Daca je napisao:
Što se tiče zapadne obale, bez problema može bez patika na Ergemni, Megali Petri i Katismi. Što se tiče
Porto Katsiki i Kavalikefte e tu treba. Na plaži Milos nisam bila, tu možeš dobiti odgovor od Urbi i Milenice. Ja nisam bila. Generalno, cela Lefkada je šljnkovita i to nije problem, imaš obuću i uživaš. Svakako da me to ostrvo ili šta god da je ne bi odvratilo od posete samo zato što mi trebaju patikice za vodu.
Ako ćemo da komentarišemo i na Pefkari plaži trebaju patikice jer je kamenje daleko oštrije nego na svim ovim plažama na Lefkadi. I pored toga išla sam 6 godina na Tasos i opet ću kad dođe veme. Na Tasosu nikad nisam kupila patikice. Trpiš i ulaziš u vodu
I samo da dodam, moj muž na sve i jednu plažu ide bos. Svaka mu čast

Na Porto Katsiki smo bili skroz levo i tu ne trebaju patikice, baš na tom mestu ljudi namerno leže u plićaku da osete te sitne perlice koje te miluju po telu, uranjać stopala što više i tako....
Ja sam na Lefkadi svuda ulazila bez patikica, malo se pripazim po kamenju i odmah zaplivam. Sa patikicama ne umem da plivam. Ako sam ja mogla da hodam po kamenju, a imam baš osetljiva stopala, a takođe i sijased dece, mogu valjda i odrasli muškarci. Međutim, kao što to znamo od ranije, njihov prag bola je nizak (čitaj sve im smeta

). Čast izuzecima, Isidor je moj heroj!