Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Sreda, 07 Oktobar 2026, 12:13

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6432, 6433, 6434, 6435, 6436, 6437, 6438 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 00:01 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Pol: Seka
IvanBP je napisao:
Tedi je napisao:
IvanBP je napisao:
Mi još ništa nismo našli. Odustajemo od Nikane. Toliko im je loš koncept da je mučno.
Odeš na sajt, deo pod nazivom "slobodni termini". Ukucaš datume, broj odraslih, dece, godište dece, grad. Oni ti izbace 80 smeštaja. Pregledaš, eliminišeš jeftine, preskupe, daleko od grada, plaže, bla, bla. Pošaljem upit za 4 smeštaja, ni u jednom nema mesta. Oni mi preporuče peti smeštaj. Prvi put mi preporučili smeštaj na 9 dana a drugi put smeštaj od 108 evra noć, na 500 m od mora. Ja im pošaljem da mi je to skupo i da mi preporuče smeštaj od 80, 90, 95 evra. I znate šta su mi odgovorili? Kažu idite na sajt, slobodni termini, odaberite pa nam pošaljite upit. A ja do sada u nekoliko mailova 10 smeštaja sa tog sajta odabrao, sajt kaže da je slobodno a kad provere prc. Za mene su završili.
Ivane ja sam zaboravila gde ste hteli da idete? Ima na FB nasi i makedonski gradjani nude svoje stanove na Halkidikiju

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Tedi, gledamo Sitoniju, Nikiti uglavnom. Gledao sam i Tursku. Hoćemo nešto blizu dobre plaže da ne moramo da se vozimo svaki dan.
Shvatila sam da je Sitonija ove godine nenormalno poskupela. Nesto sto sam merkala proslog juna za 600 u Vurvuruu sad je 100!
Za booking isto znam da je preskup, rekli mi i neki vlasnici apartmana u Potosu da se cude kad vide kolike su na bukingu cene za njih.
Mislim da je najbolje kad ti se nesto svidi na tim sajtovima guglati dok ne nadjes licni kontakt, to je najpovoljnija varijanta
Probaj mozda a airbrnb

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
https://sithoniagreece.com/halkidiki/si ... partments/

Evo i ovo vidi

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 05:40 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 17 Septembar 2014, 04:36
IvanBP je napisao:
Bokins je napisao:
IvanBP je napisao:
Mi još ništa nismo našli. Odustajemo od Nikane. Toliko im je loš koncept da je mučno.
Odeš na sajt, deo pod nazivom "slobodni termini". Ukucaš datume, broj odraslih, dece, godište dece, grad. Oni ti izbace 80 smeštaja. Pregledaš, eliminišeš jeftine, preskupe, daleko od grada, plaže, bla, bla. Pošaljem upit za 4 smeštaja, ni u jednom nema mesta. Oni mi preporuče peti smeštaj. Prvi put mi preporučili smeštaj na 9 dana a drugi put smeštaj od 108 evra noć, na 500 m od mora. Ja im pošaljem da mi je to skupo i da mi preporuče smeštaj od 80, 90, 95 evra. I znate šta su mi odgovorili? Kažu idite na sajt, slobodni termini, odaberite pa nam pošaljite upit. A ja do sada u nekoliko mailova 10 smeštaja sa tog sajta odabrao, sajt kaže da je slobodno a kad provere prc. Za mene su završili
.

ni booking ti nije pomogao?

Booking je posebna priča. Da li ja nešto nisam selektovao dobro ne zna ali izašli mi smeštaji od 147000 pa na gore. Rekord 3.5 miliona dinara za 10 dana.

