Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Petak, 02 Oktobar 2026, 15:37

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6568, 6569, 6570, 6571, 6572, 6573, 6574 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 09:28 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Čestitam Pef i Zoki :clap: Verujem i da je Petronije rezervisao smeštaj.
Očekivano je da će cene smeštaja porasti, delom i zbog uticaja porasti cena a delom i zbog ponude i potražnje.
Ako još neko može da ovako rano odredi datume odmora Aegan ima promociju i na primer za moje uobičajene termine poslednja nedelja avgusta i prva septembra povratna karta do Atine je 110eura.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 12:30 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Pef, sada samo čekamo tvoje slike i izveštaje! :clap:

PS A i Zokijeve slike, možda malo drugačijeg sadržana! :think:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 15:12 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 00:47
Vi čestitke, a ja još u ŠOKU! Zbog cene... Mislio sam da u martu napravimo plan za leto međutim ispašće dobro što smo sada to uradili, ne toliko zbog rezervacije mesta (mada je i to upitno - da li bi bilo slobodnih mesta u martu) već zbog ukupnih troškova letovanja koji su takvi da već sada moram da počnem da odvajam po 300€ mesečno da bih mogao da finansiram te (ukupno) dve nedelje letovanja :cry: :evil:

Da sam počeo u martu da planiram, mogli bi eventualno nekako da odemo sa Palmom u Paraliju, da igramo kolca u plićaku.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 16:15 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Kad ti je sav izbor jedno mesto/jedan hotel/jedan termin - onda su ti cene takve kakve su :lol:

A Dina je sad ekskluziva :D

Enivej, samo nek se otvaraju neočekivani putevi... po mogućstvu srećni i ugodni :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 16:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Зоки je napisao:
Da sam počeo u martu da planiram, mogli bi eventualno nekako da odemo sa Palmom u Paraliju, da igramo kolca u plićaku.
Moru se u zube ne gleda, ali svakako treba izbeći Palmu! Mi smo prošle godine bili u Skotini (+okolina) i bilo nam je super.
Je l vi beše tamo imate sva tri obroka ili dva? Ako imate, onda vam ništa to nije skupo, pa još na plaži! To vam u stvari džabe! :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 25 Januar 2023, 16:55 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

jack je napisao:
Kad ti je sav izbor jedno mesto/jedan hotel/jedan termin - onda su ti cene takve kakve su :lol:

A Dina je sad ekskluziva :D

Enivej, samo nek se otvaraju neočekivani putevi... po mogućstvu srećni i ugodni :romance-grouphug:

Enivej indid! Pefkari je malo mesto sa malom plažom, nema tu bogzna koliko puno ponude, zato brzo sve i ode, a to podiže cenu jer im se može.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 00:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
Je l vi beše tamo imate sva tri obroka ili dva? Ako imate, onda vam ništa to nije skupo, pa još na plaži! To vam u stvari džabe! :D
Kad smo 1. put bili u tom objektu 2007. godine, imali smo samo doručak koliko se sećam. Tako je bilo i narednih nekoliko godina a onda smo prešli na polupansion.

Sad smo se vratili samo na doručak, s tim da smo se udaljili i od obale :) - bićemo smešteni u "novom" objektu koji je udaljen 400m od hotela i plaže koju volimo, gde nisu sobe u pitanju nego apartmani tako da smo, u stvari, doručak dobili džabalesku + još malo specijalnog popusta za višegodišnju ljubav, takav je deal.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 01:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Kad sam već asocirao na Rumune, oni će verovatno kao i proteklih nekoliko godina dominirati tim delom Grčke (Kavala, Tasos...). Prošle godine sam dva puta išao i dva puta se vraćao s Tasosa - po onome što sam video odokativno prebrojavajući automobile ukrcane na trajekte, skoro 2/3 su bile rumunske registracije, zatim grčke i nešto bugarskih i naših.

Pre par nedelja smo poslali kolegu iz firme na stručnu obuku koja se, ovog puta, održavala u Bukureštu. Prvi put je putovao u Rumuniju. Išao je, doduše, avionom pa nije mnogo video van Bukurešta ali i sa onim što je video bio je impresioniran do zaprepašćenja - ali to je zato što je u glavi imao potpuno drugu sliku od stvarnosti. Zaključak: em ih ima 3x više od nas, em im je standard bar 50% veći od našeg... a Kavala i Tasos su im bliži nego nama. A cene su iste njima k'o i nama....

