Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Nedelja, 27 Septembar 2026, 17:03

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6737, 6738, 6739, 6740, 6741, 6742, 6743 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 26 Jun 2024, 22:25 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
E Tedi, pa nije to baš malo. Moraš imati zdravlje, pa godišnji, pa pare i na kraju dobro društvo plus ogromno plavo toplo more i sunce. Talasi kao bonus. Ne da nije malo nego je to komplet sreća koju nema svako. Uvek nešto fali. Zato uživaj i za nas koji još radimo i čekamo naših pet minuta.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 08:48 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
IvanBP je napisao:
E Tedi, pa nije to baš malo. Moraš imati zdravlje, pa godišnji, pa pare i na kraju dobro društvo plus ogromno plavo toplo more i sunce. Talasi kao bonus. Ne da nije malo nego je to komplet sreća koju nema svako. Uvek nešto fali. Zato uživaj i za nas koji još radimo i čekamo naših pet minuta.
To sam i mislila,kako bi trebalo da je ljudsko pravo da ima bar to malo radosti,al kod nas moraš prethodno da se ubiješ radeći da bi porodicu odveo na more.
Uskoro smena,ja na posao a vi polako na kupanje. More sam vam zagrejala na 26,5 pa vi vidite

Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
IvanBP je napisao:
Meni je najlepše bilo na Tasosu ali onda su nagrnuli Bugari i Rumuni. Previše ljudi i auta za tako malo ostrvo.
:( Slažem se, ali Pef kao da nosi ružičaste naočare na Tasosu, pa to ne vidi. Ljubav je slepa. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Najlepše je tamo gde se nađu svi bitni elementi koji ti najviše odgovaraju u tom momentu.

Na Ostrvu jes lepa priroda, al još '15. su počele neke promene koje mi se nisu svidele, i jednostavno se (za mene) energija celog prostora promenila na gore...
Probali još jednu šansu '16. i... toliko od nas.
Vla je u pravu za ostrvlje - što dalje, to bolje

Baš tako, kada smo bili zadnji put '15. bila je drastično veća gužva i haos u odnosu na pre, sreća pa smo bili smešteni u Skali Sotiros gde je tada još uvek bilo mirno. Takođe smo uspeli da nađemo taj mir na nekim manje poznatim plažama, ali ostale su bile načičkane ležaljkama i uvek su skoro sve bile zauzete, a o previše automobila da ne pričam!

Vrh
Odgovori sa citatom  
 Tema posta: Re: Kafić
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:10 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
Ne mogu da vam opišem koliko je divno kupanje danas,talasi a more 26 stepeni. Toliko narod uživa,i deca i odrasli skaču po talasima,svima veliki osmesi na licima,svi ko deca....uključujući i mene naravno ,misl da sam jedno šest sati provela u vodi.
:clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:11 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:

E neka si joj rekao! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
To sam i mislila,kako bi trebalo da je ljudsko pravo da ima bar to malo radosti,al kod nas moraš prethodno da se ubiješ radeći da bi porodicu odveo na more.
Uskoro smena,ja na posao a vi polako na kupanje. More sam vam zagrejala na 26,5 pa vi vidite
Slika

:lol: Ja koliko se razumem u Svet, većina ljudi mora puno da radi za malo zadovoljstva.

Hvala ti na ugrejanom moru! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 09:56 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
milenaidaki je napisao:
IvanBP je napisao:

Ha,ha,imam vezu i iskušenje da mi grčki doktor napiše dve nedelje bolovanja pa da produžim!

Sent from my 22081212UG using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 13:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Ne oklevaj.
Samo za ono što si preživela '20 treba ti dodatni oporavak, i to ne samo 2 nedelje...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 13:05 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
I još kad se vratiš, ako ste osigurani preko firme (a mislim da je to sad obavezno), da podneseš te papire da ti se plati za dane sprečenosti za rad
:mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 15:12 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
'Bar dan! :ljubac:
Radim, radim, radim..pa reko'- cek' da vidim sta ima na forumcetu...kad onoooo.... :mrgreen:

Miki, morala bih da budem slepa i mnoogooo glupaaa, da ne vidim te promene o kojima pricas...ko je pazljivo citao i nije preskakao stranice lektire, jos 2013. sam licno pisala o tome..."od nirvane..preko kafane..do seljane", negde..nekad..u odredjena doba leta i dana...bez obzira na to, ja ga jos uvek volim..onako duboko i strasno...pa mu oprastam nedostatke i promene na gore...uostalom, ceo svet i svi segmenti nasih zivota isto ili slicno trpe...dakle, da napustamo sve i svakog zbog poneke lose osobine, svet bi bio pun samih ljudi..a nije...bar ne jos...

:op: :op-op: :ljubac:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 27 Jun 2024, 15:16 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Ono nas je spojilo...neke i rastavilo...a ja ga i dalje vidim kao svoju oazu mira...

Jedva cekam da mu hrlim, da ga opet grlim, grlim! :op: :op-op:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Jun 2024, 10:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Tedi je napisao:
milenaidaki je napisao:
IvanBP je napisao:

Ha,ha,imam vezu i iskušenje da mi grčki doktor napiše dve nedelje bolovanja pa da produžim!

:lol: :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Jun 2024, 10:51 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
'Bar dan! :ljubac:
Radim, radim, radim..pa reko'- cek' da vidim sta ima na forumcetu...kad onoooo.... :mrgreen:

Miki, morala bih da budem slepa i mnoogooo glupaaa, da ne vidim te promene o kojima pricas...ko je pazljivo citao i nije preskakao stranice lektire, jos 2013. sam licno pisala o tome..."od nirvane..preko kafane..do seljane", negde..nekad..u odredjena doba leta i dana...bez obzira na to, ja ga jos uvek volim..onako duboko i strasno...pa mu oprastam nedostatke i promene na gore...uostalom, ceo svet i svi segmenti nasih zivota isto ili slicno trpe...dakle, da napustamo sve i svakog zbog poneke lose osobine, svet bi bio pun samih ljudi..a nije...bar ne jos...

Ja drugačije nisam tebi ni rekla, nego si se ti nešto žacnula sama od sebe. Rekla sam da imaš ružičaste naočari za Pefkari (voliš ga) i Tasos i to je ono što ti meni ovde objašnjavaš! :ljubac: Ja nisam rekla da ga treba skroz "napusititi" niti ja to radim a ženeral... Pa dobro, mislim recimo da nemam više želju da se vraćam u Barselonu, nije mi legla. :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 28 Jun 2024, 11:49 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
Tedi je napisao:
[e]Ha,ha,imam vezu i iskušenje da mi grčki doktor napiše dve nedelje bolovanja pa da produžim!

Neka ti piše bolovanje, lepa vest je da su Pelion putevi popravljeni...Milina

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6737, 6738, 6739, 6740, 6741, 6742, 6743 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Bing [Bot] i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.