Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 20 Septembar 2026, 17:54

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 07 Avgust 2015, 23:01 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Samo da kazem da sam, na svakom koraku, u voznji, uzvikivala: "Vidi koliko kampova! Koliko kampova!" Svako malo smo naletali na table, a na svakoj gomila naziva!

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 07 Avgust 2015, 23:13 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Nadam se da si stigao da obidjes i Melisi kamp u Sikijskom zalivu ?? Za taj kamp sam cuo neke dobre komentare a u komsiluku je sa Platanisijem.
Jeste Pef u pravu si Sitonija je kamperski raj na zemlji. Ima ih jako puno na ovom poluostrvu. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2015, 14:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
O da, Melissi će.biti detaljno prikazan čim stignem, kao i još par kampova na Sitoniji.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2015, 14:58 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

:bravo:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 09 Avgust 2015, 20:59 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Ja Melisi jedva cekam da vidim. Malo je falilo da ove godine prvo odemo tamo na nevidjeno, a na osnovu analize internet prezentacija kampova. Jedino nisam uspeo da zakljucim imaju li frizidere ili ne.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 08:22 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
meni samo nešto nije jasno kod tog kampa
ako se ode na njihov sajt i otvori 360 view između kampa i i mora je neka velika čistina i ulica. to mi nije jasno jer nikad nisam video takav kamp

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 11:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 12:50
che_guevara je napisao:
ako se ode na njihov sajt i otvori 360 view između kampa i i mora je neka velika čistina i ulica. to mi nije jasno jer nikad nisam video takav kamp

Ovde možeš videti uvalu Sykia iz helikoptera. Ima mod šireg plana, mod detaljnijih fotografija, i video mod preletanja helikoptera.

http://www.tripinview.com/en/presentati ... 1&id=85423

U meni budi uspomene na eskurziju po Sinajskoj pustinji. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 11:55 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
@Che Ja sam to doziveo kao "No man land", bar za sad.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 12:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

che_guevara je napisao:

Brzi je napisao:
@Che Ja sam to doziveo kao "No man land", bar za sad.

Tako je, svi kampovi i vile, koliko sam ja video, nalaze se preko ulica koja ih odvaja od velike pescane povrsine (plaze) i mora. To znaci da da od prvih satora do mora ima 100nak metara. Plaza sa finim peskom je pojas od desetak metara uz more, a preostalih 50tak do asfalta je uglavnom pesak, minimalno rastresite zemlje (tockovi bi utonuli) i probija kroz sve to prosusena trava. Ima nekoliko mreza za odbojku na pesku.

Deki r-4 je napisao:
Au kakav sok Dejevla citam i ne verujem sopstvenim ocima. :snooty: Zaista se ovim "detaljima" nismo nadali ni ti ni ja. :think: Neprijatno iznenadjenje nema sta. More ce se srediti u to sam siguran ali za ovaj kanal sa nekom slivnicom vodom i malom baricom nisam znao. To je koliko ja znam i koliko se secam bio suv kanal bez ikakve vode ?? :think:

Nisam ni ja verovao svojim ocima, jer Armenistis kamp sa svojom plazom mi je pre dve godine bio najprivlacniji.
"Bara" je zavrsetak kanala koji prolazi kroz kamp. Ti preventivni odvodni kanali su gotovo obavezna stvar za kampove koji u zaledjini imaju uzvisine, da bi mogli da prihvate vece kolicine vode koji se slivaju iznad njih.

pefkari je napisao:
Samo da kazem da sam, na svakom koraku, u voznji, uzvikivala: "Vidi koliko kampova! Koliko kampova!" Svako malo smo naletali na table, a na svakoj gomila naziva!

Pravo zapazanje. Kaze se, ako ne znas gde su dobre plaze, samo obrati paznju gde ima kampova, kampera, divlje postavljenih satora...

Brzi je napisao:
Ja Melisi jedva cekam da vidim. Malo je falilo da ove godine prvo odemo tamo na nevidjeno, a na osnovu analize internet prezentacija kampova. Jedino nisam uspeo da zakljucim imaju li frizidere ili ne.

