Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 01 Oktobar 2026, 04:11

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6586, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Petak, 24 Februar 2023, 14:32 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Peki, srećan ti rođendan! :zurka:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 25 Februar 2023, 14:49 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Dobar dan, dragi prijatelji! :ljubac: :romance-grouphug:

Kakva su vam iskustva sa vadjenjem dokumenata elektronskim putem? :mrgreen:
Da mi nije Tita, cupala bih kosu i isla "na noge" da zavrsavam sta imam, jer budalizam nema granice...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 25 Februar 2023, 14:53 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Nisam uspela da izborim pravo na ono sto mi po zakonu pripada (u banci)- regularnim odlascima (nekoliko ekspozitura u 8-9 meseci), pa sam poslusala VSZTP(Visi savetnik za ta pitanja) i krenula "mejlovima"...da vidimo da li i kad ce mi resiti problem (koji nije nikakav problem, samo neki ljudi sede na mestima za rad za koja nisu obuceni).

Mnogo sam :angry-cussingblack: ! Crpe mi ionako posustalu energiju, bez ikakve potrebe!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 25 Februar 2023, 14:55 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

I tako se vracamo na onu moju "dzaba ste krecili", po pitanju kompjuterizacije i modernizacije...jer, uprkos svemu tome, ispade mi najbrze, najsigurnije, najefikasnije- da odem i rucno i peske obavim poslove! I pisanje "olovkom u svesku"! :|

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Subota, 25 Februar 2023, 15:47 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
pefkari je napisao:
Dobar dan, dragi prijatelji! :ljubac: :romance-grouphug:

Kakva su vam iskustva sa vadjenjem dokumenata elektronskim putem? :mrgreen:
Da mi nije Tita, cupala bih kosu i isla "na noge" da zavrsavam sta imam, jer budalizam nema granice...

Izvode iz matičnih knjiga lepo možeš za dž ako hoćeš elektronsku verziju, a plaća se kinta ako želiš da ti pošalju papir na adresu, tad i traje par dana duže.
Uzela el.krštenicu, za probu - nisu uneti svi podaci, samo najosnovniji... došla na mejl sutradan.
I ona važi ko original jedino u toj el.formi (ako nešto šalješ mejlom), čim je odštampaš računa se da je kopija, pa treba paziti šta ti treba u konkretnom slučaju...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 26 Februar 2023, 09:15 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Znam, znam to...nego imala sam problem sa prihvatanjem podataka...resicemo i to!

Izvadila sam "kvalifikovani sertifikat", da mogu da produzavam dokumenta "daljinski"...ali nesto zapinje...dobih potvrdu da je pravilno ispunjen zahtev i da je uspesno uradjen upit..a sutradan- da nije uradjen kako treba!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 26 Februar 2023, 09:16 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Odosmo u rikverc- iz proleca u zimu! Kod nas- zimska idila!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Nedelja, 26 Februar 2023, 10:45 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač

Pridružio se: Sreda, 01 April 2015, 14:19
Što se tiče digitalizacije, ja sam novu zdravstvenu knjižicu čekala šest meseci.
Mislim da je rok 60 dana. :D
Dva meseca sam im pisala i zvala, posle sam zaboravila pa sam se iznenadila kad je stigla. :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 27 Februar 2023, 12:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:twisted: Znači da pripremim kevu psihički na čekanje na zdravstvenu knjižicu, pošto su joj pre dve nedelje ukrali. Sreća pa dadoše neku potvrdu sa kojom može kod lekara, a pošto je ona penzioner (čitaj sve živo revnosno čuva) ima neku staru knjižicu gde joj pišu brojevi kartona. Nisam baš sigruna da li mogu na osnovu jmbg da pronađu karton, to je verovatno MNOGO TEŠKO. :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 27 Februar 2023, 12:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

TRT! Htela sam da saznam kada će ove godine biti zvanični Festival cveća u Temišvaru. Prvo pronađem Facebook stranicu tog festivala, koji je zadnji put adejtovan 2020. godine, sa informacijom kada je tada bio. Zatim, pronađem njihov sajt "Turizam u Rumuniji", a tamo su naveli samo kao spisak koje sve festivale imaju. Njihova FB stranica je sveže apdejtovana, te sam ih pitala kada će biti taj festival. Odgovorili su mi da će VEROVATNO biti i da ih to opet piatm krajem marta, još nemaju datum. :doh: Festival je obično krajem aprila, tako da mi nije jasno da oni još uvek zasigurno ne znaju da li će i kada će tačno biti, a Temišvar je ove godine prestavnica kulture za Evropu. :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 27 Februar 2023, 13:53 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Sladja je napisao:
Što se tiče digitalizacije, ja sam novu zdravstvenu knjižicu čekala šest meseci.
Mislim da je rok 60 dana. :D
Dva meseca sam im pisala i zvala, posle sam zaboravila pa sam se iznenadila kad je stigla. :D

