Cao svima.
Koliko puta se vraćam na forum pa me opet nema mesecima da me sramota i da pišem.
Vidim da se prave planovi. To je baš lepo. I ja bih krenula ali cene su baš otišle.
Zakintos je ubedljivo najjeftiniji i nama je bio najbolja opcija zbog sigurno toplog mora u junu.
Isli smo u Pyrgaraki Studios, preko puta plaze Sveti Nikola. I to skroz desnog dela gde nema ležaljki.
Pusta plaža po ceo dan. Uživali smo baš i slabo smo obilazili. Dete malo, tu plaža lepa i more toplo pa nam se nije preterano cimalo.
Utisak je da se Zakintos mnogo promenio u odnosu na 2012. kada smo bili i da je mnogo manje Srba sada tamo.
Smeštaj smo platili neverovatnih 230e da sam do samog dolaska mislila da će nam traziti doplatu.
Cena za nas dvoje je bila ta, kada ubacim i dete (tada nepune dve godine) poveća cenu na 480e. A svuda piše da je dete do 2 godine besplatno. Rezervisala sam za dvoje i pitala ih porukom preko booking-a za dete. Rekli su da je ok.

.
Ove godine isti termin 1100e posle Nove godine bila cena.
Onda je valjda videla da je "malo" preterala sa cenom pa je ovih dana oko 550e.
Smeštaj kod Preveze pre dve godine jul 400e, ove godine traze 450 jun.

Nisam znala da je trajekt za Skiatos toliko poskupeo, to smo isto razmatrali.
Pelion zbog krivina i putovanja ne bismo.
Putarine do Atine i trajekt do nekog ostrva, ode 500e.
I tako ni mi ne znamo gde ćemo.
Vidim da svi imaju istu muku.
Ceo dan nešto ne mogu da pošaljem poruku, sad vidim da je i tema promenjena. Ali ja šaljem svakako poruku koju pokušavam ceo dan.
Pozdrav!