Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 17:35

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 01 Jul 2015, 18:23 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 19:30
Pol: Bata
Uh u pravu si breBane od Paje ja napravi curicu. :doh: Sreca te nam prva dama slabo svraca ovde inace bilo bi svasta. :shifty: Ma bitno je da su slatki i da su nasi ostalo su nijanse. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 01 Jul 2015, 20:21 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Pridružio se: Ponedeljak, 18 Avgust 2014, 23:32
Belko je oko 25m2 bruto, 16m2 neto (soba). Tako bar stoji u specifikaciji. 2,35m visine, moze i da se skace u njemu :smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 01 Jul 2015, 21:07 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:29
Pa tu moze da stane cela srpska kolonija iz kampa :)
Predlog: izdajes par soba tj lezaja i eto kinte i za rostilj i za kotlic i za akva park i za...
p.s. moze klasicno prenociste, ili neki termini u okviru "dnevnog odmora" :roll: :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 01 Jul 2015, 23:12 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
B_A_N_E je napisao:
Ти само на девојчице мислиш !!!
У питању су девијчица и дечак, такође мали и слатки !!!

Aaaa, znam! Paja...to je "onaj mali", sto je bio na Tasosu vec 23. maja! :shifty: :lol: :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 00:02 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Brzi je napisao:
Belko je oko 25m2 bruto, 16m2 neto (soba). Tako bar stoji u specifikaciji. 2,35m visine, moze i da se skace u njemu

Super sada ukoliko i kane malo kisice mozemo odbojku da igramo u belku. :dance: U njemu bi se bez problema mogao protegnuti i Bobi Marjanovic a da ne dirne plafon. :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 17:53 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Pridružio se: Ponedeljak, 08 Jun 2015, 16:23
Koliko uživam u pričama,posebno u predivnim fotografijama,komentarima, "oglašavanju",čestitkama povodom noviteta(belko)i predloga za upotrebu istog,toliko sam tužan što neću putovati na Tasos u planirano vreme. Sinoć sam prelomio(zato se nisam javljao par dana), muka živa, ali jednostavno, idem na odmor i svaka pomisao na neprilike koje su rezultat trenutne situacije u Gr. me vodi ka odlaganju. Mnogo mi je žao,( zbog ćerke najviše, koja je svaki dan odbrojavala)što neću upoznati EKIPU, družiti i uživati sa njima u čarima kamperskog života.A, možda i nije tako sve crno. Čekam 5.juli i sedmicu posle, kada će sve biti mnogo jasnije. Molim se za njih, ne zasluzuje taj,meni mnogo,mnogo,drag narod sve ovo.Samo da se izmedju sebe ne zavade i sukobe.
Deki,pratim vas i na Sitoniji,koju obožavam, na kojoj sam proveo zadnjih 6 odmora. Samo udrite. Jedva čekam da upoznam ekipu i "položim prijemni ispit"

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 18:20 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Nisam bas skapirao da li si potpuno odustao od Grcke ili samo cekas da prodje referendum i vidis sta sledi posle njega?

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 19:39 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Brzi,kada je odmor u Gr.u pitanju nikada ne odustajem.Mnogo,mnogo pripremnih radnji sam uspešno obavio(,najznačajnija,ubedio suprugu)da udjem u kampersku priču da bih sada jednostavno,odustao.Prosto,ne želim da upadnem u zamku da mi odmor prodje u osluškivanju vesti i rekla-kazala proverenih informacija "pouzdanih" izvora o redovima na granici, pumpama,itd.Nadam se da me razumeš.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 20:50 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

lukinvir pa gde ti je kampersko avanturisticki duh ??! :o Nemoj da me "razocaras" da ti ovakve bombasticne dezinformacije i propaganda uticu na tvoje zivotne planove. :doh: Nemoj to da dozvolis. :naughty:

Sad malo ozbiljnije i da malo skrenem sa ove lepe teme ali ipak u skladu sa istom pokusacu da ti dam neke kordinate a ti odluci. Bez razlike da li ides u kamp ili bilo koji drugi vid smestaja stanje u Grckoj je daleko od toga da je za odustajanje.Da je u pitanju Tunis ili potencijalno Egipat to je normalna odluka ali sto se tice Grcke mislim da je preterano toliko ulaziti u dubiozu. :think: U najgorem mogucem slucaju vraticemo se kuci i nikom nista,posebno tebi iz Nisa to i nije prevelika razdaljina. Opremu si vec kupio i tu novce ne mozes vratiti jedino sto bi eventualno izgubio je put do dole i natrag. Mnogo puta do sada je bila prica kako je dole velika nestasica,redovi na pumpama, jedva ljudi zivi ostadose kao da je ratno stanje. :snooty: Svi znamo da su to bile glupe bombasticne "ekskluzive" koje, bar na one koje ja poznajem,nisu uticale.I kako je se ispostavilo sa razlogom. :handgestures-thumbupleft: Isto tako masu puta su ovde javljali o pozarima katastrofalnih razmera, unosili su paniku nasim bliznjima koji ni nakon naseg javljanja nisu mogli da umanje strepnju jer su zaboga tako culi na vestima ili procitali u novinama. :snooty:
Upravo zbog toga ja volim da cujem vesti od nasih proverenih izvora koji nam sa lica mesta salju izvestaje.Eno ti gore u kaficu tih informacija koliko hoces. I nijedna nije ni priblizno za neku brigu.Za sada je tako ukoliko se nesto toliko drasticno promeni spakovacemo cerge i vratiti se kuci. To ti je jos jedan plus ovog nacina letovanja izmedju ostalog. :D Nisi vezan ni za kakav aranzman,koliko si bio toliko ces platiti i cao. :confusion-shrug: Sigurno da ni nakon famoznog datuma neces nista epohalno saznati jer ce njihova muka tek trajati ali cenim da ce ovo leto proci bez vecih trzavica i u besomucnim pregovorima sa evropskim parazitima bez kraja na vidiku. :snooty:

