Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 23 Septembar 2026, 01:45

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6908, 6909, 6910, 6911, 6912, 6913, 6914 ... 7033  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 15 Jul 2025, 14:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
jack je napisao:
milenaidaki je napisao:
Hvala bogu da su sredili kolko-tolko da može da se popne gore!

Sve to sređuje ova neka privatna inisijativa: kupili to imanjce sa sve magarićima, drže kafić/kafanče i voze skelu.
Prijavili se da budu jedan od onih volonterskih centara u koji dolaze mladi iz celog sveta da "pomažu lokalni razvoj zaostalih sredina", tako da skelu voze 2 momka iz kolumbije :D
Doneli i svoju original kafu, pa ti je šoljica kolumbijske 250 dinži a obična domaća 200...

Nismo pitali doneše li još nešto kolumbijsko :lol:

:op: Ekstra! To i onako naša omladina neće da radi. Prilazli su na tv-u jednog tamnog skeledžiju, da li je to taj jedan od Kolumbijaca, ne znam, ne sećam se, ali dečko ovde nešto studira, ima devojku Srpkinju i honorarno radi. :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Jul 2025, 14:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Dexto brz oporavak ti želim pa onda u nove morske pobede.

Pozdrav iz Parge. Stigli juče. Išli smo sve duper kroz SRB. Na MK granici 40 min. Kroz MK standardno. Oni još nisu sredili taj put tako da je bilo poskakuvanja. MK-GR granica ukupno 2.5 sata. Baš puno. Kroz GR isto do Soluna loš put. Ovamo Egnatia odos je ok. MK o GR smorili sa naplatnim rampama. Mislim da smo u GR imali 5 ili 6 a u MK 5. Svigde staneš, negde i čekaš, gubiš vreme. U MK su veći redovi i duže čekali u liniji za elektronsko plaćanje. Apsurd.
Kad smo došli, jeli i ja oko 18.00 zaspim i spavao do jutros do 10.00 h. Premorio se, nisam spavao nego vozio celu noć. Tako da večeras idemo u šetnju da vidimo kakav je grad. Plaža je lepa, lep pesak, ulaz u vodu, more lepo. Obećava.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Jul 2025, 14:46 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:op-op: :ljubac: Uzeli ste, koliko se sećam apartman u mirnom delu Parge, blizu plaže, tako da mora da bude dobro. Što se grada tiče, piši nam kako ti se dopao. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 15 Jul 2025, 20:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Видиш Декстоњо да те ипак овде волУ, колко толко. Чак две стране су исписане од како си објавио да си матор :smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 10:33 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
VolEmo mi sve sinove razmetne :mrgreen:
ovdI su kafanska vrata uvek otvorena i društvance uvek raspoloženo

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 10:37 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
jack je napisao:
milenaidaki je napisao:
Hvala bogu da su sredili kolko-tolko da može da se popne gore!

Sve to sređuje ova neka privatna inisijativa: kupili to imanjce sa sve magarićima, drže kafić/kafanče i voze skelu.
Prijavili se da budu jedan od onih volonterskih centara u koji dolaze mladi iz celog sveta da "pomažu lokalni razvoj zaostalih sredina", tako da skelu voze 2 momka iz kolumbije :D
Doneli i svoju original kafu, pa ti je šoljica kolumbijske 250 dinži a obična domaća 200...

Nismo pitali doneše li još nešto kolumbijsko :lol:

:op: Ekstra! To i onako naša omladina neće da radi. Prilazli su na tv-u jednog tamnog skeledžiju, da li je to taj jedan od Kolumbijaca, ne znam, ne sećam se, ali dečko ovde nešto studira, ima devojku Srpkinju i honorarno radi. :clap:

I taj jedan zna srpski :lol:
A ona druga deca ne znaju, al nema veze.

