Provedite jedno sasvim drugačije leto u kampu Armenistis na prelepoj plaži, pored kristalno čistog mora, okruženi prirodom i sve to u kombinaciji sa modernim pogodnostima, odličnom hranom i uslugama visokog kvaliteta.
Kamp Armenistis je udaljen 135 km od Soluna i 115 km od Internacionalnog aerodroma u Solunu. Vurvuru je na 27 km od Armenistisa. Armenistis je idealno mesto za porodični odmor obogaćen sportskim i drugim aktivnostima. Plaža na Armenistisu održava standarde Plave zastave svake godine i dobitnik je te iste.
Armenistis Vam uvek nudi mesta za karavane i kamp prikolice u hladu i sa lakim i brzim električnim napajanjem.
Jedno takvo mesto sadrži:
1. Hlad
2. Toalete sa tuševima u neposrednoj blizini
3. Napajanje električnom energijom jačine 880 vati
4. Parking mesto
Usluge i pogodnosti:
Lokacija Armenistisa nikog ne ostavlja ravnodušnim, pogotovu što gleda na Egejsko more i vrh Atosa. Pored toga, okružen je pravim mediteranskim biljem. Kamp Armenistis pruža smeštaj i razne usluge i pogodnosti, sve u skladu sa prirodom, još od 1982. godine.
Dakle, jedno kompletno i kvalitetno kampovanje koje čine: restoran, kafeterija, supermarket, prodavnica suvenira, doktorska ordinacija, spasilačka ekipa, instruktori i mesta za razne sportove, radionice za decu, bioskop, toaleti i tuševi sa toplom vodom, besplatna parking mesta, perionica za veš, frižideri za iznajmljivanje, bankomat i Wi-fi.
Izvor: forum "kamper klub Srbija"
Ovo je originalan tekst iz mog dopisivanja sa izvesnom Jelenom koja je u Armenistis kampu radila u sezoni 2014. To je njen odgovor meni na pitanje o utiscku iz kampa. Posebno je zanimljivo jer se devojka nikada ranije nije sretala sa ovom vrstom boravka u prirodi i pre prihvatanja ovog posla bila je veoma skepticna. Nakon provedenog leta nije krila svoje odusevljenje. Ovom tekstu uz fotke naseg kampera
Dejevla se nema mnogo toga dodati.
Ja sam licno obisap ovaj kamp 2010 godine i bio sam fasciniran onim sto sam video. I ovaj kamp spada u sam vrh Grckih kampova A kategorije. Koliko sam ja uspeo da zapazim u jednom provedenom danu ima sve sto je neophodno za kvalitetno funkcionisanje jedne porodice.
Hladovine ima sasvim dovoljno,sanitarije i mokri cvorovi su veoma cisti i u odlicnom stanju. Postoji prodavnica solidno snabdevena i jos ponekih sadrzaja za decu i omladinu uglavnom.
Ipak ono sto Armenistis izdvaja je fenomenalna plaza kakvu cete tesko gde pronaci. Za ove moje reci najbolje svedocenje su upravo
Dekijeve fotke.Ako koza laze rog ne laze.
Naravno da ne bude sve bas idealno potrudio je se cenovnik usluga ovog kampa.Jos je visi nego u Talata kampu. Mozda bi mala zamerka mogla da bude,a vezana je za porodicno kampovanje, je veliko prisustvo omladine posebno u vecernjim satima znaju da "zuruju" do ranih jutarnjih casova. Ipak dobrim odabirom lokacije parcele ovaj problem lako moze biti resen.
Ovo je link kampa gde se mozete informisati o cenama i ostalim uslugama koje vam ovaj prelepi kamp pruza :
http://www.armenistis.com.gr/index.php?lang=en