Da se ne bi dugo cekalo na razresenje dileme, da pomenem da Melisi ima nesto sto se moze krstiti kao zajednicki frizideri, ali to je vise improvizacija nego li resenje koje ce zadovoljiti nekog ko ocekuje rashladne uredjaje veceg kapaciteta, koji dobro hlade i nalaze se u za to predvidjenoj prostoriji.

Posto mi je plan da se iskupamo i prenocimo u Armenistisu propao, produzili smo dalje ka jugu Sitonije. Podne je odavno proslo i situacija mi se komplikovalo jer nisam imo predstavu gde cemo prenociti. Posle samo par km sledi skretanje ka Platanitsiju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 21:59 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Platanisi kod Sartija i Melisi su kampovi koji mene najvise zanimaju na istocnoj strani Sitonije,pa te molim nemoj po mom receptu opusteno, vec sto pre prioni na posao. :clap: Inace kampovi u sikijskom zalivu imaju tu manu da nisu bas na samoj plazi vec su od nje odvojeni ovim pescanim pojasom i ulicom. :snooty: To je po meni najveca zamerka ovim kampovima u koje spada i Melisi kamp. Nadam se da me Imenjak nece prepasti sa jos nekom manom koja bi me odbila i od ove lokacije. Inace sam zaliv je ogroman i pescan ali je cesto izlozen vetru sto nekome moze predstavljati eventualni problem. :think: Tu nikada nema guzve jer ta lokacija u odnosu na druge sitonske plaze i nije preterano atraktivna. Za preciznije informacije sacekacemo debelog Imenjaka i saznati podrobnije o cemu se tu radi. :confusion-shrug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 10 Avgust 2015, 23:27 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 25 Jul 2015, 13:08
mene je melisi odmah odbio kad sam video tu ulicu.
ako kamp nije na plaži onda stvarno ne znam šta bi trebalo da bude.
izgleda da je talata baš ono pravo, mada je meni i dalje vrh onaj u neos marmarasu.
kao što kaže ona čuvena kad pitaju agenta koje tri stvari najbolje prodaju stan, a on kaže: lokacija, lokacija i lokacija :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 11 Avgust 2015, 00:02 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Niko ne spominje Valti kamp, mislim da zasluzuje paznju.Izlazi na korektnu plazu(bez prirodne hladovine), na kojoj su 2 beach bara, higijena veoma dobra,relativno dobra hladovina,zajednicki plinski resoi sa 2 gorionika rasporedjeni na vise mesta su besplatni. Nisam video zajednicke,ali je najam frizidera(ima i vecih od 100l)4 E dnevno. Veoma dobro pozicioniran. Mislim da je na manje od 2km od Melisi kampa, isto toliko je udaljena prelepa Agridia,a od Sartija nepunih 5,Vlasnik izuzetno pricljiv i gostoljubiv. Ok lik,Amere da ne vidi.Posto sam bio u 2. polovini avgusta nisam mogao da steknem pravu sliku jer je u kampu bilo dosta slobodnih mesta.Srba prosle godine nije bilo u kampu.Gore napisano o Melisiju i plazi Sikija su i vise nego objektivni.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 11 Avgust 2015, 00:19 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

lukinvir u pravu si, potpuno smo smetnuli sa uma kamp Valti. :doh: Valjda covek napravi neke svoje favorite a ond bez razloga neke koji vrede zapostavi. :confusion-shrug: Ali zato forum i sluzi da se dopunjujemo i razmenjujemo iskustva. :handgestures-thumbupleft: Ne znam da li je Dejevla stigao do njega ako jeste eto nam jos jedne korisne informacije. :clap: Ovaj kamp sam pre par godina gledao u internet prezentaciji i na oko mi je se dopao. Nisam znao o njemu nista iz prve ruke sve do ovog tvog komentara. :idea: Ono koliko sam ja video mislim da vredi posebno sto je u nizoj cenovnoj kategoriji,sto je za nas dugoprugase uvek interesantno. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 11 Avgust 2015, 07:44 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
lukinvir je napisao:
Niko ne spominje Valti kamp, mislim da zasluzuje paznju..

Spomenut je

...ali na drugoj temi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 11 Avgust 2015, 13:03 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Žao mi je što nisam stigao da obiđem kamp Mitari (mislim da je baš ok), a nisam ni Valti.
http://www.mitari.gr/contact-us/

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 252 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.