Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Utorak, 22 Septembar 2026, 04:27

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6999, 7000, 7001, 7002, 7003, 7004, 7005 ... 7033  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Nedelja, 24 Maj 2026, 12:25 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Srecan rodjendan, Deki R-4! Sve najbolje! :ljubac: :romance-grouphug: :poklon: :zurka:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 24 Maj 2026, 19:08 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Srecan rodjendan Deki R 4

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 25 Maj 2026, 11:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
SREĆAN ROĐENDAN!!! :zurka:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 25 Maj 2026, 18:38 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
milenaidaki je napisao:
Koji su ti planovi za proleće/rano leto 2026. i 2027, pošto znam za ovu godinu? Hajde da kažemo da inače u jesan znamo gde ćeš.. :D
urbi je napisao:
Blago tebi Vlado! Ja, po prvi put, ne znam ni gde bih ni šta bih... :think:
Bitan faktor je i cena. Sve je užasno poskupelo.
Planiranje / maštanje o putovanjima je meni vrsta motivacije za običan dan. Ima i ta izreka da čovek pravi planove a Bog se smeje, ali je i to sastavni deo života. Osim faktora novca ja se borim i sa manjkom slobodnih dana, starim roditeljem koji zahteva dodatnu pažnju, primetnim smanjenjem poslova itd.
Plan je jednostavan :lol:
Za par nedelja idem u obilazak regiona Puglia u Italiji - Bari, Polignano a Mare, Monopoli, Matera, Arberobelo, Ostuni ... samostalno, sporo putovanje, ako posluži vreme da padne i poneko kupanje
Septembar ove i sledeće godine da zaokružim Kiklade, jedne godine Kea i Kitnos, druge Anafi i Astapalea, a koji će biti redosled zavisi za koji datum ulovim povoljnije avio karte, da li tog datuma ima trajekta, kakve mi budu cene smeštaja. Znači nije moj plan baš sa zakucanim datumima.
Decembar još neki božićni market, možda Krajova u Rumuniji.
Za februar bih neku egzotiku, mnogo mi se dopalo na Kubi, kao i Dacine slike iz Dominikane ali bih sada neku Aziju poput Šri Lanke ili Vijetnama, neki drugari mi preporučuju i Bali. Znači neka destinacija gde je toplo, da može da se par dana kupa i da ima da se obilaze priroda, hramovi. Februar jer mi je rođendan, praznik je sa dva neradna dana a meni je svaki dan koji uštedim važan. Navedene destinacije jer cenom odgovaraju. Ne bih samo Tajland, sviđala mi se tura sa Kambodžom i Vijetnamom ali su međusobno nešto kratko ratovali pa takvih tura više nema.
Pošto su okakve destinacije skuplje nego standardna putovanja, više slobodnih dana potrošim onda mogu te godine još samo na more (Kikladi 10-ti put i 20-to ostrvo) i neki vikend u okruženju.
U decembru 2028 imam jedan "okrugli" rođendan, pa se planira proslava na plažama Mauricijusa, Zanzibara ili Sejšela i red je da vidim i Afriku.
Zato će te godine more da bude ranije, npr u junu i mogao bih da promenim destinaciju i vidim neko drugo ostvo poput Sardinije, Sicilije, Majorke, ako ću već kasnije da se samo kupam i ispijam koktele onda u ovom terminu mogu i da malo obilazim.
Ako plan ostvarim 80% i odem makar na jednu egzotiku biću zadovoljan.
Šta kažete, nije loš plan :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 25 Maj 2026, 20:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
milenaidaki je napisao:
Koji su ti planovi za proleće/rano leto 2026. i 2027, pošto znam za ovu godinu? Hajde da kažemo da inače u jesan znamo gde ćeš.. :D
urbi je napisao:
Planiranje / maštanje o putovanjima je meni vrsta motivacije za običan dan. Ima i ta izreka da čovek pravi planove a Bog se smeje, ali je i to sastavni deo života. Osim faktora novca ja se borim i sa manjkom slobodnih dana, starim roditeljem koji zahteva dodatnu pažnju, primetnim smanjenjem poslova itd.
Plan je jednostavan [emoji38]
Za par nedelja idem u obilazak regiona Puglia u Italiji - Bari, Polignano a Mare, Monopoli, Matera, Arberobelo, Ostuni ... samostalno, sporo putovanje, ako posluži vreme da padne i poneko kupanje
Septembar ove i sledeće godine da zaokružim Kiklade, jedne godine Kea i Kitnos, druge Anafi i Astapalea, a koji će biti redosled zavisi za koji datum ulovim povoljnije avio karte, da li tog datuma ima trajekta, kakve mi budu cene smeštaja. Znači nije moj plan baš sa zakucanim datumima.
Za februar bih neku egzotiku, mnogo mi se dopalo na Kubi, kao i Dacine slike iz Dominikane ali bih sada neku Aziju poput Šri Lanke ili Vijetnama, neki drugari mi preporučuju i Bali. Znači neka destinacija gde je toplo, da može da se par dana kupa i da ima da se obilaze priroda, hramovi. Februar jer mi je rođendan, praznik je sa dva neradna dana a meni je svaki dan koji uštedim važan. Navedene destinacije jer cenom odgovaraju. Ne bih samo Tajland, sviđala mi se tura sa Kambodžom i Vijetnamom ali su međusobno nešto kratko ratovali pa takvih tura više nema.
Pošto su okakve destinacije skuplje nego standardna putovanja, više slobodnih dana potrošim onda mogu te godine još samo na more (Kikladi 10-ti put i 20-to ostrvo) i neki vikend u okruženju.
U decembru 2028 imam jedan "okrugli" rođendan, pa se planira proslava na plažama Mauricijusa, Zanzibara ili Sejšela i red je da vidim i Afriku.
Zato će te godine more da bude ranije, npr u junu i mogao bih da promenim destinaciju i vidim neko drugo ostvo poput Sardinije, Sicilije, Majorke, ako ću već kasnije da se samo kupam i ispijam koktele onda u ovom terminu mogu i da malo obilazim.
Šta kažete, nije loš plan [emoji38]
E Vlajko,sto bi rekli nepristojan jezikom,zinula sam čitajući, idu mi bale,i zelim ti da ti se sve ostvari