I nije da "naša omladina neće da radi"; celu stvar je pokrenula ekipica lokalne omladine, samo zarda nije tolika da od nje može da se živi i zato su ušli u tu volontersku priču.
A naša omladina ide da pomaže sirotinjama po Africi i Latinskoj Americi...
Tuđa egzotika slađa, em se uči jezik i tako... dobrotvorni rad, da ne kažem omladinska radna akcija

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 12:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
I taj jedan zna srpski :lol:
A ona druga deca ne znaju, al nema veze.
I nije da "naša omladina neće da radi"; celu stvar je pokrenula ekipica lokalne omladine, samo zarda nije tolika da od nje može da se živi i zato su ušli u tu volontersku priču.
A naša omladina ide da pomaže sirotinjama po Africi i Latinskoj Americi...
Tuđa egzotika slađa, em se uči jezik i tako... dobrotvorni rad, da ne kažem omladinska radna akcija

Vidim ja ta raznoobojena strana omladina posvuda radi, počev od restorana, pekara, roštiljdžinice (kao asistenti, of kors), voze buseve, videh čistačice kosooke kada sam išla po mamu u bolnicu... i zasigurno znam da naša omladina baš izbegava da radi takve poslove, a generalno vole prvo da žive, a rade koliko moraju, što ja podržavam. Ne znam da kažem za ove što vole da uče i tako postignu nešto više, jer manje - više oni nekako baš duuugo uče, razne stvari su tu "krive".
Ne znam koliko se od naše omladine odluči da idu u Afriku isl u humanitarnu misiju, nekako mi to više liči na američku i zapadnoevropsku omladinu. :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 12:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Видиш Декстоњо да те ипак овде волУ, колко толко. Чак две стране су исписане од како си објавио да си матор :smesko-gore-dole:

Volimo ga! :romance-heartbeating:

Mada on na nas počesto zaboravi... :shifty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 22:34 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pozdrav sa Tasosa! :ljubac: :romance-grouphug:

Stigli prekjuce, malo bolesni i pod antibioticima...danas prvo osoljavanje- za mene...voda- hladna...ulaz u vodu- kriminalan...ali- resicemo!

Izvestaj o pozaru: nije bilo tako strasno, kako su nas izvestavali, a sve u cilju skretanja teme sa trenutnih desavanja...izgorelo je drvece na plazi Glikadi...i deo iznad magistrale, u tom pojasu...sada ne deluje strasno...verujem da je njima bilo tokom noci. Ali, nasi mediji su napumpali stvar...bolje da su pumpali nesto drugo!

Elem ovde je sve po starom...odnosno, isto u odnosu na prethodnu godinu...nasih gostiju je manje, Rumuna najvise.

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 22:35 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Dext, sta god da je- zelim ti brzo ozdravljenje! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 22:38 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

"Vrh" Palatakija je ovde...jos se nismo videli, ne zelim da prenosim virus. Verujem da cemo se sastati za koji dan...

Ivane, dobar provod, zakasnih da vidim da ste u Pargi. :ljubac:

Odavno nismo dolazili vikendom i na preseku smena...ovoliku guzvu nikada nismo videli, na prilasku luci...iz dva pravca se ukljucivalo na trajekt...i cekalo se, bez regulisanja saobracaja od strane policije...jedva se ukrcasmo nekako...guzva je bila tolika, da prvi put nisam imala zelju da fotkam galebove. :mrgreen: Mozda nije samo do guzve, bas mi nije bilo dobro.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 16 Jul 2025, 22:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Sto se tice cena...giros- 4,3 €, frape- 4, svezi sok od narandze- 6...jednom rucali kod Dine...jedna musaka, 1 grcka salata i 2 case vina- 33 €...u novosredjenom delu plaze, sa "modernim" mobilijarom, rezervacija lezaljki i suncobrana podrazumeva konzumaciju od po 10 € po osobi...tako je bilo i prosle godine.

Toplo je, ali ne kao prosle godine, kad su goreli zemlja i vazduh...prosle godine nismo mogli da spavamo bez klime...sada su noci prijatne i moze da se spava....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Jul 2025, 09:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:clap:
ako uzmognete, pasovala bi koja fotkica :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Jul 2025, 10:44 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Pozdrav sa Tasosa! :ljubac: :romance-grouphug:
...izgorelo je drvece na plazi Glikadi...i deo iznad magistrale, u tom pojasu...

Neee ! :( :cry: Ta plaža sa četinarima mi je uvek bila kao neko lepo utočište na Tasosu.

Znaš kako, kada krene požar, oni ne mogu tada da znaju kako će situacija da se odvija, moslim da su i Tasoslije i turisti bili uplašeni, lako je sada govoriti da to nije bilo strašno kada je ugašen.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 17 Jul 2025, 10:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Toplo je, ali ne kao prosle godine, kad su goreli zemlja i vazduh...prosle godine nismo mogli da spavamo bez klime...sada su noci prijatne i moze da se spava....

:clap: Uživajte! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6908, 6909, 6910, 6911, 6912, 6913, 6914 ... 7033  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.