Bokins druze moj imam jednu malu molbicu za tebe.Malo sam zakasnio ali mozda i uspes nesto od ovoga da ispunis.

Vidi dok traje tvoje putesestvije po jonskoj obali i Ohridu da nam snimis neki kamp i isfotkas koliko je god moguce vise. Da nam preneses tvoje impresije u prolazu,pa po povratku da nam predstavis ovde na temi.

Eto nadam se da nije velika obaveza cisto ukoliko se nadjes pored nekog kampa u prolazu ti malo baci oko i izostri objektiv.

Znam da ukoliko bude prilike da ce to biti odradjeno vrhunski.

Inace sator je nabavljen u slovenackom Merkuru pretprosle godine negde u oktobru mesecu.

Oktobar pominjem zato sto je vazno znati da po zavrsetku sezone kamperska oprema koja se nije prodala za vreme leta ide na velike popuste. I tada ukoliko vam se nesto dopadne ili hocete da zamenite neke dotrajale stvari ili ste pak shvatili da bi vam nesto koristilo mozete pazariti jako povoljno u post sezoni.
Tako smo i mi dosli do ovog satora putem neta i igrom slucaja preko prijatelja koji je tada radio u Sloveniji pazarili ga. Tacnije on nam je sve to obavio i doneo nam ga do kuce.

Kostao je 230 e a inace cena u SLO mu je varirala od 380 do 430 e. I sami vidite koliko smo ustedeli na ovoj akciji. Nas izbor je bio Boston 500 ali kada je se ova varijanta pojavila dileme za tu cenu vise nije bilo.
Boki za njegovu montazu je potrebno 25 - 30 minuta. Sve preko toga je doterivanje,fino zatezanje i raspakivanje ostale opreme. Nije strasno veruj mi posebno kada je ekipa uigrana to ide lagano.