Sladja je napisao:
Leptokarija je mesto koje volim. Tamo sam letovala od deteta sa mojima. Imamo prijatelje tamo.
Proslog septembra smo bili posle nekoliko godina pauze i verujem da više nećemo. Ne verujem da to pričam ali koliko sam se razočarala, nemam reči.
More je bilo prljavo, jedva ujutru da smo uspevali da se okupamo. Išli smo u Nei Pori koji nam je bio premija a godinama sam sve ljude uveravala koliko je Leptokarija bolja.
Takođe, vašar u Paraliji je bio raj u odnosu na ono što je ostalo od Leptokarije.
Mnogo restorana, lepih prodavnica je zatvoreno. Ostale samo prodavnice one tipa "sve za evro, tri, pet". Čak ni moja omiljena pekara u Grčkoj Katsaros nema više kolače kojima sam smorila sve ljude na svim forumima o Grčkoj.
Preveza je super. Mi smo 2019. obišli odatle sve od Parge do Lefkade. Išli smo na Paxos i Antopaxos.
Cene su niže nego bilo gde u Grčkoj. Tako je bilo i posle 2021.godine. Mislim na restorane.
@petronije na Elafonisosu smo bili jun, jul i septembar. U junu jeste duvalo.
Razmatramo Argolidu.

Za Skiatos isto kažu da je more toplo ali mislim da su plaže prebukirane.
Cela Grčka se promenila, a ne samo Leptokarija, ali moraš priznati, ona ima prilično dugačku štališnu ulicu, pa sad, ako i nije tako lepa kao pre, prilično može da posluži da se čoveka malo uveče opusti. Svakako da more nije tako lepo kao oko ostrva, a ni plaže, ali kao što napisah, nije loše za promenu imati prostora za parkiranje, na plaži, široki putevi. Na ostrvima je manje više sve nekako skučeno...
Vodi računa, više puta sam pročitala da je na Skiatosu voda hladna.

Lepo je to ako je Preveza jeftinija

, a i na drugim mestima sam čitala da je taj kraj fin, a i gradić takođe.