Napisano: 03. jun 2010. - 23:35
Nije vazno, bolje toplo nego hladno!

Uzivamo, pricamo, kad odjednom, pocese da se skupljaju mace oko mene...jedna, dve, triiiii.....!

Mijaucu i vrte mi se oko nogu...molim da mi ih neko skloni, ne zato sto ih ne volim, naprotiv, vec sto zelim da jedem na miru...jedna od njih pocinje da mi naskakuje na krilo... jednom, dvaput, triput! I resim da je se otarasim tako sto cu joj baciti koji komad mesa! Pametnica ja!

Cim je uhvatila, navadise se i druge, a ona, umesto da se smiri, nagrnu jos vise na mene...ovo dvoje gledaju i ne znaju kako da mi pomognu...zovu ih-ove nista! Najveca i najagresivnija medju njima dobija jos jedno parce, a onda, pri pokusaju da joj bacim jos jedan komad, tako skace na moju ruku i zariva mi (ali bez preterivanja!) kandzu u kaziprst...vrisnula sam, siknu mi krv...od soka ne znam da li bih plakala ili vristala, stiskam mesto iz kojeg krv curi i pada mi na pamet "Sad ce mi upropastiti ceo boravak! Da li da idem kod lekara? Da li za ovo treba primiti tetanus?"..znoj me obliva, mm i Ana se smeju, kazu "Ma, niko do sada nije isao zbog toga kod lekara!" Ana ih tera od stola, meni preseda vecera...pokusavam da ne mislim na to, ali pece me prst i ja vec zamisljam sta ce dalje biti...

Sve do povratka u Limenariju, gde odlazimo na pice..i da vidimo mog omiljenog lika odande- lepog Rodolfa!

Tu prestajem da mislim na "incident" i uzivam u ostatku veceri

. Dogovaramo se da sledeceg jutra dodjemo po Anu i zajedno odemo na dorucak, "bugacu"...a posle toga da idemo zajedno kod Brkinih ("Brka" je Anin suprug) prijatelja na rostilj u brda...sa zebnjom sam utonula u san...jedva..