Evo 1o noci, neos marmaras, sitonija, 2 odraslih i dete od 1o god, 57oe, od 11 jul
Pogledajte objekat Traditional Guest House na Booking.com platformi! http://www.booking.com/Share-Y7369e to
Ne znam koliko Vas je, kada planirate...
Pisem sa mobilnog i ne mogu da stavim link...
Znaci od 57oe pa navise...mislim da mozes naci smestaj

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:29 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
IvanBP je napisao:
Bokins je napisao:
IvanBP je napisao:
Odeš na sajt, deo pod nazivom "slobodni termini". Ukucaš datume, broj odraslih, dece, godište dece, grad. Oni ti izbace 80 smeštaja. Pregledaš, eliminišeš jeftine, preskupe, daleko od grada, plaže, bla, bla. Pošaljem upit za 4 smeštaja, ni u jednom nema mesta. Oni mi preporuče peti smeštaj. Prvi put mi preporučili smeštaj na 9 dana a drugi put smeštaj od 108 evra noć, na 500 m od mora. Ja im pošaljem da mi je to skupo i da mi preporuče smeštaj od 80, 90, 95 evra. I znate šta su mi odgovorili? Kažu idite na sajt, slobodni termini, odaberite pa nam pošaljite upit. A ja do sada u nekoliko mailova 10 smeštaja sa tog sajta odabrao, sajt kaže da je slobodno a kad provere prc. Za mene su završili
.

ni booking ti nije pomogao?

Booking je posebna priča. Da li ja nešto nisam selektovao dobro ne zna ali izašli mi smeštaji od 147000 pa na gore. Rekord 3.5 miliona dinara za 10 dana.

Evo šta meni iskače za
nikiti
15-25.07
2 odraslih+2 dece (10 i 12 - lupila, ti stavi kojeg uzrasta su deca istinski)
cene u eur, raspon 50-100 po danu
sortirano po ceni:

https://www.booking.com/searchresults.en-gb.html?label=affnetawin-index_pub-271453_site-_pname-YIELDKIT+GmbH+-+Incentive+Sites_plc-_ts-v03040001274514fcdef51866426f961e2556e1ca2b1c-2588750acba045468d0d6283a3c3afec_clkid-18118_1656483744_412ae548e59e631ff43ea22d5d3e5ac8&sid=1f0994465e8f525a37c882204215c82a&aid=1784970&lang=en-gb&sb_lp=1&error_url=https%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Findex.en-gb.html%3Faid%3D1784970%26label%3Daffnetawin-index_pub-271453_site-_pname-YIELDKIT%2520GmbH%2520-%2520Incentive%2520Sites_plc-_ts-v03040001274514fcdef51866426f961e2556e1ca2b1c-2588750acba045468d0d6283a3c3afec_clkid-18118_1656483744_412ae548e59e631ff43ea22d5d3e5ac8%26sid%3D1f0994465e8f525a37c882204215c82a%26sb_price_type%3Dtotal%26%26&ss=Nikiti%2C+Macedonia%2C+Greece&is_ski_area=&ssne=Toroni&ssne_untouched=Toroni&checkin_year=2022&checkin_month=7&checkin_monthday=15&checkout_year=2022&checkout_month=7&checkout_monthday=25&group_adults=2&group_children=2&age=10&age=12&no_rooms=1&b_h4u_keep_filters=&from_sf=1&ss_raw=nikiti&ac_position=0&ac_langcode=en&ac_click_type=b&dest_id=-824834&dest_type=city&place_id_lat=40.22319&place_id_lon=23.66876&search_pageview_id=252c2cd0956f02bf&search_selected=true&search_pageview_id=252c2cd0956f02bf&ac_suggestion_list_length=5&ac_suggestion_theme_list_length=0&order=price&nflt=pri%3D2

Previše si mlad za takav attitude prema tehnologiji :snooty:
Il da uključiš decu da traže, oni će da se snađu dok si reko "buking" :lol:

treba malo da se igra čovek sa datumima, vidi kakve smene daju agencije, lakše se uklopiti

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:38 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Укратко, то је за ову годину. Иако смо већ овде па домаћи, увек нешто ново што одушеви.

Ко што рекох, одушевули ме јучерашњи призори, па сам морао делиће поделити овде. Због малог интересовања, вероватно нећу путописати као до сад, ал ми верујте на реч, да је прелепо.

И ко год да се одважи на овај југ, неће погрешити...

:o :snooty:

Tedi je napisao:
Nas je mozda malo Pero al nase imteresovanje je ogromno.

:!:

Tedi je napisao:
Nas je mozda malo Pero al nase imteresovanje je ogromno.

