Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Četvrtak, 08 Oktobar 2026, 05:35

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6394, 6395, 6396, 6397, 6398, 6399, 6400 ... 7034  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Utorak, 17 Maj 2022, 13:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
Pol: Seka
Meni je, kao što rekoh, svaka solidarnost ok, samo što bih volela da je naša pobedila, a da je Ukrajina druga. :D

pefkari je napisao:
Evo jos jednom mesta na kome cu da ponovim: fuj politika i politicari! :evil: Jadan mali covek, bilo gde, jer uvek nastrada!
Tačno. :( Kako si ti? :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Maj 2022, 02:57 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pravo da ti kazem- usplahireno...cekam dete da stigne..a nikako...ne znam da li je stigla do madjarske granice...ne mogu da spavam...

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Maj 2022, 14:22 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

:op-op: Stigla je, pajki, sada je majci srce na mestu! :clap:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Maj 2022, 19:17 
Nije prisutan
Putnik
Putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 13 Januar 2016, 00:28
Dobar dan. Dugo me nije bilo. Želim da pozdravim sve.Mi smoza Uskrs osolili noge, vodili decu na more super je bilo bez gužve, mislila sam da će da se bune jer je hladna voda za kupanje ali super su prihvatile, igranje u pesku i vožnja trotineta rešilo stvar. Ovom prilikom da pozdravim i kamperaše i da kažem da smo se mi za ovo leto skroz ponovili, kupili smo i nov auto i kamp prikolicu. Pošto je to sve novo za nas ovog leta izabrali smo Ouzuni kamp i desni deo. Posetili smo ih ove godine kad smo bili posle Uskrsa, kamp se polako sređuje za sezonu. Dogovorismo mesto tako da smo tamo od kraja juna do kraja jula. Pa ako neko planira nek svrne na kafu.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Maj 2022, 21:13 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Dobro vece! :ljubac:

Mikice, bas je kako kazes...ovo njeno putesestvije od 71 sata sam tesko podnela...prvih 50 sati sam bila ok i mirna, a onda- kad su krenuli "zastoji bez razloga", svasta mi je prolazilo kroz glavu...nocas gotovo da nisam trenula...kad je, konacno, jutros oko 8 usla u kucu, odvalio mi se ogroman kamen sa srca!
Iako je isla preko nekog koga hvale da je dobar i pouzdan, ispostavilo se da je u pitanju dugogodisnji preduzetnik, koji godinama prevozi razne vrste "tereta i putnika", ima problem sa osecajem odgovornosti prema putnicima, egomanijak koji ne shvata da putnici, koji ti plate organizovano putovanje, nema potrebe da se bave razumevanjem za tvoje usputne privatne poslove i da zbog toga putuju 24 h duze! Pritom im pretis, da ako ti budu " pravili probleme i trazili prava", mozes da ih istovaris i ostavis negde na putu....sto mu ja nisam bila putnik?!.. :evil: ...itd...samo kad je stigla, mada sam mislila da cemo je izneti na nosilima, posle 3 dana puta bez pauze za spavanje!(sto je prvobitno bilo planirano...ali, "omanula organizacija"!)

Ivkice, dobro nam se vratila u klub! :ljubac:
Svaka cast za prolecno osoljavanje!

Izgleda da ozdravljujem..vratio se ukus..i miris poprilicno...i kasalj se smanjo...tako da- valjda ide nabolje!

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Maj 2022, 00:03 
Nije prisutan
Vodič
Vodič
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 18:40
Ljubi dete i od svih nas

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Maj 2022, 11:48 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Ivka :ljubac: baš lepe vesti. I što ste se ponovili (čestitamo!) i što ste se osolili :D
Pef :ljubac: i za tebe i :ljubac: za Ruskinjicu. Samo nek je stigla živa i zdrava. Ako može da se bira (i ovo je veliko ako u mutnim vremenima) neka bira nekog manje aktivnog biznismena. Biće da su zbog njegovih mutnih poslova dreždali toliko po granicama...

Tedi :ljubac: Sitno brojiš... :D

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Maj 2022, 11:58 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
Ivane, jesi li ti bolje zdravstveno? a za ovo...
IvanBP je napisao:
... Naravno pitanje je i šta je sledeće?

... kako šta je sledeće? Kad iscuri džen-zi (poslednja generacija) ima samo nekoliko opcija:
- možebiti da nakon poslednje generacije sledi drugi dolazak Hristov, čitaj: kraj sveta
- možda će da sledi генерација И, Ј, К... :lol:
- ili neko stisne crveno dugme za najveći reset, pa se ponovo bavimo izmišljanjem točka, vatre...
- or... epohalna promena na isto što je i do sad bilo. Od Sokrata naovamo ;) postoji ta teorija da svet ide u Tandariju. A kaĆe tamo da stigne, ne znAmo...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 09:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Ivkice, sve divne vesti od tebe, pa ako stigneš dok ste na moru, pošalji neku fotku! :ljubac: Lepo je što si svratila u naš kafić!

pefkari je napisao:
Iako je isla preko nekog koga hvale da je dobar i pouzdan, ispostavilo se da je u pitanju dugogodisnji preduzetnik, koji godinama prevozi razne vrste "tereta i putnika", ima problem sa osecajem odgovornosti prema putnicima, egomanijak koji ne shvata da putnici, koji ti plate organizovano putovanje, nema potrebe da se bave razumevanjem za tvoje usputne privatne poslove i da zbog toga putuju 24 h duze! Pritom im pretis, da ako ti budu " pravili probleme i trazili prava", mozes da ih istovaris i ostavis negde na putu....sto mu ja nisam bila putnik?!.. :evil: ...itd...samo kad je stigla, mada sam mislila da cemo je izneti na nosilima, posle 3 dana puta bez pauze za spavanje!(sto je prvobitno bilo planirano...ali, "omanula organizacija"!)

Pef, raduje me da si bolje i što ti je dete stignlo! :ljubac: Dok sam čitala šta taj prevoznik radi i sama sam pobesnela! :twisted: Da li znaš kako se zove, ako nije neki samostalni pojedinac, trebala bi da mu opališ jednog keca na google mapama i napišeš šta je bilo, da ga ljudi izbegavaju u širokom luku!

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 11:56 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Utorak, 02 Septembar 2014, 13:38
Sve lepe vesti, bravo!!!

Kod nas u NS-u danas bombastično! Deca nam ne idu u školu. Da ne bude da se bitne stvari dešavaju samo u Bg-u :mrgreen:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 14:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Прође скоро 20 дана како се врнусмо и како прогнозирах да ће бити још једна солунска прича. Коначно средих сличице, а ваљда се и натерам да направим један сликопис у теми Солуна...
Јес ваљда, знате да ћу се натерати на то :D , а не ко неки што бећају Јапан, па ника ко :mrgreen: .

Значи, у наредних пар дана мора бити јер за мање од месец, треба поново пут југа...

Ево мало тизОра... Шта мало, испашће да тизер има више слика неко што овди има читалаца :lol: :lol: :lol: . Ал то је већ ствар режије...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 14:49 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Subota, 23 Avgust 2014, 23:29
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 16:33 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Pol: Bata
Baš vam je loše bilo Petronije.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 16:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Znate kako su za vreme bombardovanja crnogorci vikali "Bombardujte i nas, nijesmo šugavi"? E pa mi iz provincije više ne moramo. I mi dobili dojavu o bombi u školi. Ako, pa nijesmo šugavi valjda.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Maj 2022, 16:35 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Deca idu online, milina.

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105501 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6394, 6395, 6396, 6397, 6398, 6399, 6400 ... 7034  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.