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 25 Maj 2026, 20:50 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Jos samo jedan predlog,ubaci ono ostrvo Shinoussa ,to mi je današnji san koji mi se neće ostvariti

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 11:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Tedi je napisao:
VlaMar je napisao:
milenaidaki je napisao:
urbi je napisao:
Plan je jednostavan [emoji38]
Šta kažete, nije loš plan [emoji38]
E Vlajko,sto bi rekli nepristojan jezikom,zinula sam čitajući, idu mi bale,i zelim ti da ti se sve ostvari

Bali?
Balim... :haha:
Želim ti da ti se sve ostvari kako si uplanirao :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 12:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ja sam za ovo leto tj.septembar kao napravila skicu plana za Korziku, ali nisam još rezervisala ništa, posmatram 'razvoj svetske situacije'...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 12:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi :ljubac: čestitam na srećnom dobitku, ne sumnjam da ćeš znati da iskoristiš :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 12:35 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Moja egzotika se svodi na price i slike prijatelja...dok sam se borila sa alergijom, stizale su mi slike i filmovi sa Kostarike i iz Galicije..ovog vikenda smo bili na jednoj proslavi dugo cekane penzije..zurka ke bila do dz...u skladu sa godinama gostiju.... :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 12:38 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Imam "drame" svaki dan...a bice ih, kontam, sve vise..jutros mi pade toplomer sa zivom..nisam videla da je razbijen...brze-bolje sam ga odnela u lokalnu apoteku, luftirala kucu 2 i po sata, ruke oprala 100x...citala savete sa neta...cistim po kuci i nadam se da je to- to! Da nema vise sta "da bude"!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 12:40 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

I- da! Sin mi pokazao kako da koristim ChatGPT...odlepila sam! :haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 13:30 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Imaš Assistent na telefonu, možeš i s njim na srpskom da pričaš :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 26 Maj 2026, 23:19 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Vlado, planovi su ti fantastični. Mene jedino ne privlači taj Vijetnam i južna Azija ali to sam ja.

Pef, meni je mama pričala kako se ona kao mala igrala sa živom pošto joj je stric bio zubar a oni su to valjda koristili nemam pojma kako. Uglavnom, ništa joj nije bilo evo živa i zdrava (za svoje godine) već 84 leta.
Planova nemam, možda ponovimo Pargu (mada se meni ide na neko novo mesto). Cene nisam (ni ne smem) ni gledao. Trebalo bi uskoro da rešavamo sad će jul.

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Sreda, 27 Maj 2026, 15:42 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
urbi je napisao:
Milena, hoće li kod vas opet neko septembarsko vozikanje po Evropi? :D

:mrgreen: Ipak me dobro poznaješ... Pričali smo mm i ja o Grčkoj, Turskoj (samo Istanbul) i onda kum jednom spomenu Siciliju, a ja želim opet da vidim Rim... Tako da, ne znam, ne volim ništa da planiram unapred, ali su misli sa Grčke skrenute OPET na Italiju, pa videćemo. :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6999, 7000, 7001, 7002, 7003, 7004, 7005 ... 7033  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.