Eto nekog mog misljenja naravno odluka ce biti samo tvoja ja ti zelim da bude pozitivna i da se ovoga leta upises u knjigu cergara. :clap: Za to imas svu nasu podrsku. :handgestures-thumbup:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 02 Jul 2015, 22:28 
Nije prisutan
Predsednik Rep. Palataki
Predsednik Rep. Palataki
Korisnikov avatar

Ovo nema ama bas nikakve veze sa kampovanjem, ali sa bombasticnim naslovima o nestasici svega, ima. Pre 5 godine, 2010, bese onaj strajk svih mogucih ljudi u Grckoj. Krenula ista ova prica o nestasicama goriva i hrane. Mi smo tada bili u apartmanu, naravno pojma nismo imali o tim vestima. Pravili smo krug oko ostrva i primetili red na pumpi u Skali Potamiji, sto nam je bilo cudno. Jeli sladoled u Limenasu, bili u prodavnici, cak smo sipali predvece gorivo najnormalnije u Limenariji u povratku. U apartmanu smo imali tv sa RTS SAT i to smo gledali uvece dok se kupamo, kafenisemo i veceramo, a to je po srpskom vremenu termin drugog dnevnika. Nepotrebno znanje za ovu pricu je da je svako vece pred sam dnevnik pustan veliki hit PGP RTS - Nedeljko Bajic Baja - Niko (ga) se ne ljubi kao ti. Elem, pocinje dnevnik i prica o strajku u Grckoj, a direktno ukljucenje u dnevnik rade sa jadnom turistkinjom sa Tasosa, koja kuka kako su prodavnice prazne, nema hleba nigde da se kupi, nema goriva na pumpama, sve je stalo, moli za pomoc konzula... Znaci, sok i neverica. Osim reda na toj jednoj pumpi (koja je inace relativno usamljena na tom delu ostrva), sve ostalo je bilo potpuno normalno, a guska je kukala pred celom Srbijom i sire preko satelita, kao da je u Siriji. Toliko o tim vestima sa terena, koje nam novinari serviraju.

Da moze da bude problema ove godine, moze. Ali nista sto cujem na vestima ne uzimam zdravo za gotovo.

I da ne bude potpuno beskoristan post, evo jedne slicke plavka iz Pefkarija. Prva godina naseg kampovanja...

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 04 Jul 2015, 23:59 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Da se malo vratim temi i polagano privedem kraju ovo predstavljanje kampa Pefkari. :hand: Po okupljanju kompletne grupe krece najlepse letovanje do sada. Kampovanje nam omogucava druzenje zajednicki suzivot koji nije izvodljiv u obicnim uslovima letovanja. Svakodnevno druzenje u ovim okolnostima pod vedrim nebom ucvrcuje veze izmedju ljudi praveci istinsku spoznaju o svakom od nas. :clap: Danju smo se dogovarali i odlazili mahom zajedno na plaze sirom ostrva. Po dolasku sledi obavezno kafenisanje i rucak. Odmor pa poslepodnevne sportske aktivnosti na odbojkaskom terenu. :handgestures-thumbupleft: Deca su nam upoznala neke drugare raznog uzrasta i nacija sa kojima su skupa pikali fudbal na male golice na plazi kampa. Grci,Nemci,Cesi,Srbi svi na jednom mestu i terenu. :clap: Atmosfera potpuno opustena i ponekad raspustena. :roll: Nema sekiracije da ce zavrsiti negde na ulici tu su u rezervatu a opet slobodni kao ptice. Ovo vazi za decu mladjeg uzrasta kao sto su nasa. :P Ovu stariju je malo teze zadrzati mada i oni uvece zajedno odlaze do Potosa i vracaju se. Samim tim roditelji su bezbedni jer su svi u grupi. Nakon dolaska sede u letnjoj kuhinji pricaju svoje pubertetske price ili na plazi u romanticnoj atmosferi sklapaju neke nove morske ljubavi. Tako prave prelepe uspomene koje ce sigurno pamtiti celog svog zivota. :romance-heartbeating:

