Tedi je napisao:
Pored toga_ne znam ni da li da vam kazem,blam je,ali ajde...pre dva dana izgubila sam ponovo novcanik,drugi put za pet meseci,ako ne računamo u međuvremenu sam Jos jednom izgubila sve kartice!
I ovaj put imala dokumenta,i ponovo sticajem čudnih okolnosti zaista puno novca, karticu samo jednu,jer mi ostale Jos nisu napravljene od Prosli put! E sad,u kojoj realnosti je moguće da mi po drugi put covek sve vrati,sve do dinara, covek koji nema novca,radnik na gradjevini? Bogato sam ga nagradila,a uvece me pozvala njegova zena da mi Kaze da je sramota sto sam mu dala novac i da Zele da mi ga vrate.
Poenta price,osim sto se brinem za svoje mentalno stanje,obradovana sam cinjenicom da Jos uvek ima ljudi ovde u nasem mračnom okruzenju.drugi put!
Nemoj nekog da sam čula još da kaže da živimo u "mračnom okruženju", naravno da ima LJUDI i LJUDINA!
Draga Tedi, što se gubljenja novčanika tiče, lično mislim da imaš lošu organizaciju držanja istog u tašni, a o tome što nisi izdvojila platne kartice, keš i ličnu kartu, zdrvstvenu u tri odvojene futrole, naću ni da komentarišem.

Daklem, ne drži sve na istom mestu, a važne stvari treba da budu sakrivene u posebnom odeljku sa rajfešlusom u tašni. Eto, bar ja to tako radim, pa ako i mene jednom opelješe, odna ni ta taktika nije dobra.

U slučaju da mi je tašna "prostija", pa nema sakriveni odeljak, dok sam u busu tačnu držim ispred sebe, a šaku na rajfešlusu.
Ako si pak novčanik sama ti posejala, ništa strašno, samo probaj od sada kada ga izvadiš da u sebi ponvaljaš "vrati novčanik", tako sam se ja "izdresirala" da kuljučeve od kola vraćam u kući na isto mesto.