jack je napisao:

LOVE DEATH + R⬮BOTS, ako si Netflix fan…
Serija nepovezanih epizoda koje su proizveli različiti CGI studiji iz sveta. Kratak je format (<20min). I, da, jedina im je zajednička crta da obavezno imaju bar jedan element od tog svog „svetog trojstva“
Nisu baš saj-faj kao takve, više kao uvrnute, mračne, mind-f**king pričice iz alternativne stvarnosti, recimo. Nalik na serije Neočekivane priče, ili Zona sumraka, ako ih se sećaš sa TVa iz epohe pre kablovske, ili ako si čitala Bredberija nekad
Ovo je skraćena varijanta jedne epizode, upakovana kao MV za fantastičan remix iste stvari od Linkin Parka koju sam okačila iznad…
Mnogo gledalaca komentariše kako bi se od pojedinih epizoda mogli da naprave ozbiljni filmovi, serije ili igrice… Ali se meni sviđa baš ova kondenzovana forma
A CGI je odavno prešao u deep.fake, tako da će vrv prestati potreba da se profit deli sa ljudima-glumcima u nekom narednom periodu… što ja baš i ne podržavam kao koncept.
No, estetika mi jeste privlačna. Mislim… isto je uvrnuta, mračna i mind-f**king, ali… so am I

Dobra ideja! Možeš odmah da se sdružiš sa mojim sinom! On obožava baš takve kraće cgi klipove, sa tim raznim crnim porukama. E pa ja ti nisam od takvih, a ni tebe nisam gledala tim očima!

Netflix ne gledam niti planiram, ponekad na tv-u pogledam neki film i u zadnje vreme volim da gledam Survivor (palme, plaže), dok se na završi. Gledam N1 Kesića, vesti i jutarnji program dok se spremam za posao. I am an ordinery woman.
Kao što znaš, puno gledam youtube, kuce, mace, prirodu, daleke destinacije, gradove, slušam muziku, i tako to, znači ništa od crnjaka.