Eee, čitam kako ste me ispratili u petak negde
Aj, nek mi lepo bar u vašim mislima...
Prezident arbajta još narednu nedelju, uključujući i prvi dan vikenda. Tako da, ako baš, baš, baš poludim od želje da što pre odem, to bi bila subota veče. Ipak, šanse za to su nerealne, jerbo taj dan se radi punom parom, a valja odmoran voziti.
Tajna lokacija je tajna i za nas. Nismo ništa našli što je u skladu sa našim željama i potrebama. Veoma je izvesno da će večita rezervna varijanta pobediti i ove godine. A to je jelte Pefkari. Pregledao sam oko 30 kampova lociranih na mapi od Keramotija do Peliona + one sa Sitonije koje smo već uživo obradili i jedva izdvojio 3 koja bi možda došla u obzir, ali uz velike kompromise. Razmaženi smo, realno. Nećemo gužvu, hoćemo prirodu, tišinu i hlad. Čak bih rekao da smo bahati, jer nam treba uredna klonja sa toplom vodom zbog dece, a i poličica u frižideru je must have. I obrni okreni, biram nešto na silu pod moranje, a ne da odem na odmor. Tako da je veoma izvesno da ćemo završiti na ostrvu.
Btw i mi smo gledali neku Tursku sa all in. Meni je predivno kako naše agencije siluju matematiku. Odeljak "Ponuda 2 dece gratis" i onda nekim čudom 2*600e po osobi i dvoje dece gratis izađe 2000e. Verovatno kad bih otišao da rezervišem izašlo bi to bar još dodatnih 500e, jer aerodromska taksa, taksa za kerozin, doplata za kerozin i taksa na takse... Pogledaću neki ultra last bla, ali ne očekujem da naše agencije mogu da me oduševe ponudom.
Eto, moj trenutni izveštaj "sa terena".