Кад сам већ ускочио у Календар и расписао се

, ево плана за Мани, Мани, Мани 5:
29.06. Полазак раном зором, па поглед на камере на границама. Ако нема много Турака на Градини, тамо, а ако има, онда Прохор. Прешево очекујем да буде у фулу. Пре две године сам провалио много бољи пут, за оног ко иде на Дојран, преко Штипа и Струмице. Од Скопља се фата лево, нови аутопут до Штипа, а онда мотопут до Стриумице. После остаје да се прескочи брдо до Дојрана, неких 40 км. Онда вози. вози, вози Грчком до места Аркица, неких 50 км испод Камене Вурле, што даје тотал од скоро 800 км за тај дан.
30.06. Пристизање у Мавровуни, вероватно последњи пут. Јесте прелепо и прави одмор, али можда је време да се крене даље... Имамо неких 350, 400 км. Можда не пресечемо код Тебе, него спичимо кроз Атину и опалимо једну панорамску вожњу.
Док смо тамо, како нам дуне, Ареополи, Лимени, Гитио, већ смо домаћи. Можда се бацимо до Воидокилије на западу, али има да се вози бар 5 сати, натам, навам...
11.07. Кратак пут до Нафплиа, али локалом од Триполија, преко брда и уз залив. Тамо смо две ноћи. Хоћемо и дете детаљније прошетати Арголидом, колико се може за дан...
13.07. Ноћење у неком месту на чуци изнад кањона Темби. Нађох смештај за 40ак еура
14.07. Паљба кући преко Булгаристана
Резервисао сам и Переу на докупавање крајем августа, од 17.08 до 25.08. Ту већ бију са северногрчким ценама. Скупље ми је то, него кућа на плажи у Мавровунију

.