milenaidaki je napisao:
Sladja je napisao:
Cao svima.
Zakintos je ubedljivo najjeftiniji i nama je bio najbolja opcija zbog sigurno toplog mora u junu.
Isli smo u Pyrgaraki Studios, preko puta plaze Sveti Nikola. I to skroz desnog dela gde nema ležaljki.
Pozdrav!
Zdravo i tebi!
Ja svima pričam da je kod Zakintosa more nekako "milo", i bojom (tamnijom plavoma), a o toploti da i ne govorim. Eto, sada si i ti to potvrdila. Na Zakintosu ima puno takvih "intimnih" prostora, pošto je skoro cela istočna obala u plažama i plažicama, a posebno to poluostrvce Vasilikos.

Nije ni čudo da je skup smeštaj, s obzirom koliko je blizu jedne odlične plaža.
Gde ste to bili kod Preveze?
Ne znam da li sam pisala na forumu za leto 2021.
Išli smo u Mitikas. To je selo na 7km od Preveze.
Leta 2019. smo muž i ja bili u Prevezi, tačnije u delu Pantokrator. Tu je mala plaža Alonaki i bila je pusta krajem avgusta, početkom septembra.
Onda je došla beba pa smo za njen prvi rođendan isli u Mitikas. Nije bilo najbolje rešenje jer su sve plaže u tom kraju prestali skroz da čiste od trave.
More je prelepo, čisto. Pesak i plićak ali ne onaj od kilometar ali nam je ta trava pokvarila utisak.
U blizini je plaža Monoliti. Dugačka 13km i bili smo sami po ceo dan. Odmor pravi. Tu su sitni kamenčići i lepa je samo sto kad su talasi tesko se ulazi i izlazi.
Ove godine smo toliko umorni da smo rešili da zanemarimo travu.
Jedini nam je problem toplota mora u junu.
Ako neko ima neki predog neka pise.
I ja se radujem temi za kamp prikolicu.