Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 17:35

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 16 Januar 2026, 14:48 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
Oko 14 h smo krenuli kuci, ka granici...usput smo svratili na Rosza cardu, na tromedji Austrije, Slovacke i Madjarske, gde smo vise puta pravili pauze tokom ranijih putovanja...volimo tu cardu i klopu na njoj.....stigli smo kuci oko 22 h...na granici su opet bili redovi...probali su da nas "slikaju" oni sto prolaze pored auta, da ubrzaju proceduru...jedna golema teta je slikala Zokija...pa dosla na moju stranu...5 puta mi uperivala u oci onaj aparat- nije mogla da dobije ono sto je trazila...onda je zvala kolegu...on je jos dvaput probao...oslepese me...kad smo prisli salteru, ja sam opet morala napolje na snimanje...niti mi sliku napravise, niti su uspeli da mi ocitaju otiske...brisali aparat, brisali moje prste...mastili mi prste..i na kraju nas pustise... :roll: :pray:

Kako bilo, ja sam izdejstvovala odlazak na markete...videli smo i vise od planiranog, po zimi... :op: :op-op: :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 20 April 2026, 11:53 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:
morala da ugrejem grejalicom 20-ak minuta pre...kazem- super je to sto nemam problem, otkad nosim grejalicu! :whistle:

Slika

Baš mi se sviđa smeštaj, ima puno slika i dvorište je lepo.

Oni nisu normalni sa tim smrzavanjem. :snooty: Ako se sećaš, prenela sam utiske srpskog gastarbajtera koji živi u Londonu i oni se isto smrzavaju po svojim kućama, čak je tamo luksuz ako imaš stan sa prozorima sa duplim staklima. :doh:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 20 April 2026, 12:26 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:
Slika

Jelka i princeza! :D Dopada mi se jelka.
Božićne markete volim samo kratko, tj. malo budem i zbrišem na toplo. :D

Da li je bilo na tim bečkim marketima šta konkretno da se jede, sem pereca i industrijskih slatkiša?! :D

Kad nećeš da me slušaš (sećaš se da sam ti preporučila da se ne patiš do Beča po hladnoći), jer ne mogu da ti opišem koliko je bilo razne hrane u Temišvaru na marketu, sve što možeš i ne možeš da pomisliš, plus svirali neši bendovi! :op: Ja sam bila oduševljena ponudom hrane, silna mesišta nisam ni slikala...

Slika

Slika

U svakom slučaju, hvala ti na putopisu! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 48 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.