Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 25 Septembar 2026, 17:22

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105499 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6805, 6806, 6807, 6808, 6809, 6810, 6811 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 02 Oktobar 2024, 12:24 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Meni se sviđa što je stanica nova i prostrana, ali što se tiče lokacije, to verovatno nije ok. Ja generalno o svim tim gradnjama i nemam svoje mišljenje, šta gde treba da bude, niti me interesuje da usvojim tuđe mišljenje. :doh: :lol:
Kada bih morala onako ozbiljno da ga izrazim, morala bih malo da proučim materiju... :think: Na pr. da li stara lokacija ima dovoljno prostora za veću stanicu, Italijani su mnoge svoje stare stanice (bar one železničke) ostavili da budu baš u centru, kako su ONI to uradili, kako je u Svetu, inače... Da je TO urađeno da neko napuni džepove, sa druge strane, to se podrazumeva, jer je uvek tako. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 02 Oktobar 2024, 22:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Miki, nije samo stvar da bude u centru. Ni aerodromi nisu u centru. Stvar je u tome da moda da se ima racionalan i dobar plan. Takođe, moraju da se poštuju pravila struke koja nisu neka glupa pravila nego su iskustveno najbolja i najpraktičnija rešenja. Ako su glavna autobuska i glavna železnička idaljene, mora da bude brza i jednostavna konekcija, na primer metro.
Ja sam bio na Prokopu, išao sam vozom za NS. Stanica je ok ali nekako mi deluje izolovano. Možda grešim, ne razumem se u linije gradskog saobraćaja. Ipak, zamišljam da neko iz Niša hoće u Budimpeštu vozom. Dođe autobusom u BG i onda izgubi nekoliko sati da dođe do železničke.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 09:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Teorijski govoreći, postoji železnička stanica Novi Beograd koja je isto tu negde relativno blizu (u pešačkom dometu), tako da bi moglo da se ide vozom do Prokopa.
E sad, kad to ne bi bilo čekanje na taj novosadski, nego kad bi bile uvedene neke kratke varijante koje spajaju nbg i prokop a idu na 10-15 min - gde bi nam bio kraj... jer voz jeste najkraće i najbrže rešenje između njih

Ne znam da li će to da se desi, ali nije mi ovo baš najsrećnije smišljeno kako sad izgleda.
Bas stanica za jug će biti kod Prokopa. Nekad. Vrv 2027...

A ovo ovako nezavršeno, bez nadstrešnica, bez klonje, bez kanti za otpatke, bez dovoljno klupa, (koliko videh)...
Al bitno da ima kockarnica, pa oni koji putuju mogu da sednu i da ostave još koju kintu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 11:36 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Nikako da stignem da vam zakačim još koju sličicu. Kad ne radiš 5 dana kao da nisi radio mesec. Tako da, čim rasčistim malo gužvu na poslu eto mene.

Neću vam još reći gde sam bila :)

Ivane, nisam ni pisala da negde putujem jer je do sada u većini slučajeva bilo da se planovi promene i dai ne odemo. Ovako je bolje. Pišem po povratku ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 15:46 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
jack je napisao:
Teorijski govoreći, postoji železnička stanica Novi Beograd koja je isto tu negde relativno blizu (u pešačkom dometu), tako da bi moglo da se ide vozom do Prokopa.
E sad, kad to ne bi bilo čekanje na taj novosadski, nego kad bi bile uvedene neke kratke varijante koje spajaju nbg i prokop a idu na 10-15 min - gde bi nam bio kraj... jer voz jeste najkraće i najbrže rešenje između njih

Ne znam da li će to da se desi, ali nije mi ovo baš najsrećnije smišljeno kako sad izgleda.

