Bokins je napisao:
milenaidaki je napisao:
Bokins je napisao:
Studio Irida za Teddi

Šalim se

Dobro jutro!

Boki, kako ću ja da izdržim da ne komentarišem dok ti praviš putopis, pojma nemam!?

Sada kada vidi kakav je smeštaj,
uspon

odustaće od Peliona
Tako je kada hoćeš lep pogled na 3 plažice
nego, posle sam išao u bungalove (ako se ko seća priče...e to je bilo nezgodno za kola ali)

Hvala druže puno. Doduše prepade me s onom ruiniranom kucom. Da li ces mi verovati da mi blikas drugarica ode tamo pre 3 danaa i pazi šalje mi fotku te iste zgrade, ne znajući ništa o ovm našem ovde dopisivanju, kaže da ima ideju za biznis!
pogled jest super, mada moja je želja bila nešto drugo, da budem pored plaže i lako klisnem ujutru na plažu dok mi suprug spava. ovo sa stepenicamas nije baš meni zgodno obzirom na stanje mojih povređenih nogu. sve sam pogrešno odradila, al s razlogom dobrim, ovi su bili jedini koji ne kažnjavaju žestoko finansijski ukoliko dođe do otkazivanja puta. sad šta mi je tu mi je. Više strepim sve ozbiljnije od tog puta od Volosa do AI, obzirom da mi ova drugarica ista javlja da je jedva preživela, a ona nema frku od vožnje kao ja.
nema veze, dakle ukoliko sve bude u redu, utorak odosmo sa noćenjem usput u Skotina beach, šta god to bilo, pa sutraan ujutru lagano uz brdo!