che_guevara je napisao:
meni samo nešto nije jasno kod tog kampa
ako se ode na njihov sajt i otvori 360 view između kampa i i mora je neka velika čistina i ulica. to mi nije jasno jer nikad nisam video takav kamp
Brzi je napisao:
@Che Ja sam to doziveo kao "No man land", bar za sad.
Tako je, svi kampovi i vile, koliko sam ja video, nalaze se preko ulica koja ih odvaja od velike pescane povrsine (plaze) i mora. To znaci da da od prvih satora do mora ima 100nak metara. Plaza sa finim peskom je pojas od desetak metara uz more, a preostalih 50tak do asfalta je uglavnom pesak, minimalno rastresite zemlje (tockovi bi utonuli) i probija kroz sve to prosusena trava. Ima nekoliko mreza za odbojku na pesku.
Deki r-4 je napisao:
Au kakav sok
Dejevla citam i ne verujem sopstvenim ocima.

Zaista se ovim "detaljima" nismo nadali ni ti ni ja.

Neprijatno iznenadjenje nema sta. More ce se srediti u to sam siguran ali za ovaj kanal sa nekom slivnicom vodom i malom baricom nisam znao. To je koliko ja znam i koliko se secam bio suv kanal bez ikakve vode ??
Nisam ni ja verovao svojim ocima, jer Armenistis kamp sa svojom plazom mi je pre dve godine bio najprivlacniji.
"Bara" je zavrsetak kanala koji prolazi kroz kamp. Ti preventivni odvodni kanali su gotovo obavezna stvar za kampove koji u zaledjini imaju uzvisine, da bi mogli da prihvate vece kolicine vode koji se slivaju iznad njih.
pefkari je napisao:
Samo da kazem da sam, na svakom koraku, u voznji, uzvikivala: "Vidi koliko kampova! Koliko kampova!" Svako malo smo naletali na table, a na svakoj gomila naziva!
Pravo zapazanje. Kaze se, ako ne znas gde su dobre plaze, samo obrati paznju gde ima kampova, kampera, divlje postavljenih satora...
Brzi je napisao:
Ja Melisi jedva cekam da vidim. Malo je falilo da ove godine prvo odemo tamo na nevidjeno, a na osnovu analize internet prezentacija kampova. Jedino nisam uspeo da zakljucim imaju li frizidere ili ne.
Da se ne bi dugo cekalo na razresenje dileme, da pomenem da Melisi ima nesto sto se moze krstiti kao zajednicki frizideri, ali to je vise improvizacija nego li resenje koje ce zadovoljiti nekog ko ocekuje rashladne uredjaje veceg kapaciteta, koji dobro hlade i nalaze se u za to predvidjenoj prostoriji.
Posto mi je plan da se iskupamo i prenocimo u Armenistisu propao, produzili smo dalje ka jugu Sitonije. Podne je odavno proslo i situacija mi se komplikovalo jer nisam imo predstavu gde cemo prenociti. Posle samo par km sledi skretanje ka Platanitsiju.