Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 27 Septembar 2026, 01:56

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6758, 6759, 6760, 6761, 6762, 6763, 6764 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 20:28 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
IvanBP je napisao:
Auu ala sam odužio, praštajte...
Nisi razmotrio Egipat i Tunis?

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 22:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
IvanBP je napisao:
Urbi, šta da ti kažem, zeznuo sam se. Ali evo ivako je to bilo. Prvo je mlađa ćera rekla da hoće neku novu državu. Ajde da joj ispunim želju kad već voli da vidi svašta. Pogledam Siciliju. Cene da se onesvestiš. Gledam plaže po tim mestima, ništa posebno. Inače mi smo ti postali mnogo komplikovani kad tražimo mesto za odmor i imamo hiljadu nekih uslova. Moja žena neće da luta, da se vozi kolima od plaže do plaže, hoće da se odmara i kupa tu kod smeštaja. Sa druge strane ja neću kamenite, šljunkovite i betonske plaže. Tim uslovima smo jako suzili izbor. Da se vratim na naše biranje. Znači Sicilija preskupa jedino na lotou da dobijem a nisam još uvek. Gledam sever Italije kod San Rema, tamo plaže crne, valjda pesak od vulkanske stene, ne znam. Gledam Nicu, Kan, i tamo plaže onako, smeštaj preko bookinga oko 2000 evra. Dodaš hranu, put, putarine, da negde prespavaš tamo i nazad, izaći će bar 4-5000. Španija je prihvatljiva samo preko agencije Wayout a zakleo sam se da preko njih nikad više. Onda gledao Krf. Za nas smeštaj 1500, put, trajekt, noćenje, hrana, ne tnam koliko ali sigurno isto bar 4000. Žena našla smeštaj u Vrsaru ali se ja bunio zbog loših istarskih plaža. Posle mi poznanik rekao da u Vrsru ima peščana plaža. To mi je sad favorit za dogodine. I na kraju ajde da vidim Tursku. Nađemo preko 1A agencije smeštaj na plaži, all in, ležaljke, bar na plaži, ****, avion, transver, sve za 3070 za nas 4. To mi nekako bilo najpovoljnije a i već nekoliko godina planiramo da vidimo kako je u TR. Eto, videli smo. Žao mi što ne možemo da obiđemo centar Alanje ali nesnosno je toplo i vlažno. Danas je duvalo pa smo mislili ići ali je stao vetar i nepodnošljivo je.

Neka si odužio, ovo je putnička kafana, mi volEmo teme o putovanjima
žao mi što vam očekivanja nisu ispunjena, nadam se da je bar hrana bolja nego onaj prvi dan :romance-grouphug:

Siciliju gledala i ja... puj-puj, eno Etna i Stromboli proradiše, ne bi mi baš bilo svejedno...

Španija definitivno ima plaže kakve tražiš, ne moraš da se oslanjaš na agencije uopšte, jer oni bukvalno cenu nabilduju duplo u odnosu na ono što možeš sam da izorganizuješ... Vama je recimo i Budimpešta bliže nego nama, odande ima baš puno jeftinih letova, a parking na aerodromu sam ja gledala za nas bi za 2 nedelje bio 80e, dok je povratna kombijem 90 za 1 osobu...
(Na kraju mi je kombinacija ipak takva da idemo iz BUD, a vraćamo se na BEG)

Al ako ti lakše da ideš preko agencija, onda treba da rezervišeš u vreme sajma turizma da bi imao najveći izbor i nekakav popust...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 22:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
I, naravno, Peloponez :D, eno Pekijev apartman sa avlijom koja izlazi na plažu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 23:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
IvanBP je napisao:

Пелопонеза ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 23:40 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
jack je napisao:
I, naravno, Peloponez :D, eno Pekijev apartman sa avlijom koja izlazi na plažu...

