Putovanja u srcu

Mesto gde razmenjuju informacije oni kojima su putovanja u srcu
Danas je Ponedeljak, 21 Septembar 2026, 22:50

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6978, 6979, 6980, 6981, 6982, 6983, 6984 ... 7033  Sledeća
Autor Poruka
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 20:59 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 23:28
Pol: Seka
jack je napisao:
pefkari je napisao:
...i nastavila do kraja...u 6 sam digla ruke...satima sam cekala da mi se oslobodi mesto u djakuziju...ali, od "ti tato, ti bato, i cele nase familije"- nisam uspela...

Zar ima ikad da se mesto "oslobodilo"?!
Moraš da uletiš i pogledaš ih dovoljno mrko da shvate da im je vreme isteklo... :confusion-shrug:

Nekad bio neki normalniji svet...i djakuzi je bio topliji (secate se da nisam htela da ulazim zbog vruce vode)...i ogranicenje bilo...i sada je, pise na 17 osoba...i preporucljivo je bilo 15 minuta...medjutim, temperatura je u svim bazenima sada niza, pa u djakuziju postane i hladnjikavo kad se duze sedi...tako da je bilo svega- beba, baba, duseka, slaufa, "misica"...i sedenja po sat i nesto...
E, juce, posle poslednjeg javljanja, udjem i ja "bezobrazno", kao deseta "prekobrojna"...i krenem da streljam ocima...verujem da sam bila veoma neprijatna...umem ja to...vi me niste nikad takvu videli...Zoki je usao pre mene i ugrabio mesto...a ja krenula da lajem...kaze Zoki- cuti, ima puno nasih...ja kazem- zabole me bas! I za nase, i za praznik, i za sve! Ispostavi se da je pored njega sedeo neki nas fin covek...ode Zoki, ostavi me da cakulam sa covekom..saznah sve o njemu... :lol: ...i, na kraju, kazem- izvin'te, da izadjem ja malo, da i drugi dodju na red! :mrgreen:

SlikaSlika SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:06 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

U jednom trenutku sam izbrojala 28 odraslih osoba! To znaci sledece: udjes, cucnes gde stignes i- ne mrdas! Cekas da se oslobodi mesto, da ga u jurisu osvojis! :x Ne volim guzvu...ne volim da cekam...ne volim da nemam gde ruke da pomerim, a kamoli neki drugi deo tela!

Juce, treceg dana, bili su Madjari i nesto Rumuna...i tek pokoji nas covek...

Moglo je da se dise i da se koristi ponuda...ali, u "blatnim" bazenima, kako ih ja zovem, bas je bila guzva..."moj bazen"- uglavnom prazan, jer je bilo prilicno hladnjikavo u njemu..."stara ja" bi uzivala da pliva u njemu..."ova ja" ipak zeli malo topliju vodu...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:11 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Bili smo u istom smestaju kao u novembru...simpaticna gazdarica nas je sacekala...jeste ukljucila grejanje (2 klime), ali u prizemnoj kuci, sa losom izolacijom, to nije dovoljno na minusu...ja bez grejalice vise nigde ne krecem kad je hladno! Tako da, uz 2 klime i grejalicu, relativno brzo sam zagrejala, toliko da covek moze da se okupa...i zavuce se pod jorgan... :shifty:

Kako smo veci deo dana van smestaja, bilo je ok...ali nije bilo za setnju...prvo vece je paduckala kisa...drugo- duvao vetar "kroz usi"...treceg dana je ujutro padao sneg, bilo -3...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:21 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Inace, pored onog smestaja, u kome smo bili desetak puta, ovaj mi najvise odgovara, samo da je toplije...dovoljno veliki prostor, bas cisto, ima sve sto je neophodno, radi wi fi, ima veliki tv, pa sam uvece gledala klizanje.. :ljubac: ...u kuhinji ima neophodan pribor...sudove, deterdzent za sudove, cetke za pranje sudova...sve novo i cisto...mada ja nosim svoje krpe i sundjere...nema lonce za kafu, jer oni koriste aparate...ovog puta sam zaboravila to da spakujem, ali bili smo odlicno organizovani i kafe smo pili na plivalistu...mada, ona prva jutarnja...volEm kad je "nasa"...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:33 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

Juce sam, konacno, ugrabila "svoje mesto".... :mrgreen: ....probala 2 "blatna bazena"...onaj u kome se sedi i opusta i "plivacki"...iako su generalno topliji nego oni gde su zezalice i "moj bazen", prelazak iz "toplijeg toplog" u "hladniji topli" je bio sokantan za telo...bila sam u svakom po destak minuta...taj deo su renovirali u novembru...sada je bas lep...nove lezaljke, lakse...novi tusevi odeljeni...zaobljene ivice bazena...napravljen veci razmak medju bazenima...na obodima moze da se sedi, izgleda kao betonske klupe...napravljene su nove drvene stepenice za sprat, pa moze sa dve strane da se dodje do gornjeg restorana...u njemu smo dvaput jeli ovog puta...prvo popodne sam jela moju "vocnu supu"...koja je ranije bila kao kompot od visanja (pola litre, prepun visanja)...u novembru je ta supa bila sa jabukama i sljivama...a sad je bilo bar 6 vrsta voca i bila je gusca...kao corba...kad sa, to pojela, vise nije bilo mesta za glavno jelo- bareni krompir sa svinjskim gulasom...kapucino na plivalistu je odlican...