Qq, Sladjoooo!!! Ako tako bude, bolje da sam isla licno! :o

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 27 Februar 2023, 17:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Aliii, eto i neceg dobrog! :mrgreen:

Pred vikend, poslah mail banci, za prenos akcija...posto odlasci "licno" nisu urodili plodom...prvo, u roku od "odmah" su mi odgovorili na mail, trazili dokumentaciju- po 4. put...i odjutros, telefon zvoni kao lud...zvali su me licno direktori dve njihove ekspoziture, izvinjavali se zbog neprijatnosti koje sam imala u njihovoj banci...i- zakazan mi je sastanak, sa direktorom licno, da zavrsimo posao sledece nedelje! :D

Ulepsali su mi dan! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Ponedeljak, 27 Februar 2023, 20:38 
Nije prisutan
Izviđač
Izviđač

Pridružio se: Sreda, 01 April 2015, 14:19
Pef,

Dobro je da se završilo. A što se tiče knjižice, nisam ja reper nikakav. Kod mene sve oko papira ide naopačke. :D

U Intezi sam zatvorila sve račune i slali su mi mejlove o stanju na računu mesecima. Prepiska je išla u krug i ja sam htela da odlepim. Onda su mi greškom poslali tuđe papire za nalog za izvršitelja i kada sam im pisala da nije u redu da šalju tako tuđe stvari, konačno su me izbrisali.

A sada da se nadovežem na ovu priču. Dolazimo iz SUP-a. Išli smo detetu da vadimo pasoš. I tamo nam žena kaže da smo uplatili pogrešno. Kaže da nije taj iznos ako pasoš važi duže od 7 meseci. Mi kažemo da ističe u maju.

-Da, ali 2024. :D

I tako... Šta da vam kažem. :)

Ima li neko iskustva? Nama rekli da će uplatnica da važi godinu dana. Ja malo sumnjam :) a malo mislim šta ćemo ako se cena promeni.

Toliko sam se zbunila da nisam ni pitala mogu li da nam povrate novac.

Pokušala sam da dobijem informaciju večeras ali svi što su se javili su prebacili nekome ko se nije javio. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 28 Februar 2023, 12:03 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Ulepsali su mi dan! :clap:
:clap: Kada se žališ, uvek posle zovu da izglade ono što su zabrljali. Banka Intesa je ubedljivo najgora banka, tamo na šalterima sve neki jedva pručeni.

Sladja je napisao:
U Intezi sam zatvorila sve račune i slali su mi mejlove o stanju na računu mesecima. Prepiska je išla u krug i ja sam htela da odlepim. Onda su mi greškom poslali tuđe papire za nalog za izvršitelja i kada sam im pisala da nije u redu da šalju tako tuđe stvari, konačno su me izbrisali.

:o :ugeek:

Sladja je napisao:
A sada da se nadovežem na ovu priču. Dolazimo iz SUP-a. Išli smo detetu da vadimo pasoš. I tamo nam žena kaže da smo uplatili pogrešno. Kaže da nije taj iznos ako pasoš važi duže od 7 meseci. Mi kažemo da ističe u maju.

:doh: Svakome može da se desi... :D Pitaj i u pošti koliko važi uplatnica!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Utorak, 28 Februar 2023, 13:31 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Sladja je napisao:
Pef,

Dobro je da se završilo. A što se tiče knjižice, nisam ja reper nikakav. Kod mene sve oko papira ide naopačke. :D

Ima li neko iskustva? Nama rekli da će uplatnica da važi godinu dana. Ja malo sumnjam :) a malo mislim šta ćemo ako se cena promeni.

Toliko sam se zbunila da nisam ni pitala mogu li da nam povrate novac.

Pokušala sam da dobijem informaciju večeras ali svi što su se javili su prebacili nekome ko se nije javio. :)

:romance-grouphug:
Nema kod njih vraćanja, što u državni džep uđe...
Uplatnica NEMA ROK TRAJANJA, jer su to pare koje si uplatila unapred za njihovu uslugu. Ali...
Ukoliko se cena usluge promeni, ne znam da li će da prihvate da imaš 2 uplatnice koje daju u zbiru potreban iznos. Neko mi je nekad pričao da su mu odbili (video taksu na sajtu, koji nije bio ažuran), pa je morao da plati ceo izznos ponovo na 1 uplatnici.. Al to je bilo davno, možda su sad malo bolji
:ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6586, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.