Tedi je napisao:
Tedi je napisao:
milenaidaki je napisao:
[emoji38] Pa srećo Tedi i tebi, novo kupatilo i kuhinja, pa MAŠALA!

E hvala.Nikada pre to nisam radila,sestro slatka ne da je komplikovano,ubi...Toliko detalja te zezne,pa ako će neko skoro u tu akciju,sad sam profi za savete . A košta.........Pa recimo 80%više nego što je planirano i podignut kredit....Recimo ,jedno 3 solidna letovanja.....Tako od Grčke mi ostade samo ono "Dužna ko Grčka". Al samo da je zdravlja.....
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Da još dodam,majstor danas doveo decu,mašala da su mu živa i zdrava,ima ih petoro ukupno.....Pitam decu kako će provesti raspust,kažu idemo na Peloponez. Eh ...
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Ех, Пелопонез

.
Ал бар имаш модерн нужник, па догодине Пелопонезу и ти

Кад смо код Пелопонезе, волимо га и радо му се враћамо. Не бих ни писО, ал јачи је од моа.
Бож здравља и пара, крећемо к њему 1. јула. Једна ноћ у Арти, па 10 Мавровунија. Овог пута ћемо и у Дирос кејв. Ондак 2 у Коринту како бисмо нашли барку да бродимо кроз канал. И још две ноћи у околини Игуменице да скочимо на дан до Крфа. Толко се дојмио зимус

.
Толко за јул, а августа до Ол бича на 5 радних дана и два викенда...
Да ме не схватите погрешно, помињане су и јефтине карте за авиЈон, па куписмо Виз 25.8 по 1700 кинти за Беч, а поврат у недељу Рајком за 60 евра. Значи, сто евра натам навам. Мерак нам водити дете у Тиргартен, тј зоо и у Пратер.
Ако се нешто не поремети, то је...
Будите ми ведри, чили и насмејани. А тетка Пеф, не буди Јапанка за слике Солуна и Тасе...