Ваистину авлија :)

Ја резервисо и за догодине, јун му пун већ, па сам јул ;)

а има и слика Корто Млатезе ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 20 Jul 2024, 23:42 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Tedi, Egipat i Tunis u julu su pakao. Pretoplo. A i nismo baš ljubitelji tih arapa. Znaš kako je rekla jedna poznanica : "Pa tamo ne baš bezbedno, ispred hotela su stražari sa puškama". Baš bih se osećao bezbedno.
Da Jack, Etna proradila bilo bi veselo.
Tako je kako je, za dogodine, videćemo.
PS. Hrana je konstantno loša. Odemo na večeru u obližni restoran da se malo osećamo jao ljudi i najedemo.
PPS. Danas sam video kako peru čaše. Konobar samo propere kroz vodu. Od sad sve iz papirnih čaša na automatu. Fuj.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 01:38 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Tedi, Egipat i Tunis u julu su pakao. Pretoplo. A i nismo baš ljubitelji tih arapa. Znaš kako je rekla jedna poznanica : "Pa tamo ne baš bezbedno, ispred hotela su stražari sa puškama". Baš bih se osećao bezbedno.
Da Jack, Etna proradila bilo bi veselo.
Tako je kako je, za dogodine, videćemo.
PS. Hrana je konstantno loša. Odemo na večeru u obližni restoran da se malo osećamo jao ljudi i najedemo.
PPS. Danas sam video kako peru čaše. Konobar samo propere kroz vodu. Od sad sve iz papirnih čaša na automatu. Fuj.
Ivane meni je dobro ispalo jer si mi potvrdio moj neki iracionalni animozitet prema Turskoj.Znam mnoge koji tamo idu i kunu se u Turske hotele,ali oduvek me nesto odbija,pre svega činjenica da na reklamama uvek vidim samo bazene,nikad plažu i more,te sam sumnjala da tu ima neki zez! Za hranu mi bas čudno,svi su govorili da je u turskim hotelima hrana vrh

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 12:59 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Vido ima ovde ljudi koji su već letovali ovde ali u drugim hotelima. Šokirani su hranom kao i mi, kažu da u drugim hotelima ima baš dobra hrana. Ipak i da je to sve ok, ovde se ne bih vraćao jer me klima, vlaga pre svega drži zaključanog u sobi pošto je napolju nepodnošljivo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 14:29 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Vido ima ovde ljudi koji su već letovali ovde ali u drugim hotelima. Šokirani su hranom kao i mi, kažu da u drugim hotelima ima baš dobra hrana. Ipak i da je to sve ok, ovde se ne bih vraćao jer me klima, vlaga pre svega drži zaključanog u sobi pošto je napolju nepodnošljivo.
Možda nije uvek,tako je sad i u Beogradu,i Pefki bilo isto na Tadosu

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 14:32 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Inače mi ispratismo dete u petak predveče za Britaniju,autobusom,a stići će,boze zdravlja tek sutra uveče u London. fotke imamo za sada samo iz Frankfurta,al mnogo očekujemo od njenog sutrašnjeg putovanja trajektom. Mislim ja ne poznajem nikoga kog da je išao u Englesku trajektom!Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 21:05 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Znam samo da je Del Boy išao brodićem iz Engleske za Francusku a stric Albert bio kapetan na lađu pa zalutao.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 22:27 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
Znam samo da je Del Boy išao brodićem iz Engleske za Francusku a stric Albert bio kapetan na lađu pa zalutao.
Aaaa jeste,kud si se toga setio

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 23:06 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
E to je putovanje! Trajektom za London! Jedva čekam sličice :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 23:15 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:

Ma šta odužio, sve si lepo rekao! I moji su tražili da idu u Tursku ali kad sam čula kolika je vlaga tamo rekla sam da nema šanse.
A što se hrane tiče izgleda da je u poslednje vreme sve češće tako. Čula sam sa više strana loše komentare.
Alanja je inače lepa. Gledala sam slike kad je drugarica bila poslovno u aprilu. Ali je tada vreme drugačije.
Što se Sicilije tiče, jedino u sopstvenom aranžmanu. Agencije deru sa cenama a vode u najgora moguća mesta (tipa Sutomora).
Za Kipar sam čula da je lepo, imaću info iz prve ruke kad se vratim pa ću podeliti sa vama.
Inače, kod mene je presudan prirodni hlad. Ne volim i teško podnosim vrućinu. Zato pristajem i na kamenite plaže samo da ima drveća :)
To je razlog što sam Španiju eliminisala.
Perin Peloponez jeste lep ali tri dana jahanja do tamo. A odmor je kratak. Kad budem mogla da radim online možda i bude.
I ja odužih :lol: ali nema šta da mi praštate nego odužite i vi ;)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 21 Jul 2024, 23:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Najviše volim veče na plaži

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6758, 6759, 6760, 6761, 6762, 6763, 6764 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.