VlaMar je napisao:
Dobro jutro
Jedva čekam da Urbi osim slika postavi i utiske sa Rodosa, baš me zanima kako joj se dopao.
Ivanova iskustva iz Parge su mi očekivana.
Sezona je godišnjih odmora pa i u kancelariji komentarišemo kako imamo različite kritrijume prilikom izbora destinacije ili šta su nam detalji zbog kojih nam odmor bude odličan ili nam presedne.
Vlado, osećanja su mi pomešana
Ono što mi se dopalo na Rodosu je to što stalno duva vetar, što je voda čista i topla a najviše od svega mi se dopao taj istorijski momenat - Stari grad. Mesta za šetnju ima puno što je nama posebno odgovaralo jer mi svako veče (i kod kuće) šetamo. Odgovaralo mi je i to što je let direktan i relativno kratko traje (malo više od sat i po) a i od aerodroma je sam grad blizu. Plaže, te dve gradske su ok. Nisu baš po mom ukusu ali dobro.
Od ostalih plaža obišli smo Lindos, zaliv svetog Pavla, Kaliteu, Ladiko, Plaka beach i naravno Entony Quinn plažu. Svaka od njih je zanimljiva na svoj način. Bili smo i u dolini leptirova i tamo je jako lepo.
Ono što mi se nije dopalo je gužva na plažama i nedostatak prirodnog hlada.
Nismo mnogo obilazili ostrvo, nažalost. Trebalo nam je tri dana da se resetujemo jer su dve nedelje koje su prethodile odmoru bile krcate što poslovnim što privatnim obavezama. Nakon toga su nam došli prijatelji koji nisu baš za lutanja kao mi. Ali u svakom slučaju moram da kažem da mi je prijalo i da se nisam pokajala što smo otišli na Rodos.
Pokušaću nešto da napišem i na temi, malo da je osvežim.

Ne znam kako sam duplirala prethodne postove pa bi ih trebalo obrisati.