Sladja je napisao:
Pef,
Dobro je da se završilo. A što se tiče knjižice, nisam ja reper nikakav. Kod mene sve oko papira ide naopačke.

U Intezi sam zatvorila sve račune i slali su mi mejlove o stanju na računu mesecima. Prepiska je išla u krug i ja sam htela da odlepim. Onda su mi greškom poslali tuđe papire za nalog za izvršitelja i kada sam im pisala da nije u redu da šalju tako tuđe stvari, konačno su me izbrisali.
A sada da se nadovežem na ovu priču. Dolazimo iz SUP-a. Išli smo detetu da vadimo pasoš. I tamo nam žena kaže da smo uplatili pogrešno. Kaže da nije taj iznos ako pasoš važi duže od 7 meseci. Mi kažemo da ističe u maju.
-Da, ali 2024.

I tako... Šta da vam kažem.

Ima li neko iskustva? Nama rekli da će uplatnica da važi godinu dana. Ja malo sumnjam

a malo mislim šta ćemo ako se cena promeni.
Toliko sam se zbunila da nisam ni pitala mogu li da nam povrate novac.
Pokušala sam da dobijem informaciju večeras ali svi što su se javili su prebacili nekome ko se nije javio.

Nema kod njih vraćanja, što u državni džep uđe...
Uplatnica NEMA ROK TRAJANJA, jer su to pare koje si uplatila unapred za njihovu uslugu. Ali...
Ukoliko se cena usluge promeni, ne znam da li će da prihvate da imaš 2 uplatnice koje daju u zbiru potreban iznos. Neko mi je nekad pričao da su mu odbili (video taksu na sajtu, koji nije bio ažuran), pa je morao da plati ceo izznos ponovo na 1 uplatnici.. Al to je bilo davno, možda su sad malo bolji