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 10:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
I sad ostaje da na plaži čekaš Dela da naiđe i da te pita 'zašto vi gospodine ne volite Rumune' :lol:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 12:22 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Jack, kako si se samo setila! :lol:

Зоки je napisao:
Sad smo se vratili samo na doručak, s tim da smo se udaljili i od obale :) - bićemo smešteni u "novom" objektu koji je udaljen 400m od hotela i plaže koju volimo, gde nisu sobe u pitanju nego apartmani tako da smo, u stvari, doručak dobili džabalesku + još malo specijalnog popusta za višegodišnju ljubav, takav je deal.

Sada ćete imati više komocije! :dance:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 14:18 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Del, nazalost, nece ici na Tasos... :|

Milenice, da- sve ima svoje prednosti i mane...pretpostavljam da cemo imati vise mesta nego pre...mada bih ja opet u "svoju" sobu... :mrgreen: ...a studirajuci nove apartmane, trazili smo cetvorokrevetni, sa 4 normalna kreveta ili 2 bracna...drugim recima- dovoljno komforan za 4-oro odraslih...da bismo ga podelili sa prijateljima...iako imaju "siroku lepezu" ponude, varijante "5 u 1", "7 u 1", itd...nema odgovarajuceg za nas, tog tipa...tako da smo rezervisali 2 zasebna, u varijanti "bracni krevet+sofa"...sofa je "sanduk", koji moze da se presvuce posteljinom, ali ne znam koliko je udoban za visednevno spavanje..videcemo, Boze zdravlja!

Nekad mi je bilo vazno "da je na spratu/pogled na more/udaljenost od plaze"...nekad! Dok nisam upoznala taj kraj i shvatila da tu nista nije predaleko...da su Potos i Pefkari zajedno "kao nas kraj", po kome spartam svakodnevno! :roll:

Problem su mi ledja, koja jos nisu "kao pre"...ali, videcemo...do leta se mozad i skroz oporave...svakako pravim "specijalna kolica", u slucaju da budem morala tako do plaze...

Menjaju se neke stvari koje volim, ali...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 14:25 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Kuhinje unutar apartmana su kao u studijima...mala sudopera, mala "radna povrsina", sporet sa 2 ringle...malo prostora za sudove i namirnice...bar koliko vidim...znaci, nama ce biti ok, ali verujem da bi oni koji idu sa decom, vole da krkaju, ma gde da su, bili zahtevniji u smislu "trazenja uslova"...sve ovo kazem na osnovu slika i snimaka...sta ima od sudova/escajga/ostalog, vise cu znati kada budem videla uzivo... :pray: ...znam da cu se ja snaci, kakvi god uslovi da budu...a da zelim da budem tamo i bas Dinin gost- zelim! To je prevagnulo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 14:28 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Toliko sam panicila sto odgovor ne stize odmah...pa sto nema mesta u hotelu (za nas???!!!)...a tek je sredina januara (???!!!)...da nisam dobro ni razmislila...mogli smo i dorucak sami...mislim, svakako cu ustedeti sama ekonomisuci...a sto mi treba za veceru, treba mi i za dorucak...kaze da nam je to ucinila, jer za korisnike apartmana nema dorucka u redovnoj ponudi...ok, sad je tako kako je...jos iscekati...da sve bude ok, u svakom smislu...i da stignemo!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 14:33 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Na pitanje zasto nismo pogledali apartmane prethodna 3 leta, odgovor je kratak: nije me interesovalo, a imala sam mnogo kraci boravak tamo, nego pre (2020., posle 3 leta pauze)...i nisam htela da gubim ni trenutak od tog vremena...pogotovo sto ovde nije bilo zaineteresovanih za Dinine smestaje...2021. sam vec imala problem sa ledjima i ne secam se polovine onog sto se desavalo...a prosle godine sam napela 5 dana pred put da odemo kako bilo, samo da odemo...htela sam da sestra i sestricina vide moja omiljena mesta, vec je bilo kasno za rezervaciju kod Dine...a i kostalo bi previse za nas cetvoro...i tako...tako je, kako je...samo da smo zivi i zdravi- dobro je! :smesko-gore-dole:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 26 Januar 2023, 14:35 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Priprema za ovo leto bice "izvestaj od prosle godine", sa kojim dobrano kasnim! :roll:
A Japan napisah odavno! I Kinu! :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105500 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6568, 6569, 6570, 6571, 6572, 6573, 6574 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.