelji putovanja, da nismo, ne bi se ni učlanili na ovaj forum.

Dodala bih jos jednu stvar: i mi se volimo, koji smo ovde...valjda je to najbitnije! :smesko-gore-dole: :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 20 Decembar 2015, 02:33 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

После шесте занимљиве, следи седма мање занимљива, али је ред да вам је испричам...
Те 2014. смо и последњи пут били у Солуну. Брзо прође година и по. Ове године смо из познатог разлога морали да прескочимо солунирање. До следећег пролећа...

А сад прича.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 20 Decembar 2015, 02:34 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Прича седма

Једва дочекасмо пролеће. Јесам ли вам већ рекао да смо се навукли на пролећне одласке у Солун? Сигурно јесам, и то више пута. Март је био 2014. Први леп сунчан дан је најављен за 15. Бићемо тамо да то испоштујемо. Овог пута само на један дан. Стандарни полазак око 3 и већ у 8 смо на мору.

Овог пута шетамо ка луци и одатле фотографишемо Никис улицу.

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 182 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.