A ovo ovako nezavršeno, bez nadstrešnica, bez klonje, bez kanti za otpatke, bez dovoljno klupa, (koliko videh)...
Al bitno da ima kockarnica, pa oni koji putuju mogu da sednu i da ostave još koju kintu
EvoSlika

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 15:51 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Imamo razlicite razloge, ali, koliko vidim, vecinski smo protiv ovih novotarija...
Otkad je ukinuta Zeleznicka stanica, uvek kada prodjem pored "bivse nje", osecam fizicku bol...osim sto mi je bila "u kraju", cesto sam je koristila...vozom smo, najcesce, putovali na more...kod rodbine da jugu i istoku...i niko nikad nije lutao- znalo se "gde je" svi su lako dolazili do nje...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 15:54 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Kad smo kod promena, ispod Brankovog mosta smo isli na plazu...a najnovije skandalozno resenje za buvljak me dotuklo...znam da ima skoro godinu dana da radi na drugoj lokaciji, ali prvi put smo bili pre par nedelja...to vise nije to!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 16:01 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

I, nisam ja protiv "novogradnje", novotarija, modernizovanja..samo, pametan svet cuva svoje "starine", ma iz kog da su doba politicke vladavine, pokazuje to strancima i ubira neki novac od toga...samo se mi pravimo pametni....
Nove stilove, oblakodere itd. gradi i "siri grad" tamo gde je prazan prostor..a ne- rusis lepo staro, da bi napravio Frankestajna od gradskog jezgra!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 18:52 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Da li ste culi za Toma Keridza? Kuva fenomenalno, deli recepte sa narodom..i moram da isprobam njegove kulinarske specijalitete! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 23:18 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Nikad čuo za njega

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 03 Oktobar 2024, 23:56 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Ni ja- do danas!
Zainteresovala su me neka njegova jela...pa sam, brze-bolje, napravila slatkis po receptu nase Jack! :op-op: Za to sam imala materijal.... :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 04 Oktobar 2024, 00:06 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Otkrila sam neke nove emisije, koje me smiruju i oraspolozuju..a i korisne su...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 04 Oktobar 2024, 11:01 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
pefkari je napisao:
Ni ja- do danas!
Zainteresovala su me neka njegova jela...pa sam, brze-bolje, napravila slatkis po receptu nase Jack! :op-op: Za to sam imala materijal.... :ljubac:

:lol:
Možda treba i ja da počnem da snimam "Kuhinjske čarolije"...? :think:

PS: Uostalom, mišljenja sam da nam je u vladi RP hitno potrebno formiranje Ministarstva za slane i slatke pite, torte i sitne kolače
:haha:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 04 Oktobar 2024, 11:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Miki, nije samo stvar da bude u centru. Ni aerodromi nisu u centru. Stvar je u tome da moda da se ima racionalan i dobar plan. Takođe, moraju da se poštuju pravila struke koja nisu neka glupa pravila nego su iskustveno najbolja i najpraktičnija rešenja. Ako su glavna autobuska i glavna železnička idaljene, mora da bude brza i jednostavna konekcija, na primer metro.
Ja sam bio na Prokopu, išao sam vozom za NS. Stanica je ok ali nekako mi deluje izolovano. Možda grešim, ne razumem se u linije gradskog saobraćaja. Ipak, zamišljam da neko iz Niša hoće u Budimpeštu vozom. Dođe autobusom u BG i onda izgubi nekoliko sati da dođe do železničke.

:doh: E da, treba spojiti žel i autobusku stanicu svakako! Eto, nisam mislila o tome, ali bi svakako imala želju da nekog zadavima kada bih mogla da se mlatim toliko od žel. stan. do autobuske.

jack je napisao:

:o :? :snooty: Katastrofa!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 04 Oktobar 2024, 11:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

urbi je napisao:
Nikako da stignem da vam zakačim još koju sličicu. Kad ne radiš 5 dana kao da nisi radio mesec. Tako da, čim rasčistim malo gužvu na poslu eto mene.

Neću vam još reći gde sam bila :)

Ivane, nisam ni pisala da negde putujem jer je do sada u većini slučajeva bilo da se planovi promene i dai ne odemo. Ovako je bolje. Pišem po povratku ;)

Apsolutli! Ja znam gde si bila, bar jedno mesto... :shhh:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105499 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6805, 6806, 6807, 6808, 6809, 6810, 6811 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.