:!: :!: :!:

I ko kaže da moraš onako kao do sad...
Davaj fotke, i iznad/ispod napiši gdI je uslikano, dovoljno nam. Mi smo skromni :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:41 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Gle šta je drugar, :romance-grouphug:
Poslato: Sreda Jun 29, 2022 4:40 am
Bokins je napisao:
IvanBP je napisao:

Evo 1o noci, neos marmaras, sitonija, 2 odraslih i dete od 1o god, 57oe, od 11 jul
Pogledajte objekat Traditional Guest House na Booking.com platformi! http://www.booking.com/Share-Y7369e to
Ne znam koliko Vas je, kada planirate...
Pisem sa mobilnog i ne mogu da stavim link...
Znaci od 57oe pa navise...mislim da mozes naci smestaj

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:43 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Boki, nisam upratila kad idete, al srećan vam put i lepo vreme želim :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:45 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

I Prezidentu takođe, ako kreće u petak, srećan put na misterioznu destinaciju, i želim vam... dobro vreme, dobar net i dobru volju da kačneš koju fotku :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 08:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:text-coolphotos: Peki
Pa srećan put nazad od petka do nedelje :romance-grouphug:

I budi drug ko što znamo da jesi, pa šibni i koju fotkicu izvoznu...
Pls? :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 09:53 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 09:04
Ivane, ima FB grupa Smeštaj za preporuku u Grčkoj. Mnogi tako traže smeštaj, javljaju se vlasnici i dosta brzo odgovore.
Napiši šta te zanima i ponudiće neko. Većina postavi link tako da se može videti kako izgleda smeštaj.
Ja nemam iskustva sa traženjem smeštaja na ovaj način, samo vidim da to funkcioniše.

Nama je danas treći dan polaganja mature. Nije loše do sad, moglo je i bolje al šta sad. U petak žurka, to me više brine.
Odradimo želje, upis u školu pa konačno pakovanje i pravac odmor :D

Dobro jutro svima :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 10:57 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
IvanBP je napisao:
Mi još ništa nismo našli. Odustajemo od Nikane.
Booking je za mene najbolji. Izbacuje SAMO smeštaje koji su slobodni za izabrane termine i može da se poređa od najjeftinijeg pa naviše. Ako u nekoj oblasti nema, onda izbacije smeštaje u široj do vrlo širokoj oblasti. Još plus možeš da biraš šta hoćeš, od najbanalnijeg, da li hoćeš spojene krevete ili odvojene ako idu dvoje, pa do toga da rezervišeš sa mogućnošću besplatng otkazivanja do određenog datuma. Pored toga, ima sijased komentara o smeštajima, da li je mirno, da li su ljubazni, piše kolik je daleko plaža, centar, kakav je pogled iz smeštaja i tako dalje. Prosto je nemoguće nabrojati opcije koje možeš da biraš. Za svaku sobu tačno piše šta u njoj ima, zajedno sa slikom. Ako treba neka pomoć, reci.

Ivane, ivzini što te smaram i ja o Bookingu, vidim da su ti ga već preporučili, pa ne moraš da čitaš ovo moje pisanije, nego ti lepo zovi neku našu agenciju (pre toga vidiš koje delove Grčke rade) i rezervišeš. Od srce preporučujem Barcino, ranije sam više puta išla preko njih i uvek su bili predusetljivi, ljubazni, a bogami i vrlo povoljni. Samo da znaš, što se tiče naših agencija, ako je povoljniji smeštaj, onda je i malo stariji, ali to meni nije smetalo. :D

Poslednji put menjao milenaidaki dana Sreda, 29 Jun 2022, 11:23, izmenjena 3 puta

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 11:07 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
milenaidaki je napisao:
Sve su divne slike! Hvala Peki!!!! Gde se sve ovo slikao, pričaj!

Миленанониана, па на Пелопонезу :). Приводимо крају трећи наставак пелопонеске одисеје. Јуче идомо на сам југ Мани полуострва. Нестварни призори, прелеп доживљај. Овог пута, за разлику од првог пелопонезирања, ишли смо источном, а вратили де западном обалом. Задња пошта Порто Кајо.