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:54 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Pol: Bata
Meni nekako Amsterdam uvek dođe u "nevreme" ali kako mi firma plati put i smeštaj ne mogu da se bunim :oops: Uspeću valjda da nekada vidim grad i u proleće sa procvetalim lalama. Veoma mi se sviđa grad, ima veoma opuštenu atmosferu koja mi prija. U pauzama uspeo da prošetam gradom, posetim pomorski i nacionalni Rijkmuseum (naravno da se najvažniji eksponat restaurira tokom moje posete :lol: ), prvu Heineken pivaru i čak odem i do Zaanse Schans sela ili ti turističke mamipare u vidu holandskog sela iz 19-og veka koje miriše na čokoladu iz poznate fabrike.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 21:57 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Četvrtak, 21 Avgust 2014, 06:46
Bilo je "glupo" da se spojeni neradni dani provedu kući pa sam posetio Valjevo i Divčibare iako me je snežna vejavica oterala kući ranije od planiranog.

Slika

Slika

Slika

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 22:01 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

:bravo:

Videh "minijature" ovih slika...ovako je daleko lepse! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Sreda, 18 Februar 2026, 22:03 
Nije prisutan
Pomoćko
Pomoćko
Korisnikov avatar

milenaidaki je napisao:
pefkari je napisao:
I...danas je tacno 20 godina, kako mama nije vise sa mnom...neverovatno sta sve covek pamti, vezano za najmilije, kad ih vise nema... :crying-yellow:

:cry: :ljubac:

:ljubac: :romance-grouphug:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Februar 2026, 10:12 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Petak, 29 Avgust 2014, 12:39
pefkari je napisao:
...i, na kraju, kazem- izvin'te, da izadjem ja malo, da i drugi dodju na red! :mrgreen:

:twisted: Stvarno ne mogu da verujem da uđu u đakuzi i neće da izađu toliko dugo i zbog drugih i pitam se kako im ne dosadi?! :snooty:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Februar 2026, 10:14 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
."stara ja" bi uzivala da pliva u njemu..."ova ja" ipak zeli malo topliju vodu...
:lol: :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Februar 2026, 10:16 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

pefkari je napisao:
Inace, pored onog smestaja, u kome smo bili desetak puta, ovaj mi najvise odgovara, samo da je toplije...dovoljno veliki prostor, bas cisto, ima sve sto je neophodno, radi wi fi, ima veliki tv, pa sam uvece gledala klizanje.. :ljubac: ...u kuhinji ima neophodan pribor...sudove, deterdzent za sudove, cetke za pranje sudova...sve novo i cisto...mada ja nosim svoje krpe i sundjere...nema lonce za kafu, jer oni koriste aparate...ovog puta sam zaboravila to da spakujem, ali bili smo odlicno organizovani i kafe smo pili na plivalistu...mada, ona prva jutarnja...volEm kad je "nasa"...

:lol: Nosiš krpe i sunđere i kada ideš negde na 3 dana?! Neverovatna si! :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Četvrtak, 19 Februar 2026, 10:20 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

VlaMar je napisao:
Bilo je "glupo" da se spojeni neradni dani provedu kući pa sam posetio Valjevo i Divčibare iako me je snežna vejavica oterala kući ranije od planiranog.
Slika

Lep je ovaj autentični centar Valjeva! Nego, vidim prazno je, svi negde otišli za praznike! 8-)

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Februar 2026, 01:21 
Nije prisutan
Svetski putnik
Svetski putnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 20 Avgust 2014, 21:00
Vlado, mnogo lepa ta Holandija, mnogo lepa....
Pef, a jeste li upoređivali cene Đule sa recimo Čatežom ili Radencima (ostale SLO banje su skuplje)? U SLO nigde nije bila hladna voda a ti se već duže vreme žališ na vodu u Đuli. Plus, Slovenci su do sada prema nama svi uvek bili ljubazni a Mađari baš i ne, nekako su odbojni, ne znaš mađarski i ko te j... Naravno engleski priča 1% njih.
Zato pitam da li ste poredili cene. Ja bih uvek pre u SLO. Doduše Đula ima više bazena i tih zezalica ali mi to i onako baš ne koristimo.

Vrh
Odgovori sa citatom  
PostPoslato: Petak, 20 Februar 2026, 10:04 
Nije prisutan
Rođen spakovan
Rođen spakovan
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sreda, 29 Jul 2015, 20:22
VlaMar je napisao:
Slika

Slika

Za ovakva mesta nikad nije "nevreme" :ljubac:

Vrh
Odgovori sa citatom  
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105491 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6978, 6979, 6980, 6981, 6982, 6983, 6984 ... 7033  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Ko je prisutan

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju

Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  

Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Group
Putovanja u srcu © 2014-2026.