Za nas roditelje sve ove cinjenice gore navedene predstavljaju pravo opustanje i odmor. Svi dragi ljudi su oko mene i na oku su mi sto je dodatna pozitivna energija koja daje letovanju posebnu draz. :kolo: Zajednicki kotlici i rostiljanja su tek posebna prica. :roll: Tu se sakupi i ostala raja iz tvrde gradnje pa dozivljaj bude kompletan. Kompletna ostrvska ekipa na jedom mestu i to na kakvom,na nasem Tasosu. :romance-grouphug: Ono o cemu pisemo i mastamo tokom cele godine nam se ostvari u kampu. Ovo sve ne bi bilo izvodljivo u apartmanima ili ne daj Boze hotelima. Svi u gacama bez obaveze i bilo kakvog opterecenja. Sta vise covek da pozeli od ovoga ?? :dance:

ovo je nasa letnja terasa mesto gde ovo pisano druzenje dobija pun smisao :

Slika

pogled sa plaze na prvi red kampa :

Slika

ovo je jedan okuprani deo srpskim kamperima tj sam kraj kampa u kome smo i mi bili smesteni,kao i vecina nasih kampera :

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jul 2015, 00:19 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Evo jos malo upoznavanja sa infrastrukturom kampa. Ove fotke prijaju svima oni koji su bili da osveze uspomene, oni koji ce tek ici da vide sta mogu ocekivati dole. :D

Ovako izgleda parking kampa ispred ulaza je mali a pored je veliki parking koji se prostire celom duzinom kampa sve do same plaze. Po dolasku u kamp od uprave cete dobiti papir formata A-4 na kome je odstampano da ste gost kampa i automatski znak da vas auto ne potpada u nemislost pauka. Znaci kada zavrsite vonju obavezno na unutrasnju stranu sofersajbne postavite ovaj papir i mirni ste. Ovo je mera uprave kako bi zastitili parking mesta kampa od ostalih korisnika koji vrebaju slobodna mesta. :confusion-shrug: Sve ovo vazi ukoliko svoj auto ne parkrate unutar kampa,to zadovoljstvo ce vas kostati 3 e dnevno,i potpuno je bespotreban trosak. :naughty: Moj savet je da kola ostavite na parkingu ispred a taj novac iskoristite na neka druga zadovoljstva. :dance:

mali parking na samom ulazu u kamp :

Slika

Slika

slika velikog parkinga na koji ostavljate automobil ukoliko na malom nema vise mesta :

Slika

Stazica koja se nalazi izmedju malog i velikog parkinga a vodi vas do plaze.Koriste je i ostali gosti okolnih apartmana kojima je tu najblize da prodju :

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jul 2015, 00:46 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Na samom ulasku u kamp a pored recepcije koja odise starovremenskim izgledom postoji odstampana mapa kampa. Sve je lepo osmisljeno jer se na tom panou pored mape nalaze bitna obavestenja koja vam mogu biti od korisiti dok ste na letovanju. :clap: Ovde cete imati svakodnevni prikaz vremenske prognoze koju gazda Jorgos kaci za taj i sutrasnji dan.Ali on to radi na originalan nacin. Pogledajte kako to sve izgleda vidjeno okom naseg objektiva. :D

mapa kampa :

Slika

vremenska prognoza :

Slika

Slika

detalj sa ulaza u vidu postanskog sanduceta :

Slika

Sa kapije krecemo dalje ka prodavnici,restoranu,mestu rezervisanom za kampere i kamp prikolice u prvom redu i naravno samoj plazi. Pa da krenemo . . .

prodavnica gledano sa kapije :

Slika

Ovako izgleda spreda i kao sto se vidi na slici zatvorena je. Radno vreme je dvokratno,po najvecoj vrucini gazde idu u ispomoc radnicima u restoranu. Inace tu kupujemo samo hleb i ukoliko nam je nesto hitno potrebno.Razlog je sto radnja nije preterano snabdevena a poprilicno je skuplja od marketa u Potosu.

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jul 2015, 00:59 
Nije prisutan
Početnik
Početnik

Bravo Deki, pucas iiz svih oruzja.Joj, kako cekam da pokazem mojoj nevernoj "TOMANIJI" ovo od nocas.'Ajd molim te srajbni kada se drustvo okuplja u Pefkariju.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 05 Jul 2015, 01:13 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

U nastavku se nalazi prelep restoran pod lozom. Nismo ga posecivali pa vam ne mogu reci nista o kvalitetu usluge i hrane ali ima sladoleda i giros pite koje smo konzumirali. Onako moze da prodje. :handgestures-thumbup:

put od kapije ka restoranu :

Slika

i konacno sam restoran lep i u skladu sa kamperskom filozofijom. Prikladan mestu gde se nalazi pod hladom loze. :roll:

Slika

Slika

Slika

Slika

I jos malo segmenata samog kampa i zivota u njemu. :sator:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 91 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.