Дошли смо прошле недеље, пре тога ноћили у Каменој Вурли, ту се возили панорамским точком. Овде стандард, Гитио и Ареополи, а јуче и скок по дубоком Манију. Прелепо.

У петак фруштук па на пут, ноћимо две ноћи у Макриници ознад Волоса. У суботу, Пилион и вожња возом, обилазак Волоса.

У понедељак кући на посО.

:clap: Gde ste vi sve bili i gde ćete tek da idete!!! Znam da ste na Peloponezum nego pitam konkretno na kojim mestima, ali videćemo u putopisu! Zar ne?! :shifty:

Meni je poluprazan Volos super prijao, a napuni se uveče kada se svi vrate sa plaža i sjate u velikoj luci sa puno restorana! :romance-hearteyes: Božanstveno! U Volosu i radnje ne rade svakog dana, jer je Larisa bilzu, te su se tako organizovali da nekim danima ne moraju da rade. Predpostavljam da je to danak ekonomske krize u Grčkoj i još koječega. Ipak, lepo uređeno šetalište u centru vam ostaje na raspolaganju! :op: :op-op: Gde se ono beše hvata voz na Pilionu? :think:

Poslednji put menjao milenaidaki dana Sreda, 29 Jun 2022, 11:15, izmenjena samo jedanput

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 11:13 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

petronije je napisao:
Укратко, то је за ову годину. Иако смо већ овде па домаћи, увек нешто ново што одушеви.
Ко што рекох, одушевули ме јучерашњи призори, па сам морао делиће поделити овде. Због малог интересовања, вероватно нећу путописати као до сад, ал ми верујте на реч, да је прелепо.
И ко год да се одважи на овај југ, неће погрешити...
:snooty: Nije fer! Ja sam OGROMNO zainteresovana da čitam o Peloponezu i da gledam slike!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 11:18 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

IvanBP je napisao:
jack je napisao:
Ivane, kad ideš svojim kolima zašto uopšte čekaš nekakvu agenciju?
sedaj za komp i nađi smeštaj sam. Grci uglavnom odgovore istog dana ili sutra

A gde da ga nađem? Napisao sam za booking. Našao sam nešto na tripadviser-u ali sa njima nemam iskustva. E sad, jedino da guglam Nikiti apartments pa da vidim šta će izaći.
Dodatni problem je što ja za tu rabotu imam 15 minuta živaca. Zato i hoću da mi neka agencija ponudi 3 smeštaja, ja izaberem i kraj. Meni je sve ostalo mučenje.

Ako nemaš živaca za internet (a treba ti, jer ako ne obratiš pažnju na sve detalje, možeš i da se zezneš negde), lepo na netu nađeš telefone pozantih agencija i zoveš. Ja sam često letovala preko Barcina, vrlo su povoljni, rezervišeš preko telefona i onda odeš u njihvoe prostorije da uplatiš avans i to je TO! :) Ako povdeš ćerku, daće ti garant šolju na poklon. Imam kod kuće 3-4 njihove šolje. :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 13:09 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Ivane i istu muku mučim kao i ti! Ja smeštaj uvek tražim samostalno i ne pada mi teško. Ove godine Sitonija je preskupa a sobzirom na gužve odustala sam od nje. I onako smo skoro sve plaže obišli.

Imam dve opcije. Krit avionom ili okolina Kavale autom. Brinu me trenutno samo ova otkazivanja letova.

Što se tiče bookinga i oni su dosta digli cene a kažu da su i učestala otkazivanja od strane vlasnika smeštaja.

Sorry Boki i Jack ali ovo što mu vi nudite i nije baš neki smeštaj. Sve što je bliže plaži i da je u ok stanju nema ispod 800eur.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 29 Jun 2022, 13:13 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Peki hvala za sličice! Divan je pogled zaista! Ne moraš baš putopis ali napiši koju reč. Gde vredi otići i šta je zanimljivo za videti. A mi ćemo te pitati ostalo što nas bude zanimalo :)

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6432, 6433, 6434, 6435, 6436, 6437, 6438 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.